Çekim yasasıyla ilgili iki tane kitap okudum.Birincisi, Secret.İkincisi de Nil Gün'ün Çekim Yasası, adlı kitabı. Üçüncü olarak da, aşağıda açıklamasını yazdığım ,Kozmik Çekim Yasası oldu.
. Bu kitabın benim için şöyle bir özelliği oldu,''bir çırpıda bitti''
İnsanı yormayan, basit ve samimi bir anlatımı var. Bu konuyla yeni ilgilenmeye başlayanlar için çok hoş bir kitap.
Bir arkadaşım var, bu konulardan hatta ruhsal düşünce ve hissetmekten son derece uzak.Fakat diğer yandan da merak ediyor. Bu konuların onu korkuttuğundan bahsetmişti. Ben de, yaklaşan doğum gününü fırsat bilip, ona bir kitap almaya karar verdim. Kitapçıya girdim ,raflara bakınırken bu kitabı gördüm.İçini inceledikten sonra,'' İşte arkadaşım için biçilmiş kaftan'' dedim kendi kendime ve aldım. Yolda giderken, son derece yoğun trafiğin de katkısıyla, kitabı okumaya başladım.
Okudukça,o kitabı kendime saklama hissim arttı. Velhasıl, Anadolu yakası na geçer geçmez, en yakın kitapçıya gittim ve bir tane daha aynı kitaptan aldım ve böylece ikimizi de hediyelendirmiş oldum.
Evet, bu konuyla ilgili diğer kitaplara göre daha hafif ama içerik gerçekten etkileyici. super
Kozmik Çekim Yasası
Bir şeylerin size kendiliğinden gelmesini mi bekliyorsunuz? Bulamayacağınızı düşündüğünüz bir ilişki mi arıyorsunuz? Hayalinizdeki iş sizi bulana kadar sevmediğiniz şeylerle mi meşgul olacaksınız? Hayal ettiğiniz yaşam için bir sipariş vermek, hayalini kurduğunuz şeyleri kendinize çekmek istemez misiniz?
Kozmik Çekim Yasası, hayallerinizi gerçekleştirmeniz için kapsamlı bir rehber kitap niteliği taşıyor. Yazar Barbel Mohr, her dilediğinizi evrene sipariş vererek nasıl gerçekleştirebileceğinizi, mıknatıs gibi dilediklerinizi nasıl kendinize çekebileceğinizi net bir biçimde anlatıyor. Hayallerinizdeki işi, eşi, yaşam koşullarını, parayı ve sağlığı, Kozmik Çekim Yasası sayesinde nasıl elde edebileceğinizi bu kitapta göreceksiniz.
Gerçekten ne istediğinizi biliyor musunuz?
O zaman siz de bir dilek tutun kendinize!
Yazar: Barbel Mohr
Yayınevi: Kozmik Kitaplar
Çevirmen: Derya Engin
Sayfa sayısı: 143
ISBN: 975-897-379-8
Basım tarihi: İstanbul / 2007 - Ağustos
Kategori: Ruhsal Şifa