Üsteğmen
Tesekkür: 423
173 Mesajinıza toplam 1,335 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Affedin Kendi iyiliğiniz, kendi hafifliğiniz ve geleceğiniz için
Affedin...
Ruhumuzda ve sinir sistemimizde en çok yük oluşturan ağırlıklar geçmişte yaşadığımız kırgınlıklar ve uğradığımız haksızlıklardır. Bu olayların hafıza kaydı âdeta ciddi bir blokaj olarak sinir sistemimizde durur ve ciddi bir yük oluşturur. Hatta daha da ötesi ilerde oluşabile,cek pek çok hastalığın temeline de katkıda bulunur. Hep yaşadıkları,mızdan dolayı başkalarını suçlar veya kinleniriz. Oysa önceki bölüm,lerde de anlatmaya çalıştığım gibi aslında bu olaylar bizim kader yazılı,mımızda var olan ve evrimleşmemiz için gerekli olan deneyimlerle ilgi,lidir. Bizim, o deneyimi yaşamamız önceden programlanmıştır. Öğren,memiz gereken bir süreçtir bu. Bize o olayı Ayşe yaşatmasa Melis yaşa,tacaktı, o da olmasa belki Nermin veya Damla veya Buse veya Deniz veya Fatma veya Kadriye veya Suzan veya Gamze veya Sevim veya Gü,zin veya Günnur veya Ayten veya Berna veya Gönül veya Yeter veya İpek veya herhangi biri yaşatacaktı. Yorumda yapılacak en büyük hata; olayı KİŞİSEL olarak ele almaktır. Yani olayın neden o zamanda ve niçin yaşandığına yoğunlaşmak yerine, olayı kişiselleştirmek ve olayın az önce bahsettiğim derin kısmına yoğunlaşmak yerine.o kişiye takık kalarak öğrenme ve sıçrama yapabilme şansını kaçırmaktır.
Aslında yaşamda en fazla teşekkür borçlu olduğumuz kişiler, bize en ağır dersleri yaşatan ve en ağır sert deneyimleri yaşatanlardır. On,lar bizim için kötü olmak pahasına farkında olmadan negatif bir se,naryonun icrası için aracılık ederler, o deneyimin yaşanması için ge,rekli enerji akışına iletkenlik görevini görürler ve böylece o deneyim yaşanır. Olay Yaradan tarafından bizim tekâmülümüz için o şekilde programlanmıştır. Şimdi belki de spiritüel çalışmaların en zoru için hazır olun. Eğer başarırsanız; sinir sisteminizde ve ruhsal dünyanızda en çok ağırlık oluşturan, size ruhsal hamallık yaptıran bir yükten, atı,lım yapmanıza engel olan blokajlardan kurtulacaksınız.
Affetme işlemini gerçekleştirme
• Önce sessiz bir yerde rahat bir şekilde oturun; gözlerinizi kapayın ve birkaç kez burundan derin bir nefes alıp yavaşça ağızdan verin. Tüm kaslarınızın gevşediğini hissedin.
• Şimdi size en çok acı çektirdiği,ni düşündüğünüz kişiyi, olayı, mekânı hatırlamaya çalışın. Bu kişinin size yaşattığı incinmeyi, çektirdiği acıyı düşünün.
• Sonra bu kişinin gö,rüntüsünü ve sizi etkileyen özelliklerini gözünüzün önünde şekillendi,rin ve yaşadığınız olaylarla ilgili hafıza arşiv kayıtlarını sinir sistemi,nizden çıkarın, yine gözünüzün önüne, hayali olarak bir karış önünü,ze bir bir yerleştirin. Bu sinir sisteminizden boşalttığınız anılarınızı gö,zünüzün önündeki hayali yerde tamamen toplandığını hissedin.
• Sonra gittikçe artan bir hızla bu anıların ufuk çizgisine doğru gittiğini ve ufuk çizgisinde tamamen tuz buz, paramparça olduğunu gözlemleyin.
