Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitaplar/)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitaplar/9725-matrixe-hukmedin.html)

maxim 24-07-2008 11:28 AM

Ynt: matrix'e hükmedin

çok güzel zamanda yolculuk kullanmışsın....tebrikler
harika bir detay.....

onursargin 24-07-2008 05:55 PM

aman allahım! bu iki nokta tekniği de neyin nesi! "matrix'e hükmedin" yeni bir dünyanın giriş kapısı!

arkadaşlar biraz önce ne oldu biliyor musunuz?

arkadaşımın sırt ağrısı vardı ve ben bu iki nokta tekniği ile onu 20-30 sn içinde çoook aza inidirdim

asıl beni etkileyen neydi biliyor musunuz?

parmaklarımı koyduğum iki noktayı onun vücudunun dışında bir yerden seçmiş olmamdı.

(bir nokta yemek tabağının kenarı, diğer nokta tuzluktu.)

bu dediklerimi kitabı okuyunca daha da iyi anlayacaksınız.

ben şu anda şaşkınlık yaşıyorum keyfili keyifli :). çok etkileyiciydi gerçekten.

MuminOKAN 24-07-2008 06:23 PM

Alıntı:

onur sargın Nickli Üyeden Alıntı
aman allahım! bu iki nokta tekniği de neyin nesi! "matrix'e hükmedin" yeni bir dünyanın giriş kapısı!

arkadaşlar biraz önce ne oldu biliyor musunuz?

arkadaşımın sırt ağrısı vardı ve ben bu iki nokta tekniği ile onu 20-30 sn içinde çoook aza inidirdim

asıl beni etkileyen neydi biliyor musunuz?

parmaklarımı koyduğum iki noktayı onun vücudunun dışında bir yerden seçmiş olmamdı.

(bir nokta yemek tabağının kenarı, diğer nokta tuzluktu.)

bu dediklerimi kitabı okuyunca daha da iyi anlayacaksınız.

ben şu anda şaşkınlık yaşıyorum keyfili keyifli :). çok etkileyiciydi gerçekten.

hmm...
tebrikler onur sargın. çok iyi 25889 sevincli
bugün ikinci tur' a başlayacağım. smiliyface
bunlar güzel haberler anlatsana başka neler yapabildin? ark5 güzel paylaşımlarını bekliyoruz. smiliyface
bende ilkinde şaşırmıştım ama artık alıştım super

sapkal89
sağlıcakla ve ışıkla kalalım... sapkal89

flower 24-07-2008 09:02 PM

bu gün spor yaparken....sanırım fazla yüklendim ve zavallı sol bacağım...kasılıp ağrımaya başladı....
normalde bu durumda en azından lokal bir kas gevşetici ve ağrı kesici krem sürüp istirahat etmem gerekirdi...
ama benim aklıma iki nokta geldi 956k önce niyet etmeden sadece iki nokta arasındaki çekimi hissetmeye çalıştım...ağrı geçmişti blissy
yalnız serbest bırakamadım..acaba tekrarlar mı endişesinden kurtulamadım ve evet 2 dk. sonra tekrar başladı...
sonra sol bacağıma sol elimi ve sağ bacağıma sağ elimi koydum ve ağrının hemen geçmesine niyet ettim...iki elimin de altında ışık topu olduğunu imgeledim...
ve sevgili spy game 'den kopya çekerek ttli3 iki ışık topunun birbirlerine ışık kıvılcımları göndererek yavaşça kaynaştığını ....
sağ elimin altındaki ışık topunun(ağrımayan taraf) sol elimin altındaki ışık topunu (ağrıyan taraf) kendi içinde erittiğini hayal ettim ve hissettim...
sonra birden sanki bacaklarım elimin altında yok oldu... hiç bişiy hissetmiyordum....veee ağrı geçti gogogo
derken çok sevdiğim bi parça çalmaya başladı... ben de ona eşlik etmeye başladım...bi süre ağrımı da ...geçme şeklini de gerçekten unuttum 44
ağrım tamamen geçmişti...sonra spora devam ettim...hatta bacağımı daha da zorladım (sizler sakın denemeyin 44)....ağrıdan eser yoktu...
yazarken uzun oldu ama bunların hepsi en fazla 5 dk sürmüştür..bu matrixe bağlı ilk somut başarım arkadaşlar....
umarım ve dilerim devamını da getirebilirim....spy game çok yardımın oldu gerçekten...sonsuz teşekkürler...
hepinize kucak dolusu sevgiler tender45

