![]() |
Ynt: matrix'e hükmedin Sadece istemen,yapman ve sonrada yaptıklarını unutman yeterli.Yani serbest bırakma ilkesini uygulamalısın.Kitabı al oku çok daha anlaşılır hale gelecek senin için.İnan super |
Ynt: matrix'e hükmedin arkadaşlar, ne yaptım tam bilmiyorum iki nokta mı oldu, yoksa çekim yasası mı, bizim evin orada bir ekmek fırını var, oraya varmak için çevre yolu var. dün fırına ekmek almaya giderken, yolun tek şeridini rahat geçtim, diğer şeritse tam anlamıyla ana baba günüydü, araçların ardı arkası kesilmiyor, o anda bir yola baktım birde uzakta ki arabalara keşke araç gelmese dedim, araçlar gelmeye devam etti ama 5-10 sn sonra bisikletli biri karşıdan karşıya geçti, geçerken de arabaların hepsi durdu, ben de bu sayede karşıya geçebildim, koskoca çevre yolunda trafiğin kesilmesini hayatımda ilk defa gördüm. ooo67 |
Ynt: matrix'e hükmedin merhabalar MATRIXENERGETICS sitesinde videolari izlemek icin password isteniyor . Bu password bir ara verilmisti ama simdi bulamiyorum tekrar verirseniz cok memnun olacagim 96 tesekkurler |
Ynt: matrix'e hükmedin kiss3 kiss3 cok tesekkurler hayal ablacim |
Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
|
Ynt: matrix'e hükmedin Hayal abla inşallah yanlış hatırlamıyorumdur ama sanki burdaki mesajları derliyip topliyip güzel bi kaynak haline getiricektin iki nokta nedir nasıl yapılır diye. Ben hala tam anlamıyla yapamıyorum iki noktayı, ve benim gibi birsürü kişi var yapamıyan, yararlı olurdu bizler için. |
Ynt: matrix'e hükmedin merhaba uzun zamandır burayı takip ediyorum kitabıda şuan okuyorum fakat bana çok ilginç gelen birşeyi paylaşmak istedim. Dr. Richard ın sitesine girdiğimde ve videolar bölümünü tıkladığımda ankara sulh mahkemesi kararınca erişim engellenmiştir diyor... bu ne saçmalıktır ya.... yakında bu ülkede internet topyekün kaldırılırsa hiç şaşırmam. |
Ynt: matrix'e hükmedin yine engelmi?......şaşırıyor insan dusun |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:49 PM. |