Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitaplar/)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitaplar/9725-matrixe-hukmedin.html)

Belgin ∞ 11-08-2008 04:27 PM

Ynt: matrix'e hükmedin

Arkadaşlar benim 2 nokta tuttu.Bana yaptığınız fırsat için 2 nokta vardı ya onu diyorum.İşe girdim yarın başlıyorum.Hepinize çok teşekkür ederim.Fırsat hemde öyle bir çıktı ki.Ben kursa gitmek için iş istiyordum.Maaşı kurslara yatırıcaktım.Ama çalışacağım yer bana o imkanı da sağlıyor.Yani hem kursa gidicem,hem çalışıcam,hemde param cebime kalıcak. y789

Çok sağolun arkadaşlar.Hepiniz harikasınız. alk78 kiss3

Su_Duru 11-08-2008 04:51 PM

Redflowers canim tebrik ederim, yeni isin hayirli olsun..

denizinci 11-08-2008 11:16 PM

çok sevindim redflowers, darısı başıma inşallah. hayırlı huzurlu kazancı yerinde bir iş benim gibi işten çıkmışlara bi an önce gelsin inş...

aysegul_tirtil 12-08-2008 09:06 AM

canım çok sevindim tahmin ettigimizdende önce oldu darısı hayalleri hedefleri olan herkese alk78

learning 17-08-2008 04:42 PM

Ya süpersiniz, çok umutlandım blissy
Bende hemen kitabı alıp okumak istiyorum, çekim yasasını bile istediği yönde kullanamayan bir insan olarak hala umutluyum, bende istiyorum,bende sevincli

k_mumcu 05-09-2008 01:32 AM

arkadaşlar neden artık bu konuda hiç kimse bişey yazmıyo? deneyimlerinizi mutlaka aktarın bizlere... Bir de Hayal abla bi çalışma yapacaktı burdaki mesajlarla ilgili, bilgisi olan varmı?

tiriniti 05-09-2008 05:32 PM

arkadaşlar ne olur şu iki nokta nasıl yapılıyor bir açıklarmısınız 88a

Baris 05-09-2008 06:04 PM

Alıntı:

trinity69 Nickli Üyeden Alıntı

Bu yöntemi tam anlamıyla öğrenebilmeniz için kitabı okumalısınız.

Aşağıdaki Linkde kitaptan alınmış çok güzel alıntılar var. Bu da size yardımcı olabilir.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/empty-t14769.0.html

MuminOKAN 05-09-2008 06:21 PM

Alıntı:

trinity69 Nickli Üyeden Alıntı

kendi uyguladığım metodu aktarabilirim.
istediğin duruma göre iki nokta belirliyorsun. bu geçmesini istediğin yaralı parmağın, sırt ağrın, anne yada babanın, arkadaşlarının herhangi bir ağrıları yada durum değiştirmek/değiştirtmek "şu şöyle olsaydı nasıl olurdu?" şeklindeki durumlar vs neyi isterseniz. evet neyi isterseniz. ama biraz sabır.

örnek: bir yre yetişmen gerekiyor ve yol kapalı, trafik var. birinic noktan; istersen sen olabilirsin, istersen otobüs olabilir vs. ikinci noktan yol olsun.. evet imajinize edebilirsin değilmi? gözünün önüne boş bir yol getir. ve tam bunları düşünüyorken başka hiçbirşey düşünmeyip yani zihnini boşaltıp tam o sırada ben soru soruyorum. alternatif olarak bir kaç soru; "yol açık olsaydı nasıl olurdu?" "gideceğim yere 25 dakika erken gitseydim nasıl olurdu?" ben çoğu zaman 2. soruyu soruyordum ve yüzüm gülümsüyordu. ve evet ben kozyatağı karfor' dan kartal ido iskeleye e-5 üzerinden kartal köprüden aktarma yaparak saat 1830 civarı 25 dakika da gittim.

sanırım böyle bir örnek açıklayıcı oldu.

ama şiddetle tavsiiye ederim ki kitabı oku. daha iyi anlarsın...  super

turunç 06-09-2008 12:16 AM

Arkadaşım paylaşım için teşekkürler. En kısa zamanda kitabı alacağım. Yalnız merak ettiğim bir şey var dusun Bu iki nokta konusunu becerebilmek için özel bir yetenek gerekiyor mu? Annem 75 yaşında kemik erimesinden ve bel fıtığından dolayı ağrıları var. Bu konuda birşeyler yapabilirmiyim. 96

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:51 PM.