Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü > Kültür ve Sosyal Aktivite > Kitaplar

Uyarılar

Kitaplar Kitap Önerileri

matrix'e hükmedin

Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar matrix'e hükmedin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ben de senin gibiyim maximum hiçbir farkımız yok inan.. hatta senden daha gerideyim ,daha nokta bile bulamıyorum ,butun gun uğrastım cok deneme yaptım hiçbir fark yok..Dr.Dunn ı çok iyi anlayabiliyorum adam 3 sene hem de Richard ın birebir partneri olarak ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi

matrix'e hükmedin

Like Tree7Likes

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04-07-2008, 09:38 PM   #231 (permalink)
Binbaşı

Pamukk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Pamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud ofPamukk has much to be proud of
Standart Ynt: matrix'e hükmedin

ben de senin gibiyim maximum hiçbir farkımız yok inan.. hatta senden daha gerideyim ,daha nokta bile bulamıyorum ,butun gun uğrastım cok deneme yaptım hiçbir fark yok..Dr.Dunn ı çok iyi anlayabiliyorum adam 3 sene hem de Richard ın birebir partneri olarak başaramamış ve ancak Richardın onu kurgulamasıyla başarmış..Bunu okuyunca tabii daha da şevkim kırılıyor hatta kırıldı çekim yasasını başaramamış bir olarak belki bünye olarak uygun değilim bu uygulamalara bilmiyorum ,belki enerji alış verişi ile ilgili bi altyapım olması lazım,hiçbirşey hissetmemem bu sebepten olmalı..burda Dr.dunn gibi 3 sene çıldırmadan 3-4 denemede uygulayabilmiş arkadaşları da ayakta alkışlıyorum offf çok sıkıldım bugun nokta aramak beni baya gerdi..şimdilik ben pes ediyorum , kişisel olarak yaptıgım her istekli çalışma sonunda böyle olması moralimi çok bozuyor istek+çalışma = başaramamak olunca elimde değil hazmedemiyorum

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.

Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui --
Pamukk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-07-2008, 10:01 PM   #232 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 1
107 Mesajinıza toplam 1,150 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
stormguard is a jewel in the roughstormguard is a jewel in the roughstormguard is a jewel in the roughstormguard is a jewel in the rough

Daha öncede yazmıştım, sonuç odaklı olduğunuz sürece bu ister istemez bir takıntı yaratır ve sistemin işleyişini bloke edersiniz. Önce olabildiğince rahat olun ve sadece sürecin keyfini çıkarın. Ayrıca illaki yapışkan 2 nokta bulmak zorundada değilsiniz. Benim rastgele elimi koyduğum bütün noktalarda aynı işlevi gördüler. Önemli olan bu 2 nokta arasında bağı kuracak hissi oluşturmanız ve zihninizi boşaltmanız. Sonra imgeleme yada arketip yada zaman yolculuğu yapın ve let it go and let it god. Gerisine karışmayın. Yapmış olmanın keyfini çıkarın.

Dr. Dunn'un sorunuda buydu.. hırs yapmak, sonuç odaklı olmak, istediği olmadığında kızmak, üzülmek vs. Bunların kendisi zaten bütün tekniklerin engelleyecileridir. Sevgiler.
stormguard isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-07-2008, 11:32 PM   #233 (permalink)
hayalayaz
Guest

Alıntı:
redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Çok özür dilerim başka bir şeyler yazarken burayı kaçırmışım.Hayal abla tam şımarmıştım ah bir öpücük koparttım demiştim ki bir de baktım ne göreyim azar yemişim arkasından.
Hemen aktarıyım efem nasıl yaptığımı.Bankaya gidicektim bugun yazmıştım zaten.Gitmeden önce şöyle bir imgeleme yaptım;
Kendimi bankaya gitmiş olarak gördüm ve veznede işimi bitirip çıktığımı hayal ettim en kısa zamanda.Kısa metrajlı film gibi oldu.Saniyesi saniyesine yaşadım diyebilirim.Sonra gitmiş olduğum vezneye ışık gönderdim ve teşekkür ettim çok beklemeden işimi halledip çıktığım için.Ondan sonra akışa devam ettim.Evden çıkmadan önce enerjimi serbest bıraktım ve bankaya gittim.
Gittiğimde önümde tam 30 kişi vardı benim numaram 185 ti ve numaratör 155'i gösteriyordu.Her zaman 2 vezne çalışan banka buguün 4 vezne çalışıyordu.Ve çok kalabalıktı her cuma olduğu gibi.Hiç telaş yapmadım ve bekledim.10 dakika bile sürmedi sıranın bana gelmesi.imgelediğim vezneden çağırıldım!!Her ay çektiğim banka kabusum bu sefer eğlenceli geldi.Çünkü ben bir şey yapmıştım ve onu izleyip eğleniyordum.
İşimi bitirdim ve çıktım.Gönderdiğim ışığa tekrar teşekkür ettim yardımlarından dolayı ve Mümin'e de ışık yoladım bana bunu öğrettiği için bilmem ulaştı mı?Ona sormak lazım.
Sevgiler.

ahanda sana bol bol öpücük hemde en kocamanından..anladığım kadarıyla 2 nokta' lamadan yapmışın, ya birde iki nokta'lasaydın..bankadaki insanlar önünde saygı duruşuna geçerdi herhalde..bravo diyorum..muhteşemsin diyorum başka bişeycikler demiyorum..

ballarım kaymaklarım, storm haklı...boşverin acaba olcakmı diye düşünmeyi...evlatlarım yeteri kadar ciddi işlerimiz yokmu bizim.bari, iki nokta'yı yaparken çok ciddi olmayalım.. oynayalım..eğlenelim..olursada hooooş, olmazsada hoş tutumu sergileyelim..hayatımızda bir tek şeyi olsun çok ciddiye bindirmeyelim..2 nokta bizim zevk alarak..sevinçle neşeyle yaptığımız çalışma olsun..valla benden söylemesi...ben oyun oynuyorum..benim salatıkları 2 nokta'ladım bugün..büyümeye başladıklarından beri bir çiçek, bir çiçek..pıtırak gibi çiçek açıyorlar..iş salatalık vermeye gelince..ı ıh bitane olayım bari gönlü olsun demiş..ben istanbuldayken sulanmayınca mini minnacık şey solmuş..orda öööööyle duruyor sapsarı..boyu 1 cm.ya var ya yok..ama bahardan beri bekliyorum..ya noolur bir tanecik.. hayır inat etti..bende bu gün 2 nokta'ladım..salatalık versede olur, vemesede yeşilliği yeter..ama oyun oynamak geldi içimden bu gün..haaa çok ciddi işlerede yapıyorum 2 nokta'yı o zamanda şunu soruyorum kendime, isteğim gerçekleşirse ne olur..harika olur..soruyonmu..peki olmazsa ..kaybedeceğim bir şey yok..çünküüüüü alternatifler çok fazla hatta sınırsız..2 nokta oyunuma saygılı sevgiler
Alt 04-07-2008, 11:44 PM   #234 (permalink)
Üsteğmen

maxim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 93
182 Mesajinıza toplam 943 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maxim is on a distinguished road

sevgili arkadaşlar hemen mücizeler yaratacağım diye kendinizi yıpratmayın hiçbir başarı çalışmadan elde edilmemiştir,
bir atlet çalışmadan nasıl şampiyon olabilir,sürekli antreman gerekir değilmi?
sürekli denemelisiniz,değişik şekillerde denemeler yapın,bir süre sonra olayın tabiatını kavrayacaksınız,
haysiyetiniz buna alışacak,kendinizi alıştırmalısınız,kitabı tekrar tekrar okuyun onu zihninize kazıyın.......
insanlar tam ulaşabilecekleri zamanda bıkıp usanmaları yaptıkları işten sonuç alamamalarına sebep oluyor...
kimileri bu tekniklere çok kolay adepte olabilir,bazılarımız hemen uyum sağlayamaya biliriz ama unutmayın biri yapa biliyorsa,diğeride yapar.....
enerji uzmanlarının uyguladığı yöntemlerdede eller kullanılmakta ve hissetme ön planda..,dokundukları yerlerdeki enerji akışını hissedip tedavi uygulaya biliyorlar ama bu biraz farklı yönteme benziyor......
ne yapmalıyız peki,kendi enerjimizi yükseltelim biraz,site içerisinde nefez egzersizleri var onlardan bir tane seçip uygulayalım enerjimizi yükseltelim ve denemelere devam.....
sevgiyle kalın...
maxim isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-07-2008, 12:28 AM   #235 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 197
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
TR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura about

