![]() |
Ynt: matrix'e hükmedin olmasını istediğimiz şeyi niyet ediyoruz. |
Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı:
sağlıckla ve ışıkla... sapkal89 |
Ynt: matrix'e hükmedin eeeee arkadaşlar devamı nerde bu matrixin lütfen yaa deneyimlerinizi paylaşmaya devam edin. benim gibi bu bölümü yeni keşfetmiş ve henüz kitap alamamış olanlarda var. lütfen ben iş için yapmak istiyorum ama henüz bişey yapamadım. denemelere başladım verdiğiniz bilgiler ışığında ama istediğim iş için nasıl yapacam hala çözemedim dusun.( yani atamam olsun istiyorum da ondan acele ediyorum.) hoşcakalın.. |
Ynt: matrix'e hükmedin Kitabın henüz başını okudum 40-50 sayfa, forumu epey okudum.. Mevcut edindiğim izlenimlerim vardı sabırsızlanıyordum.. Dün sabah deli şekilde başım ağrımaya başlamıştıki başıma uyguladım iki noktayı.. sonra bıraktım ve yola çıktım.. gideceğim yere vardığımda fark ettimki yol boyu hiç ağrımadı başım.. Akşama kadar da hiç ağırmadı.. tesadüfmüydü işe mi yaradı bilemem ama ilaçsız geçmeyen başımın ağrısı bıçak gibi kesildi.. 956k |
bu kitabı forumdan bir arkadaş önermeden önce hiç duymamıştım utananadam burda okuduklarımı duyunca çok şasırdım ve özellikle üstteki iş teklifi alma konusu art56art56 bende bu bölümü yeni keşfetmiş vede henüz kitap almamış biriyim. yazdığınız deneyimler çok etkileyici, emeği geçen herkese kucak dolusu sevgiler kiss3 deneyimlerinizin devamını bekliyoruz... |
Ynt: matrix'e hükmedin Bugün ablamda denedim, kendisi ağır migren atakları geçirir ve bir kez başladımı bir hafta sürer ağrıları, ilaç filan fayda etmez.. Bugün migren atağı gelmiş.. Eve gittiğimde yorgan döşek yatıyordu.. İki noktayı denedim ve çok kısa süre sonra ağrısı geçiverdi.. wave |
Ynt: matrix'e hükmedin Sevgili storm ; Kitapta ik noktayı belirledikten sonra ikinci noktaı bul ve ilk nokta sabit kalcak şekilde ikinci noktayı açı yapacak şekilde ikinci noktaya hareket ettir diyor . Bunu fiilende yapacak mısın yoksa sadece zihninle mi düşüneceksin. Acil cevap verirsen sevinirim , teşekkürler ... |
Ynt: matrix'e hükmedin Evet fiilen de yapıcaksınız aynı zamanda odaklanıcaksınız ttli3 |
Evet fiilende yapılacak. o sırada zihninizi mümkün olduğunca boşaltın, rahat olun. |
Ynt: matrix'e hükmedin bende diyorum benim yaptıklarım neden olmuyor? 4897 ayrıca yapınca da düşündüğüm şeylerin tersi oluyor sanki..yine de tam anlamadım ama bu açı meselesini.kitabı baştan okumaya başladım. coffe2 oraları kaçırdım mı acaba? 12389 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:12 AM. |