![]() |
Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı:
sonra bır psıkolog arkadasımız vardı, sana bakanların ınsan degıl lahana olduklarını dusun dedı bılıyorum sacma gelıyor ama cok komık ve eglencelı ve ıse yarıyor sımdı bırı bana gozunu dıkıp bakıyorsa ben de kendı kendıme aslında benı goremıyor,zaten gorseler de bunlar lahana dıye dusunup o gergınlıkten kurtuluyorum bazı ınsanlar kendı ıslerine guclerıne bakacagına elalemı ıncelemeyı pek sevıyor karsısındakı bundan rahatsız olur olmaz umrunda degıl, bir insana uzun sure bakmanın onun mahremiyetıne tecavuz oldugunu dusunuyorum hayır merak da bır yere kadar,baktın baktın tamam doyum sagladın, gözlerini cek üzerimden ama yok illa ben gözbebeklerini gözbebeklerime odaklıycak,insanı ruh hastası ederler valla dedıgım uzre lahana formulu ıyıdır,yalnız gülme krizinne neden olabılıyor dikkat! girlhaha |
dıgerını ındırdım bır de acmak ıcın 2 degısık program daha ındırdım fakat yıne ızleyemedım |
Ynt: matrix'e hükmedin SpY.GaMe arkadaşa tşk ediyorum bir sorum daha olucaktı ve en önemlisi sanırım kitapda belirttiği şekilde sanki mıknatısın zıt kutupları gibi çekimi hissedin diyor ben bu şekilde hissedemiyorum. Sizler nasıl bağ kuruyorsunuz ve gözleriniz açıkkenmi bunu yapıyorsunuz ? ii geceler |
arkadaşlar ben indirdim winapta izledim küçük pencere şeklinde alt yazıları okumak için hem durdurmak zorunda kaldım izlemeye değer |
Ynt: matrix'e hükmedin benim ki de önce küçük pencereydi. o pencerenin sol alt köşesine tıkladığımda tam ekran oldu. ben de öyle izledim. harika bir film. yardımcı olan herkese çok teşekkürler..... sapkal89 sapkal89 sapkal89 sapkal89 sapkal89 sapkal89 |
bağ ı da imajinize etmeyi deneyin. örnek için ben iki ışık topu oluşturuyorum, bunlar birbirlerine kıvılcımlar gönderiyorlar. derken bağ oluşuyor. o esnada zaten kuantum alana giriyorsunuz. bu hissediliyor. görmek isteyin... sapkal89 göreceksiniz... super isterseniz gözlerinizi kapatabilirsiniz. size kalmış. ama zamanla alışacaksınız ve kapama gereği hissetmeyeceksiniz. düşünceler/düşüncelerimiz... çok güçlü... bunu; öğrendim, gördüm, yaşadım... öğreniyorum, görüyorum, yaşıyorum... öğreneceğim, göreceğim, yaşayacağım... inanın, çünkü hepimiz böyle bir güce sahibiz... smiliyface smiliyface gulensmiley sağlıcakla ve ışıkla... sapkal89 |
|
Ynt: matrix'e hükmedin evet hayal ablam haklı utananadam arkadaslar su gune kadar kım ne basardıysa yazsın lutfen,cok merak edıyoruz yanı uygulama teknıgınızı oldugu kadar ,basarabıldıklerınızı de yazarsanız cok seviniriz k8908 |
Ynt: matrix'e hükmedin niyeti belirlemekte bazen kararsız kalıyorum,yani bir sağlık sorunu olduğunda..niyet nasıl oluşturulmalı..sorunamı odaklı yoksa çözümemi....?? bağ kurmayı başarıyorum o enerjiyi hissediyorum sonrasında sorumu sormalıyım yoksa imajinasyonmu yapmalıyım ? alışana kadar denemye devam..... sevgiyle kalın...... |
Ynt: matrix'e hükmedin Geçen gece ablamın arkadaşı geldi bize.Gözü mikrop kapmış doktor göz damlası vermiş.Gözleri kısık kısık bakıyordu.Ablamın feci diz ağrılarına 2 nokta yaptığımda geçtiği için ablam arkadaşına da yapmamı istedi bende yaptım. Önce ellerimi gözlerine koydum sonra sağ elim gözünden başının tepesine doğru çekildi.Sol elim gözlerinde sağ elim başında ne zaman mikrop kaptığını sordum 4 gündür olduğunu söyledi.Ben kendimce uygulamayı yaptım.Ben biraz farklı yapıyorum galiba ama işe yarıyor bilemiyorum.5 gün öncesine gittim ve o andaki ağrılı hali 5 gün önceki ağrısız halin içinde erittim.Ve iyi haliyle bağlantı kurup başından içeriye doğru yolladım.İlk yarım saat pek bir fark olmadı.Sonra konu dağılınca yapılan işlem unutulunca gözleri açılmaya başladı.Kırmızılık geçti.Harika bir duyguydu hem benım hem onun için. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:51 PM. |