keops 24-07-2008 10:42 PM

Selam herkese iki nokta tekniğine uzak kalıyordum...
kitabı daha okumadım ama tekniği bi arkadaşımdan öğrendim...
(birsürü şey bilmenin dezavantajı aa34)
fakat bugün uzun süredir konuşmadığım bir arkadaşımla ve yeni tel numarasını almak için denedim
önce msnde ikimizde çevrimdışı gözükmemize rağmen bana selam verdi( sonra biraz sohbetten sonra yeni telefon numarasını verdi
işe yarıyor
iki noktacılara bende katıldım böylelikle :)

Belgin ∞ 24-07-2008 11:35 PM

Hoşgeldin sefa geldin Keops aramıza.Noktaların hiç bitmesin smiliyface

maximumfelix 25-07-2008 12:51 AM

arkadaslar hepinizi tebrik ediyorum cok süper sonuclar almıssınız, k8908 gercekten hepsi harika..
artık richardı turkıyeye getırme zamanı geldı dıyorum ne dersınız dusun
safir kitapevine mı maıl atsak ne yapsak? getirsinler iste biz kosa kosa gıderız
bu konuda fıkrınız ne? valla kac lıra ısterse verırım yanı
bır de sanırım rıchy nın semınerlerı 3 gun oluyormus, oyle anladım ben
yanı her guruba 3 er gun dıye anladım
napalım?mail atalım mı?

disik82 25-07-2008 08:57 AM

maximumfelixcim richardın seminerleri 800 ytl falan demişti biri sanki ama hatırlayamadım...sevgiler...

muratdoom 25-07-2008 01:24 PM

Bende deneyimlerimi paylaşayım :) aslında bi kaç gün önce gerçekleşti ama dedim şanstır belki o anlık olmuş olabilir diye yazmamıştım

şöyle ki dişim baya ağrıyordu sabah deniyim dedim bir 5 dakika sonra hiç bi acı kalmadı (ağrısı ölesine değil biraz kötüde dişin durumu ağla) sonra ertesi akşam gene ağrımaya başladı ve ben gene 2 noktayı yaptım ve gene acı geçti :) bir diğer somut deneyde akşam sivri sinekler bi yoklamışlar beni e kaşınıyo haliyle bende gene 2 nokta yaptım bağ kurulu iken de şöle düşündüm sivrisinek ısırmasaydı nasıl olurdu dedim 44 ve kendimi o halimle imajine edip bıraktım buda anında geçti :D şu ana kadar soyut bir örneğim olduğu sölenemez tam manasıyla, aslında işyerinde çalan telefon için yaptım ilk gün süper ötesi çaldı durmadı yani öyle böyle değil dedim ters mi tepti acaba smil56 sonraki 3 gün ise müthiş böyle saatte 1 çalıyo desem doğru olur heralde ama bunu benmi yaptım tam emin değilim 4897

Belgin ∞ 25-07-2008 01:37 PM

Dün malum benim yolculuk vardı.Otobüs saat 23:00 da kalkıcaktı.Benim evden çıkmam 21:45 i buldu.Otobüse bindim Aşti'ye gitmek için.Normalde 45 dakika sürüyordu.Ama otobüs yolda arıza yaptı.Elektrikleri kesildi,farları söndü,tekledi ve sonunda durdu.Ben her zamanki gibi yine panik oldum.Şoför başka bir otobüsün yolda olduğunu bizi gelip alıcağını söyledi ve biz otobüsten indik.Yeni otobüs geldiğinde benim biletim yanmak üzereydi.Otobüsümün kalkmasına 20 dakika vardı ve ben hala yollardaydım.Sağolsun siteden bir arkadaşımı aradım ve ayrıntıları vererek 2 nokta yapmasını istedim.Ben o anda yapamayacak kadar telaşlıydım ve o anda duygumu serbest bırakamayacağımı düşünürek yapmak istememiştim.

Sonuç otogara girdiğimde sadece 4 dakika vardı otobüsümün kalkmasına ve şimdiye kadar hiç rötar yapmamış otobüs firması 10 dakika rötarlı geldi.Bazıları sinirlense de ben gayet mutluydum sevincli
Çayımı da içip üstüne gidip 2 noktalı koltuğuma kuruldum. wave
Teşekkürler isimsiz kahraman. kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:38 PM.