| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zero LimitKültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar Zero Limit Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-hatti-89.html... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #251 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tesekkür: 216
16 Mesajinıza toplam 137 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #252 (permalink) |
Guest
| ![]() gerçekten güzel bir yöntem bunu deneyeceğim.aslında bizim durumumuz gerçekten çok önemli çünkü sen iyi hissedersen eğer karşıdaki iyi hisseder ama olumsuz olursan karşındaki de olumsuz olur her şey sende biter sen insanlara nasıl davranırsan onlarda sana öyle davranır. |
![]() |
![]() | #253 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009
Tesekkür: 614
145 Mesajinıza toplam 758 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() "Birine karşı tepki gösteriyorsanız içinize dönüp sormalısınız niye diye " deniliyor bunun her zaman bi cevabı olmayabilir. Yani birini çok kıskanırsınız bu yüzden o kişiyi sevmiyorsunuzdur. Değil mi? ![]()
__________________ Bütün temiz yüzeyler kendine akan ışığı yansıtır. İyiliğin karşılığı İyilik, Sevginin cevabı Sevgidir. Sizin gözünüzde En Değerli İnsan, Gözünde En değerli olduğunuz İnsandır. Sevmedikleriniden Boşuna SEVGİ Beklemeyin... ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #254 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2010 Bulunduğu yer: Walhalla
Tesekkür: 4,972
212 Mesajinıza toplam 1,020 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Tekrarladıktan sonra hissettiğimi de yazayım ; Seni seviyorum ağızda Özür dilerim boğaz çakrasında Lütfen beni affet kalp çakrasında Teşekkür ederim güneş çakrasında Ağızdan başlayarak aşağıya doğru iniyormuş gibi hissettiriyor :)) |
![]() | ![]() |
![]() | #255 (permalink) |
Çevirmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 6
31 Mesajinıza toplam 179 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() merhabalar sitede yeniyim. bu yontem gercekten dikkatimi cekti ve uygulamaya karar verdim. benimde icimden atamadıgım ve kızgın oldugum bikac kişi var. umarım ise yarar. burda yazılanları okuyunca aklıma michale jackson ın bir sarkısından alıntı yapmak geldi I'm Starting With The Man In The Mirror I'm Asking Him To Change His Ways And No Message Could Have Been Any Clearer If You Wanna Make The World A Better Place Take A Look At Yourself, And Then Make A Change aynadaki adamla baslıyorum ondan tutumunu degistirmesini rica ediyorum ve hiçbir mesaj daha acık olamaz dunyayı daha iyi bir yer yapmak istiyorsan kendine bir bak ve bir degisim yap sevgiyle kalın...
__________________ just smile :) |
![]() | ![]() |
![]() | #256 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2010
Tesekkür: 274
133 Mesajinıza toplam 457 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() arkadaşlar kitabı okuyup gerçekten faydasını gören var mı çok merak ediyorum,kitabın peşine düşmeden yoruma ihtiyacım var çünkü içimde hala birilerine karşı öfke var.sizleri seviyorum,özür dilerim lütfen beni affedin teşekkürler:) |
![]() | ![]() |
![]() | #257 (permalink) |
Redflowers ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Kitabın çalışmalarını sitedeki mesajlar yoluyla uzun zamandır yapıyor olsam da, okumaya dün başladım. Mutlaka herkesin okuması gereken bir kitap, şahane bilgiler var içinde.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
![]() | ![]() |
![]() | #258 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009
Tesekkür: 6,925
339 Mesajinıza toplam 1,138 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() arkadaşlar bir sitede hooponopono mp3 ü paylaşmışlar. daha önce yazan oldu mu bilmiyorum ama belki benim gibi görmeyenler vardır =)) www.simdidegis.com/urun/yaratici-imgeleme----ozel-urun.htm |
![]() | ![]() |
![]() | #259 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009
Tesekkür: 6,925
339 Mesajinıza toplam 1,138 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() ben anladığımı yazayım: ben soruna odaklanarak yapılmaması gerektiğini düşünüyorum. o sözcükler ruh halini düzeltip sorunlu yerleri temizliyor sadece. yani sorunu düşünüp yoğunlaşıp onu büyütmüyorsun. sözcüklerle senin keşfedemediğin ne sorunun varsa içinde neler soruna neden oluyosa onlar iyileşiyor. bunları söyledin yapıyor musun dersen. başlarda denedim ama sözcükleri tek başına söylemek anlamsız geldi. ben dua etmeye çalışıyorum daha çok. hedefi belli olunca daha rahat oluyor. Allaha söylüyorum seni seviyorum Allahım diye =)) bütün sözcükler onunla yerine oturuyor sanki. bu da bize verilmiş bir nimet =)) |
![]() | ![]() |
![]() | #260 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
Tesekkür: 8
10 Mesajinıza toplam 75 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() herkese selam... bugün bir kaç kez Viddler.com - Ho'oponopono Meditation Mantra and Prayer - Uploaded by thereisaway linkteki videoyu dinlerken başımın üstünde ve vücudumda bir ağırlık hissetim sizce bu neden olabilir ben ingilizce bilmiyorum bir kaç kelimenin dışında.. yorumlarınızı bekliyorum.. şimdiden teşekkür ederim sizi seviyorum...:) |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
hooponopono, joe, joe vitale - zero limit, kitaplar, limit, vitale, www.hayatimdegisti.com, zerolimits |
| |
Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar Zero Limit Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-hatti-89.html...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi