![]() |
Ynt: matrix'e hükmedin herkese merhaba daha yolun başındayım kitabı bitirdim sanırım tekrar okuyacağım :) ilk denemelerimdeyim şuan bişi yok ama olucak inşallah... öncelikle belirlediğim iki noktanın arasındaki çekimi hissetmeye çalışıyorum... iki elimin baş parmaklarıyla iki nokta seçiyorum ve gözlerimi kapatıp öylece bekliyorum 44 ...... bu bekleme süresi yani çekimi hissetme süresi nedir.... 2 dk 10 dk ? kişiden kişiye değişirmi ? |
Ynt: matrix'e hükmedin Süre diye bir şey yok.Ben çekimi hissediyorum ama hala birşey olduğunu görmedim.Neden çekimi çok iyi hissetiğim halde hiçbir gelişme olmuyorunuyor? Bu arada sedona yöntemini de okuduğumu belirteyim? Lütfen beni bilgilendirin.... dusun |
Ynt: matrix'e hükmedin Matrıx enerjisinin en iyi şekilde sonuca ulaşması için devamlı unutulan ve çok önemli olan bir nokta var:serbest bırakmak,hiç birşey yapmama sanatı. 2 noktanızı yapın ve hiç birşey yapmama ilkesini uygulayın.Yaptığınız şeyi unutun.Enerji bu şekilde serbest kalacak ve olmasını istediğiniz duruma gidecektir. |
Ynt: matrix'e hükmedin deneyim : 2 gün önce kasığıma yakın bir yerde bacağımda yağ bezesi çıktığını gördüm ama oldukça büyüktü en başta çok korktum hatta yürürken canımı acıtıyodu... 2 noktayı buna bir deneyim demedim ama umursamaz bir şekilde yaptım ... şuanda şişlik yarıdan fazla inidi 1-2 gün sonra yok olur :) |
Ynt: matrix'e hükmedin Ya ben Beynin Gizli Güçleri adlı kitabı okuyorum ama adam bilgilendirmekten ziyade neler yapılabileceğini anlatıp anlatıp, insanı tahrik edip edip durmuş da fazla bilgi verdiği yok! ::) Ya ben Matrix'e Hükmedin kitabını istiyorum ama nereden bulacağım şimdi öf! 88a Keşke bu kitabı alacağıma ona rastlamış da onu almış olsaydım!! hih33 |
Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
Alıntı:
|
Ynt: matrix'e hükmedin Acaba d&r da matrix'e hükmedin kitabı var mı? rt67 varsa niye ben hiç görmedim her yeri karıştırırken? dusun |
|
Ynt: matrix'e hükmedin iyi günler iki noktayla ilgili tecrübesi olan arkadaşlara birşey sormak istiyorum.. ben kitabı bulamadım henüz yaşadığım şehirde henüz orjinali yok ama sizlerin sayesinde teknikleri anladım sayılır fakat bişeyi tam anlayamadım..bu iki nokyaı yaparkenki imgeleme gibi olan an ne kadar sürmesi lazım.. ben sanırım biraz fazla uzun yapıyorum ve iki noktayı yaparken vücudumun sarsıldığını gözlerimin çok hızlı şekilde hareket ettiğini hissediyorum ve bittikten sonrada kendimi yorgun hissediyorum..bu normalmi diye deneyimli arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim...konuyu yanlış yere actıysam lütfen taşıyın.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:02 PM. |