Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitaplar/)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitaplar/9725-matrixe-hukmedin.html)

seyhankk 19-09-2016 01:44 PM

Cevap: matrix'e hükmedin

Alıntı:

Janit Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 858581)
Tabi ne demek gönderirim.

merhaba kitabın pdf ini benimle de paylaşabilirmisiniz. Baskısı tükendiği için bulamıyorum. Eki ayında eğitimine gidiyorum kitabı okumam faydalı olacaktır. Teşekkürler.
Seyhan

MuminOKAN 19-09-2016 07:37 PM

Uygulama telefonunuzda varsa okuyabiliyorsunuz. İndirmeye gerek yok diye düşünüyorum.

seyhankk 20-09-2016 01:23 PM

Ben basılı kitapları tercih ediyorum indirip yazdıracaktım. İlginize teşekkür ederim.

Alıntı:

MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 859377)
Uygulama telefonunuzda varsa okuyabiliyorsunuz. İndirmeye gerek yok diye düşünüyorum.

MuminOKAN 20-09-2016 06:28 PM

Bende öyle tercih ediyorum ancak şuan için yapılacak birşey yok.

Janit 21-09-2016 12:15 AM

Merhaba.Kusura bakmayın bir süre giremedim.Hemen konuyla ilgileniyorum.

Janit 21-09-2016 12:30 AM

İndir Matrix kmedin pdf

Buyrun

baturalp 27-02-2017 04:33 PM

Matriks enerjisiyle ilgilenen arkadaşlarla paylaşmak istedim ben geçtiğimiz hafata sonu 3 günlük (cuma cumartesi pazar)eğitime katıldım.Ben -Dr. Richard Bartlett kitabını okudum ama başaramadım iki nokta zaman yolculuğu ikisinde de başarılı olamadım.Belki başka enerjilere de kanal olmadığım içindir bilemiyorum katıldığım eğitimden sonra artık yapabiliyorum. gerçekten harika bir duygu ankara da olanlar için 4 mart ücretsiz çalıştayları olacak ben tavsiye ederim

SinanATASOY 28-02-2017 11:24 AM

Alıntı:

baturalp Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 860239)
Matriks enerjisiyle ilgilenen arkadaşlarla paylaşmak istedim ben geçtiğimiz hafata sonu 3 günlük (cuma cumartesi pazar)eğitime katıldım.Ben -Dr. Richard Bartlett kitabını okudum ama başaramadım iki nokta zaman yolculuğu ikisinde de başarılı olamadım.Belki başka enerjilere de kanal olmadığım içindir bilemiyorum katıldığım eğitimden sonra artık yapabiliyorum. gerçekten harika bir duygu ankara da olanlar için 4 mart ücretsiz çalıştayları olacak ben tavsiye ederim

Ne yapabilmeyi başardınız misal? Ve eğitimde başarıya götüren fark neydi?

baturalp 28-02-2017 02:11 PM

ben boşluğu taramayı iki nokta yapmayı zamam yolculuğunu(henüz birisi üzerinde denemedim)yapabilmeyi öğrendim yani inisiye oldumben hiçbir enerji kanalını kullanmıyorum yani hiç gimedim ama şimdi çevremdeki bütün isteyen arkadaşlarıma matriks enerjisine kanal oluyorum çokta mutlu oluyorumparmaklarımda o enerjiyi hissetmek güzel
Ama ücresiz olana katılıp size uygun mu ister misiniz diye karar vermenizde etkili olur kanısındayım

MuminOKAN 28-02-2017 02:41 PM

Alıntı:

baturalp Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 860243)
ben boşluğu taramayı iki nokta yapmayı zamam yolculuğunu(henüz birisi üzerinde denemedim)yapabilmeyi öğrendim yani inisiye oldumben hiçbir enerji kanalını kullanmıyorum yani hiç gimedim ama şimdi çevremdeki bütün isteyen arkadaşlarıma matriks enerjisine kanal oluyorum çokta mutlu oluyorumparmaklarımda o enerjiyi hissetmek güzel
Ama ücresiz olana katılıp size uygun mu ister misiniz diye karar vermenizde etkili olur kanısındayım

bu kısım için bir örnek verebilecekmisiniz?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:56 PM.