Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitaplar/)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitaplar/9725-matrixe-hukmedin.html)

burcu44 04-11-2008 05:39 PM

Ynt: matrix'e hükmedin

olmasını istediğimiz şeyi niyet ediyoruz.

MuminOKAN 05-11-2008 12:17 AM

Alıntı:

maxim Nickli Üyeden Alıntı
niyet derken kastetiğiniz.....
tedaviyi yapmaya niyet ediyorummu ???
iki nokta yapmaya niyet ediyorummu ?????

"olsaydı nasıl olurdu?" yandaki cümlenin başına sizin için önem teşkil eden duruma ait birkaç kelime eklemeniz, niyet etmeniz demektir.

sağlıckla ve ışıkla... sapkal89

nidanem 08-11-2008 01:55 PM

eeeee arkadaşlar devamı nerde bu matrixin lütfen yaa deneyimlerinizi paylaşmaya devam edin. benim gibi bu bölümü yeni keşfetmiş ve henüz kitap alamamış olanlarda var. lütfen ben iş için yapmak istiyorum ama henüz bişey yapamadım. denemelere başladım verdiğiniz bilgiler ışığında ama istediğim iş için nasıl yapacam hala çözemedim dusun.( yani atamam olsun istiyorum da ondan acele ediyorum.) hoşcakalın..

SinanATASOY 09-11-2008 02:20 PM

Kitabın henüz başını okudum 40-50 sayfa, forumu epey okudum.. Mevcut edindiğim izlenimlerim vardı sabırsızlanıyordum.. Dün sabah deli şekilde başım ağrımaya başlamıştıki başıma uyguladım iki noktayı.. sonra bıraktım ve yola çıktım.. gideceğim yere vardığımda fark ettimki yol boyu hiç ağrımadı başım.. Akşama kadar da hiç ağırmadı.. tesadüfmüydü işe mi yaradı bilemem ama ilaçsız geçmeyen başımın ağrısı bıçak gibi kesildi.. 956k

henna 16-11-2008 10:55 PM

Alıntı:

Storm Nickli Üyeden Alıntı
Selam,

Özelden sorulan bir soru nedeniyle faydalı olacağını düşündüğüm için buraya da yazmak istedim. Soyut olay ve durumlar için 2 noktanın nasıl kullanılacağı sorulmuştu. Örneğin; işe girmek gibi.

Bu örnekte; İş teklifi almayı sağlamak için, ilk noktayı kendi üzerinizde seçerken, 2. noktayı işe girmek istediğiniz yer üzerinde seçersiniz (bu yeri hayali olarak 3 boyutlu imajine edin - hologram gibi ve o hayal ettiğiniz görüntü üzerinde noktayı belirleyin, yani 2. nokta karşınızda havada olacak, çünkü hayalinizi karşınızda, boşlukta kuruyorsunuz) 2 nokta arasındaki bağı kurduktan sonra, kitapta anlatıldığı gibi bilgiyi kuantum alanda değiştirin ve aynı zamanda arketipleri de kullanın.

Merhaba herkese,
bu kitabı forumdan bir arkadaş önermeden önce hiç duymamıştım utananadam
burda okuduklarımı duyunca çok şasırdım ve özellikle üstteki iş teklifi alma konusu art56art56

bende bu bölümü yeni keşfetmiş vede henüz kitap almamış biriyim.
yazdığınız deneyimler çok etkileyici, emeği geçen herkese kucak dolusu sevgiler kiss3

deneyimlerinizin devamını bekliyoruz...

SinanATASOY 17-11-2008 09:23 PM

Bugün ablamda denedim, kendisi ağır migren atakları geçirir ve bir kez başladımı bir hafta sürer ağrıları, ilaç filan fayda etmez.. Bugün migren atağı gelmiş.. Eve gittiğimde yorgan döşek yatıyordu.. İki noktayı denedim ve çok kısa süre sonra ağrısı geçiverdi.. wave

arthurz 23-11-2008 03:51 PM

Sevgili storm ;

Kitapta ik noktayı belirledikten sonra ikinci noktaı bul ve ilk nokta sabit kalcak şekilde ikinci noktayı açı yapacak şekilde ikinci noktaya hareket ettir diyor . Bunu fiilende yapacak mısın yoksa sadece zihninle mi düşüneceksin. Acil cevap verirsen sevinirim , teşekkürler ...

Belgin ∞ 23-11-2008 04:09 PM

Evet fiilen de yapıcaksınız aynı zamanda odaklanıcaksınız ttli3

stormguard 23-11-2008 09:06 PM

Alıntı:

arthurz Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili storm ;

Kitapta ik noktayı belirledikten sonra ikinci noktaı bul ve ilk nokta sabit kalcak şekilde ikinci noktayı açı yapacak şekilde ikinci noktaya hareket ettir diyor . Bunu fiilende yapacak mısın yoksa sadece zihninle mi düşüneceksin. Acil cevap verirsen sevinirim , teşekkürler ...

Evet fiilende yapılacak. o sırada zihninizi mümkün olduğunca boşaltın, rahat olun.

burcu44 23-11-2008 10:32 PM

bende diyorum benim yaptıklarım neden olmuyor? 4897 ayrıca yapınca da düşündüğüm şeylerin tersi oluyor sanki..yine de tam anlamadım ama bu açı meselesini.kitabı baştan okumaya başladım. coffe2 oraları kaçırdım mı acaba? 12389

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:12 AM.