Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitaplar/)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitaplar/9725-matrixe-hukmedin.html)

ikizruh 01-08-2008 01:25 PM

Ynt: matrix'e hükmedin

sad456 arkadaşlar doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama acil iki nokta yardımı istiyorum sizden.başkasının ağrısını dindirebiliyorum ama kendim de olmuyor sanırım dinmesini o kadar istiyorum ki serbest bırakamıyorum.felaket bir karın ağrısı çekiyorum şuan.ilaç almak istemiyorum o zaman daha kötü oluyor durum agl34

ikizruh 01-08-2008 02:13 PM

arkadaşlar kim naptıysa elleri dert görmesin kiss3 o felaket ağrım dinmiş durumda hepinizi çok seviyorumm art56art56

MuminOKAN 01-08-2008 02:43 PM

Alıntı:

nemesis Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar kim naptıysa elleri dert görmesin kiss3 o felaket ağrım dinmiş durumda hepinizi çok seviyorumm art56art56

bizlerde sizleri seviyoruz super sapkal89

geçmiş olsun smiliyface

denizinci 01-08-2008 04:19 PM

ilk defa bugün bu kadar net hissettim sanırım,
gözlerimi kapadım, ellerimin arasında küre tutar gibi yaptım. ve kendimi rahatlatınca hissettim o mıknatıs hissini. evet ellerimin arasında tıpkı mıknatıstaki gibi bir itme hissi oluşuyor. harika bir duygu. tender45

sayenizde arkadaşlar kiss3

mavifirca 01-08-2008 05:55 PM

Sevgili Nemesis,
Az önce iki noktayi senin agrin icin yaptim, umarim ise yarar, üzerinde düsünmemeye calis smiliyface

Akulina 01-08-2008 07:27 PM

Ben sorunlarım için yapıyorum ve sedona tekniği ile birleştiriyorum...Acayip etkisi oluyor...Ayrıca Eft'deki film metodunuda katıyorum azıcık...Tavsiye ederim...
Hergün iki nokta için bir saatimi ayırıyorum,o an aklıma ne geliyorsa onun için yapıyorum...bayada yararını gördüm...
Ayrıca denizincinin anlatımını görünce bir ara ellerimin arasında psikotop diye adlandırılan olayı yapıyordum...Ve bir süreden sonra itmeyi hissediyordum...Hatta aradaki o akımı görebiliyorsunuz bile çok kaptırırsanız:)...Ben ne işe yaracakki saçma birşey diye bir süre sonra yapmayı bırakmıştım...İki nokta tekniğinde kullanılabilir...O akımı net bir şekilde görebiliyorsunuz ve hissedebiliyorsunuz çünkü...

ikizruh 02-08-2008 11:40 AM

Alıntı:

mavifirca Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Nemesis,
Az önce iki noktayi senin agrin icin yaptim, umarim ise yarar, üzerinde düsünmemeye calis smiliyface

saol canım yaa kiss3 normalde bu ağrı geldi mi öyle kolay kolay gitmeyen cinstendir.dün gerçekten kayboldu ağrı kesici almama gerek kalmadı.
sanırım biraz kendi üzerimde çalışmalıyım.dün ablam üzerinde yine yaptım.artık her ağrısı olduğunda bana geliyor sevincli yakında bu işi ticarete dökerim 44 gel vatandaşş gell şifalı eller bunlar derty işin şakası tabi denemeye devam

handehandee 02-08-2008 01:43 PM

ilk önce burada yazılanları baştan sona kadar okudum.sizin anlatım,deneyim ve yorumlarınızla çok heyecan vericiydi:)daha sonra kitabı almaya karar verdim ama bulundugum yerde kitabı bulamadım ankarada oturan bir arkadaşımdan rica ettim sağolsun alıp yolladı:)oda merak etti kısaca bahsettim hmm sen şimdi bizi oradan iki noktalarsında diye esprii yaptı:) neyse kitabı okudum pekte birşey anlayamadım acıkcası bir daha okumam gerekli sanırım.sizin paylaştılarınızdan anladıgım kadarıyla yapmaya calışıyorum ama bir sonuc almış degilim eksik bişeyler olmalı:)ama dün akşam kızımın dişi agrıyordu ona gel seninle oyun oynayalım diyip yapmaya calıştım(oyun oldugunu söyledimki cocugum annem ne yapıyorki diyip olumsuz şeyler düşünmesin hakkımda y789)5dkika olmadı içeriden bana seslendi annee dişim agrımıyor:) bunu yaparken bana cok komik geliyor olsada olmasada egleniyorum.

MuminOKAN 02-08-2008 01:57 PM

Alıntı:

handehandee Nickli Üyeden Alıntı
ilk önce burada yazılanları baştan sona kadar okudum.sizin anlatım,deneyim ve yorumlarınızla çok heyecan vericiydi:)daha sonra kitabı almaya karar verdim ama bulundugum yerde kitabı bulamadım ankarada oturan bir arkadaşımdan rica ettim sağolsun alıp yolladı:)oda merak etti kısaca bahsettim hmm sen şimdi bizi oradan iki noktalarsında diye esprii yaptı:) neyse kitabı okudum pekte birşey anlayamadım acıkcası bir daha okumam gerekli sanırım.sizin paylaştılarınızdan anladıgım kadarıyla yapmaya calışıyorum ama bir sonuc almış degilim eksik bişeyler olmalı:)ama dün akşam kızımın dişi agrıyordu ona gel seninle oyun oynayalım diyip yapmaya calıştım(oyun oldugunu söyledimki cocugum annem ne yapıyorki diyip olumsuz şeyler düşünmesin hakkımda y789)5dkika olmadı içeriden bana seslendi annee dişim agrımıyor:) bunu yaparken bana cok komik geliyor olsada olmasada egleniyorum.

tebrikler 25889 alk78

maxim 10-08-2008 10:35 AM

uygulama yapan arkadsaşlar.....
iki noktayı belirlerken ellerinizde sıcaklık hissediyormusunuz???

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:51 PM.