04-02-2010, 06:25 PM
|
#1383 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: matrix'e hükmedin uygulama yapan arkadaşlar eminimki devam ediyolardır bende bölümdeki yazıları üşenmeden okudum okurken uyguladım olmadı tekrar ama işin ilginci herekz kendine göre bir yöntem buluyo sanırım ben mesela hiç ellerimle nokta tespiti yapmadım ilk zamanlar tespit etmede denemelerim oldı daha sonra sadece gözlerimle belirlediğim nesnelerin bağını kurdum ve serbest bıraktım yani sadece o bagdan sonra bir süre kopuyosunuz o anda anlatması zor ama yaşaması güzel bir duygu
serbest bırakma tammamen untuma kaldın yerden ne yapıyorsan devam hayata
aklına yinemi geldi her ne ise istediğn yine uygulama yap oldu olmadı aman yapabildimmi şudur budura gerek yok zaten uygulamalara başlayıp tuturdunuzmu kendi yöntemleriniz kendilinden gelişmekte
mesela ben artık isteklerim için iki noktaya tespite bağ kurmaya gerek duymadan oluyo nasıl derseniz açıklamak baya güç ve uzun olurdu
sevgiyle kalınız
__________________ yokluk ,varlıgın aynasıdır. Dünyayı isterken de sus, Bir dileğe kavuşmak isterken de. Öylece seyre dal gitsin… mevlana |
| |