• Bu boşaltma işlemini yaptıktan sonra size en çok acı çektirdiğini düşündüğünüz kimseyi yine gözünüzün önüne getirin ve ona uzun aradan sonra ilk kez sevgiyle bakmaya çalışın. O aslında sizin için kozmik açıdan kötü olma pahasına evrimleşmeniz için.gereken bir de,neyimin yaşanmasına aracılık ediyordu. Eğer o olmasaydı, kader programınızda kodlanmış olan bu deneyimi, aynı veya çok benzer bir enerji akışını bir başkası yaşatacaktı. Yani olay KİŞİSEL DEĞİL. O kişi sadece yaşanması gereken deneyimin icrası için dönüştürücü güç görevini görüyordu. Şimdi içinizden sakince o kişiye yaşamınızın o döneminde size yaşattıkları olumsuz deneyimler için ve yaşamınızın bir döneminde var olduğu için teşekkür edin ve O’nu affettiğinizi,tamamen bağışladığınızı evrene mesaj olarak verin.
İçinizden o kişi için yine şöyle seslenebilirsiniz: "Biliyorum, benim bu deneyimi yaşamam gerekiyordu, bu sayede daha da olgunlaştım. Benim için kötü olma pahasına o zamanlar bilinç düzeyim bu kadar gelişmemişken ve farkındalığım daha azken ruhsal gelişimim için bana yaşattıklarına teşekkür ederim. Eğer sen olmasan bir başkası bunu ba,na yaşatacaktı. Bu sen olduğun için sana teşekkür ediyorum. Benim olgunlaşmama ve bilgeleşmeme yardımcı olduğun için seni seviyorum. Şu andan itibaren seninle KADERİ tüm bağlarımı kesiyorum, SENİ İÇTENLİKLE AFFETTİM. Artık sinir sistemim seninle ilgili olumsuz deneyimlerin yükünü, ağırlığını taşımıyor. Sana evrende iyilikler dile,rim. Şu andan itibaren artık sana takık olarak kalmayacağım. Sinir sistemimdeki en büyük tıkanıklığı çözdüm ve hafifledim. Yarın yeni ve güzel atılımlarım için çok güzel bir gün olacak."
İşte artık çok daha hafifsiniz. Bilgeleşme yolunda en önemli ve zor_ sınavlardan biri affetmektir. Burada ego devreye girer ve sürekli olarak o kişi için olumsuz enerji göndermek ister. Bu duygu çok doğaldır, ama burada aslında kim kaybediyor biliyor musunuz? Siz!, Çünkü inti,kam, kin, nefret, öfke gibi olumsuz duygular onu taşıyan kişiler için büyük bir ruhsal hamallık oluşturur. Dahası yaptıkları blokajlarla sizin atılım yapmanıza mani olurlar. Evrende Yüce Yaradan hiçbir enerjinin yok olmasına izin vermez, yani kozmik sistem her şeyi kaydeder.
Siz Yaradan değilsiniz; bırakın, haksızlığa uğradığınızı düşündüğü,nüz noktaya takılı kalmayın, olayı Yaradan'a havale edin. Asla ama asla hiç kimse için beddua etmeyin. Aslında her şey gerektiği için olu,yordur belki de. Sizi üzenlere karşı asla aptalca bir pasiflik içinde olun demiyorum, hatta aktif bir şekilde savunmanızı bile mutlaka yapın. Sa,dece dışa karşı düzeyli bir şekilde bu mücadelenizi yaparken aslında içinizden tersine tatlı bir sakinlik ve bilgelik halinde olup, tüm bu yaşa,nanların olması gerektiği için yaşandığını, o kişinin de bu durum için aracılık yaptığını düşünün. Dıştan düzeyli mücadelenizi sürdürüp, iç,ten de sakinliğinizi, bilgeliğinizi ve farkındalığınızı sürdürmeye çalışın.
Ender Saraç-“Ruhsal Gelişim ve Kader” adlı kitabından Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |