Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitaplar/)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitaplar/9725-matrixe-hukmedin.html)

Lier22 11-07-2008 12:38 PM

Ynt: matrix'e hükmedin

tamam ben 1 numaralı öğrenciyim...
smiliyface
sonrakigelen numarasını kendi alsın unutmasın yoklama var her ders... skan67 art56art56

*zeyneb* 11-07-2008 12:42 PM

cok iyi olur bastan baslanilirsa redflowers´cim , bende kendimi cokca gelistirmek ve bilgilendirmek istiyorum...

telkinler sagolsun cok güzel faydalarini görüyorum hele cekim yasasi konusu ayri bir özen gösterdigim brans olmaya basladi 2-3 gündür, sanki neredeyse istedigim herseyi miknatis gibi cekiyorum üstüme..

bu konudada bilgi sahibi olmak ve gelistirmek isterim kendimi

alk78

Belgin ∞ 11-07-2008 12:47 PM

Arkadaşlar konu tartışma fikir telakkisi bölümüne bir soru bir cevap başlığı altında açılmıştır.Sorularınızı ve merak ettiklerinizi yazabilirsiniz.Hepimiz bilgimiz dahilinde yardımcı olmaya gayret ederiz.
Sevgiler.

disik82 11-07-2008 01:59 PM

konu başlığı ne diye sorarak başlasam :)

Belgin ∞ 11-07-2008 02:01 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar konu tartışma fikir telakkisi bölümüne bir soru bir cevap başlığı altında açılmıştır.Sorularınızı ve merak ettiklerinizi yazabilirsiniz.Hepimiz bilgimiz dahilinde yardımcı olmaya gayret ederiz.
Sevgiler.

Anlaşıldı uyuyorsun sen khkh56
Kahveni içmedin mi daha yoksa.

disik82 11-07-2008 02:12 PM

y789 y789 y789

Belgin ∞ 11-07-2008 02:31 PM

Evet arkadaşlar kaldığımız yerden devam edelim.Ben kitabın sonlarına doğru emin adımlarla ilerliyorum.Dün bir arkadaşıma uyguladım 2 noktayı pek emin olamayarak ilk başlarda.Kitabı elçi olarak tayin ettim ve diğer noktayı da kalbim olarak belirledim.Kalbim her zaman normalden biraz fazla attığı için arkadaşım ağrının arttığını yazdı ve başka bir nokta belirlemem gerektiğini söyledi ve bende aynısını yaptım.Ve başka bir yöntemle ağrıyı çekip nefesle boşalttım.
Aradan 2-3 dakka geçti kahvaltı hazırlamaya gittim.Geldiğimde arkadaşım bana 2 nokta yaptığımı unuttuğum için ve bu yolla enerji serbest kaldığı için ağrının tamamıyle geçtiğini söyledi.Çopk sevindim.

Akşamda ablamda denedim.Geçmez diz ağrıları için.Sonuç yine olumlu.Kitabı iyice sindirdikten sonra ben bu işi hakkıyla yapıcam sanırım.Şimdilik bu kadar.
Sevgiler.

hayalayaz 11-07-2008 03:33 PM

Alıntı:

SereniTy.. Nickli Üyeden Alıntı
Herkese SeLam..

Bugün Tam Doğru Birşey Mi Yaptım BiLmiyorum Ama Kötü Hisler Duyduğum Birine Kendi Negatif DuyguLarımı Aktardım Kuantum Alanında.. (Bana Çok Çektirmişti.. kizgin1 ) Şu An Çok RahaTlamış Bir Durumdayım Fakat Bunun Nasıl Bir Tepkimesi OLur Merak Ediyorum Onda.... Çünkü Negatif Enerjim FazLaymış ELLerimden Akarken Ciddi Bir Akım Hissettim.. Fakat Şu Anda Serbest Bıraktım.. Yani Bu Tarz İşLer İçin Matrix'î KuLLanmak Doğrumu Diye Düşünmüyorda DeğiLim.. dusun Çünkü Daha Önceden Bu BaşkLıkta Bunun Sınrını Sormuştum Ve Hayal Gücün Kadardır Cevabı ALmıştım.. Buda Hayal Gücü Sınırı İçindemi Acaba.. ? dusun

SevgiLer..

arkadaşlar..
sevgili bülent altınkaya ile aramızda, bir iki mesajlaşma olmuştu..ikimizde yaptıklarımızın katlanarak bize döndüğünden bahsetmiştik..ve yaptığımız şeyin sorumluluğunu almaktan bahsetmiştik...galiba atladınız görmediniz bu mesajları..şimdi söyleyeceklerim..sadece matrix i kapsamıyor..aklınıza gelen ve gelmeyen her şeyi kapsıyor..bir insana negatif her hangi bir şey gönderdiğinizde, gönderdiğiniz şey katlanarak size geri döner..bunada bumerang etkisi denir.. size kötülüğü dokunan, bir insana pozitif enerji gönderin..ona iyilikler dileyin...o insan kendisini iyi hissettikçe..hem kendisine, hem size, hemde başkalarına iyilik yapacak..pozitif enerji yansıtacakır..sereniTy yaptığını, yaptıktan sonra kendini iyi hissettiğini söylemişsin..ama o kadar iyi hissetsen bu sorular aklına bile gelmez..keşke yapmasaydın...hep söylüyoruz..iyilik üretmek her şeyden daha kolaydır..ve iyidir..herşeyden önce bize faydası dokunur, çünkü vicdanımız rahattır...öğrendiğiniz her şeyle ne yaparsanız yapın ..ama sakın ikinci bir insana zarar vercek, insanları üzecek bir şey yapmayın...karşılığı illa ondan gelecek diye bir kural yok..ama hani bir söz vardır ya, allahın sopası yok diye... negatif enerji ürettiğinizde karşılığı mutlaka gelir... şimdi sorduğunuz soruyu duyar gibiyim..e , peki yaptığı yanınamı kalacak? hayır, yaptığı onunda kalmıyor...herkes yaptığının karşılığını buluyor...iyilikse iyilik, kötülükse kötülük...lütfen, önce kendi iyiliğiniz için yaptıklarınızın farkında olun..zaten şikayetçi olduğumuz insanlar rahat ve iyi olsalar negatifliklerini bize yansıtmazlar..onlar kendilerini iyi hissetmedikleri için bu durumdalar..yaşamları istedikleri olamdığı için bu durumdalar..onlara yansıttığımız pozitif enerjinin, onların hayatlarında, duygularında, düşüncelerinde, illa ki pozitif yansımaları olacaktı..bir insana bakarken öfkeye kapılarak değil..onu anlamaya çalışarak..görünenin arkasındakini görmeye çalışarak bakın..o zaman onlara öfkelenmeden objektif bir şekilde bakacaksınız, görünenin ardındakini göreceksiniz..dolayısıyla..hem ona hemde kendinize zarar verecek..hiç bir şey yapmayacaksınız...saygılı sevgiler

hayalayaz 11-07-2008 03:38 PM

Alıntı:

mavifirca Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaslar, ben iki günden beri benim cocukla (7 yasinda) HASTANEDEYDIM: Neden mi? anlatayim, yaz tatili icin burada düzenlenen bir organizasyona cocugu kaydettim. Iki gün önce sirtinda cantasiyla grubuna yetisip hep beraber sehir disina gezmeye götürüldüler. Gelmelerine bir saat kala telefon geldi, cocuk oynarken düstü bayildi,tekrar kendine geldi, bir saate kadar oradayiz dediler. Bayilmak, bu kelime bana tuhaf geldi cünkü benim oglan nezle disinda hicbir saglik sorunu olmayan bir cocuk. Neyse, ne olur ne olmaz deyip acile alip kostum, hemen hastaneye sevk. Hem saskin, hem telasli yola ciktik. Beyin sarsintisi olabilir dediler. Ben yolda giderken hemen aklima iki nokta geldi, cocugun kafasini ellerimin arasina aldim ve kendimce uyguladim. Hastanede kaldik iki gece, profesör gelip gidiyor,bir sey bulamiyorlar cocukta,arastirmalardan bir sey cikmadi, bugün bizi biraktilar artik. Artik bilmiyorum yorumu size birakiyorum, acaba iki nokta ise mi yaradi diyorum. Cokta yoruldum bu arada. Herkese basarilar....

mavifırça geçmiş olsun ablam

TR-ance 11-07-2008 03:49 PM

Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

SereniTy.. Nickli Üyeden Alıntı
Herkese SeLam..

Bugün Tam Doğru Birşey Mi Yaptım BiLmiyorum Ama Kötü Hisler Duyduğum Birine Kendi Negatif DuyguLarımı Aktardım Kuantum Alanında.. (Bana Çok Çektirmişti.. kizgin1 ) Şu An Çok RahaTlamış Bir Durumdayım Fakat Bunun Nasıl Bir Tepkimesi OLur Merak Ediyorum Onda.... Çünkü Negatif Enerjim FazLaymış ELLerimden Akarken Ciddi Bir Akım Hissettim.. Fakat Şu Anda Serbest Bıraktım.. Yani Bu Tarz İşLer İçin Matrix'î KuLLanmak Doğrumu Diye Düşünmüyorda DeğiLim.. dusun Çünkü Daha Önceden Bu BaşkLıkta Bunun Sınrını Sormuştum Ve Hayal Gücün Kadardır Cevabı ALmıştım.. Buda Hayal Gücü Sınırı İçindemi Acaba.. ? dusun

SevgiLer..

arkadaşlar..
sevgili bülent altınkaya ile aramızda, bir iki mesajlaşma olmuştu..ikimizde yaptıklarımızın katlanarak bize döndüğünden bahsetmiştik..ve yaptığımız şeyin sorumluluğunu almaktan bahsetmiştik...galiba atladınız görmediniz bu mesajları..şimdi söyleyeceklerim..sadece matrix i kapsamıyor..aklınıza gelen ve gelmeyen her şeyi kapsıyor..bir insana negatif her hangi bir şey gönderdiğinizde, gönderdiğiniz şey katlanarak size geri döner..bunada bumerang etkisi denir.. size kötülüğü dokunan, bir insana pozitif enerji gönderin..ona iyilikler dileyin...o insan kendisini iyi hissettikçe..hem kendisine, hem size, hemde başkalarına iyilik yapacak..pozitif enerji yansıtacakır..sereniTy yaptığını, yaptıktan sonra kendini iyi hissettiğini söylemişsin..ama o kadar iyi hissetsen bu sorular aklına bile gelmez..keşke yapmasaydın...hep söylüyoruz..iyilik üretmek her şeyden daha kolaydır..ve iyidir..herşeyden önce bize faydası dokunur, çünkü vicdanımız rahattır...öğrendiğiniz her şeyle ne yaparsanız yapın ..ama sakın ikinci bir insana zarar vercek, insanları üzecek bir şey yapmayın...karşılığı illa ondan gelecek diye bir kural yok..ama hani bir söz vardır ya, allahın sopası yok diye... negatif enerji ürettiğinizde karşılığı mutlaka gelir... şimdi sorduğunuz soruyu duyar gibiyim..e , peki yaptığı yanınamı kalacak? hayır, yaptığı onunda kalmıyor...herkes yaptığının karşılığını buluyor...iyilikse iyilik, kötülükse kötülük...lütfen, önce kendi iyiliğiniz için yaptıklarınızın farkında olun..zaten şikayetçi olduğumuz insanlar rahat ve iyi olsalar negatifliklerini bize yansıtmazlar..onlar kendilerini iyi hissetmedikleri için bu durumdalar..yaşamları istedikleri olamdığı için bu durumdalar..onlara yansıttığımız pozitif enerjinin, onların hayatlarında, duygularında, düşüncelerinde, illa ki pozitif yansımaları olacaktı..bir insana bakarken öfkeye kapılarak değil..onu anlamaya çalışarak..görünenin arkasındakini görmeye çalışarak bakın..o zaman onlara öfkelenmeden objektif bir şekilde bakacaksınız, görünenin ardındakini göreceksiniz..dolayısıyla..hem ona hemde kendinize zarar verecek..hiç bir şey yapmayacaksınız...saygılı sevgiler

Aslında Bende Biraz Düşününce YanLış Yaptığımı AnLadım Ve Hemen Düzelttim.. Sanırsam TecrübesizLiğimden KaynakLanıyor Bugün Yaptığım Şey.. utananadam Demekki HaLa ÇözümLenmesi Gereken ŞeyLer Var O SafLık Derecesini İyi Bir Derecede KuLLanmak İçin.. Artık Kötü Duyguları Yaşamaya BaşLadığım An Mantığımı Devreye Sokacağım Ki YanLış Karar ALmayayım.. onayi RehberLiğiniz İçin TeşekkürLer Hayal Hanım.. sapkal89 ( Ve Parantez İçinde Storm.. smil56 super )

SevgiyLe KaLın..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:11 AM.