Aslında Ben Astral Boyutu Merak Ediyorum Fakat Biraz TırsakLık Var Bu Yönden.. İki Nokta UyguLamaya Tırsıyorum Nu Konuda Açıkçası.. Neyse Bunun Dışında Çok Uzun Zamandır Görüşmediğim Bir Kız Arkadaşım Vardı.. Ona İki Nokta UyguLadıktan 3.5 Saat Sonra Bana Facebook Aracılığıyla MesajLar Atmaya Başladı.. Bugün Gene Trafiğe TakıLmadım Ve Rekor Bir Sürede Gebzeden Evime GeLdim.. Gün İçerisindeki Baş Ağrılarımı Geçirdim.. Sineklerin Bana Yapışmasına EngeL OLdum.. GeneL BağLamda GüzeL Bir Gündü..

Herkese SevgiLer...

Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF
TR-ance isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-07-2008, 01:49 AM   #236 (permalink)
Akulina
Guest

Valla yazılanları okuyunca,hemen yarın alacağım kitabı:)
Alt 05-07-2008, 10:28 AM   #237 (permalink)
Yüzbaşı

445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
TR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura aboutTR-ance has a spectacular aura about

SeLam...

Bu Yöntemi Uygulayan Arkadaşlara Birşey Sormak İstiyorum Gece Çok Kafama TakıLdı.. dusun Sizce 2 Noktanın Sınırı Nereye Kadar ? Yani Bunun Bir Sınırı Varmı ? Nereye Kadar İsteklerimizi Realiteye Çevirebiliriz ? Bunu Cevaplayabilirseniz Çok Memnun OLurum Kendi AÇımdan...

SevgiLer...

Alt 05-07-2008, 10:37 AM   #238 (permalink)
Üsteğmen

farkvar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 202
98 Mesajinıza toplam 415 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
farkvar is an unknown quantity at this point

merhaba arkadaşlar bu konu açıldı açılalı her yazılanı okumaya en ufak ayrıntı kaçırmamaya çalışıyorum bu kıtap beni baya bı sardı bugun sipariş verdım inş bende 2 nokta çift nokta yapıcam :D sizin yazdıklarınız okurken hadı yaa dıye kalıyorum şaşırıyorum neysekı bende deneyebılcem şu kıtap gelsın sabırsızlıkla beklıyorum

Sevgiler...
Alt 05-07-2008, 10:40 AM   #239 (permalink)
Üsteğmen

farkvar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 202
98 Mesajinıza toplam 415 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
farkvar is an unknown quantity at this point

Alıntı:
TR-ance Nickli Üyeden Alıntı
SeLam...

Bu Yöntemi Uygulayan Arkadaşlara Birşey Sormak İstiyorum Gece Çok Kafama TakıLdı.. dusun Sizce 2 Noktanın Sınırı Nereye Kadar ? Yani Bunun Bir Sınırı Varmı ? Nereye Kadar İsteklerimizi Realiteye Çevirebiliriz ? Bunu Cevaplayabilirseniz Çok Memnun OLurum Kendi AÇımdan...

SevgiLer...
Selam TR-ance bence bide bugun için bugun cumartesi bılıyorsun şans oyunu için denermisin belki olur hee ne dersin sonuçları yaz ama ;)
Alt 05-07-2008, 11:07 AM   #240 (permalink)
Yüzbaşı

Alıntı:
farkvar ! Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
TR-ance Nickli Üyeden Alıntı
SeLam...

SevgiLer...
Selam TR-ance bence bide bugun için bugun cumartesi bılıyorsun şans oyunu için denermisin belki olur hee ne dersin sonuçları yaz ama ;)
Aslında Düşünmedim DeğiLde.. Çünkü Normalde Ben Oynamam Şans Oyunları Çok.. Fakat Ailemden Oynayan Var Tabiki.. Teşekkür Ederim Önerin İçin.. Hiç AkLıma GeLmemişti..

SevgiLer...

Bookmarks

Etiketler
enerji, matrix