Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitaplar/)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitaplar/9725-matrixe-hukmedin.html)

maximumfelix 22-07-2008 08:07 PM

Ynt: matrix'e hükmedin

Alıntı:

BLETERIA Nickli Üyeden Alıntı
Bir de uzun zamandır uğraştığım bir problem var. Böyle bir yere falan giderken gereksiz stres oluyorum. Herzaman gittim yerler bunlar anlamıyorum nedenini ve fiziksel olarak hiç bir problem olmamasına rağmen öksürük krizine giriyorum bazen. Tutamıyorum kendimi.. Hatta bazen çıkarmaya kadar varıyor. Sokakta yürüken başlıyorum öksürmeye, hem de öğürürcesine. Rezil oluyorum herkese 789569 sadanim

Nası bi iki noktalasam kendi mi düzelse?? Yani kendi üzerimde yaparken nelere daha çok dikkat etmeliyim. Kendi üzerimde neden başarlı olamıyorum? dusun utananadam

ben de dısardayken ınsanların bakıslarından cok rahatsız oluyordum, asırı derecede
sonra bır psıkolog arkadasımız vardı, sana bakanların ınsan degıl lahana olduklarını dusun dedı
bılıyorum sacma gelıyor ama cok komık ve eglencelı
ve ıse yarıyor
sımdı bırı bana gozunu dıkıp bakıyorsa ben de kendı kendıme
aslında benı goremıyor,zaten gorseler de bunlar lahana dıye dusunup o gergınlıkten kurtuluyorum
bazı ınsanlar kendı ıslerine guclerıne bakacagına elalemı ıncelemeyı pek sevıyor
karsısındakı bundan rahatsız olur olmaz umrunda degıl,
bir insana uzun sure bakmanın onun mahremiyetıne tecavuz oldugunu dusunuyorum
hayır merak da bır yere kadar,baktın baktın tamam doyum sagladın, gözlerini cek üzerimden
ama yok illa ben gözbebeklerini gözbebeklerime odaklıycak,insanı ruh hastası ederler valla
dedıgım uzre lahana formulu ıyıdır,yalnız gülme krizinne neden olabılıyor dikkat! girlhaha

maximumfelix 22-07-2008 08:32 PM

Alıntı:

serkangs Nickli Üyeden Alıntı
Herkese Selamlar,

Size verecegim linkten, What the bleep do we know filmini indirebilirsiniz.
DVD-Rip oldugu icin Kalitesi iyi olmasi gerekiyor (ben daha tam indiremedim onun icin var sayiyorumm gulensmiley )
ve arti alt yazi yazi var. Isteyen indirsin, haaa unutmadan üye kayidi yapmak gerekyior.

http://www.hicazkar.com/forum/bleep-...ml?amp;p=22517

Saygilarimla

bu sekılde ındırdıkten sonra hemen tıklayınca ızleyebılecek mıyız?sıfre vs ıstıyor mu?
dıgerını ındırdım bır de acmak ıcın 2 degısık program daha ındırdım fakat yıne ızleyemedım

muratdoom 22-07-2008 11:12 PM

SpY.GaMe arkadaşa tşk ediyorum

bir sorum daha olucaktı ve en önemlisi sanırım kitapda belirttiği şekilde sanki mıknatısın zıt kutupları gibi çekimi hissedin diyor ben bu şekilde hissedemiyorum. Sizler nasıl bağ kuruyorsunuz ve gözleriniz açıkkenmi bunu yapıyorsunuz ?

ii geceler

farkvar 22-07-2008 11:31 PM

Alıntı:

maximumfelix Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

serkangs Nickli Üyeden Alıntı
Herkese Selamlar,

Size verecegim linkten, What the bleep do we know filmini indirebilirsiniz.
DVD-Rip oldugu icin Kalitesi iyi olmasi gerekiyor (ben daha tam indiremedim onun icin var sayiyorumm gulensmiley )
ve arti alt yazi yazi var. Isteyen indirsin, haaa unutmadan üye kayidi yapmak gerekyior.

http://www.hicazkar.com/forum/bleep-...ml?amp;p=22517

Saygilarimla

bu sekılde ındırdıkten sonra hemen tıklayınca ızleyebılecek mıyız?sıfre vs ıstıyor mu?
dıgerını ındırdım bır de acmak ıcın 2 degısık program daha ındırdım fakat yıne ızleyemedım

arkadaşlar ben indirdim winapta izledim küçük pencere şeklinde alt yazıları okumak için hem durdurmak zorunda kaldım izlemeye değer

mücevher 23-07-2008 12:33 PM

benim ki de önce küçük pencereydi. o pencerenin sol alt köşesine tıkladığımda tam ekran oldu.
ben de öyle izledim. harika bir film. yardımcı olan herkese çok teşekkürler.....
sapkal89 sapkal89 sapkal89 sapkal89 sapkal89 sapkal89

MuminOKAN 23-07-2008 03:12 PM

Alıntı:

muratdoom Nickli Üyeden Alıntı
SpY.GaMe arkadaşa tşk ediyorum

bir sorum daha olucaktı ve en önemlisi sanırım kitapda belirttiği şekilde sanki mıknatısın zıt kutupları gibi çekimi hissedin diyor ben bu şekilde hissedemiyorum. Sizler nasıl bağ kuruyorsunuz ve gözleriniz açıkkenmi bunu yapıyorsunuz ?

ii geceler

bağ ı da imajinize etmeyi deneyin.
örnek için ben iki ışık topu oluşturuyorum, bunlar birbirlerine kıvılcımlar gönderiyorlar. derken bağ oluşuyor. o esnada zaten kuantum alana giriyorsunuz. bu hissediliyor.

görmek isteyin... sapkal89 göreceksiniz... super
isterseniz gözlerinizi kapatabilirsiniz. size kalmış. ama zamanla alışacaksınız ve kapama gereği hissetmeyeceksiniz.

düşünceler/düşüncelerimiz... çok güçlü...
bunu;
öğrendim, gördüm, yaşadım...
öğreniyorum, görüyorum, yaşıyorum...
öğreneceğim, göreceğim, yaşayacağım...

inanın, çünkü hepimiz böyle bir güce sahibiz... smiliyface smiliyface gulensmiley

sağlıcakla ve ışıkla... sapkal89

Pamukk 23-07-2008 08:01 PM

Alıntı:

maximumfelix Nickli Üyeden Alıntı

bir insana uzun sure bakmanın onun mahremiyetıne tecavuz oldugunu dusunuyorum
hayır merak da bır yere kadar,baktın baktın tamam doyum sagladın, gözlerini cek üzerimden
ama yok illa ben gözbebeklerini gözbebeklerime odaklıycak,insanı ruh hastası ederler valla
dedıgım uzre lahana formulu ıyıdır,yalnız gülme krizinne neden olabılıyor dikkat! girlhaha

ben buna %500 katılıyorum canım 25889 25889 bu lahana formulunu ben de uygulayayım 12389 44

maximumfelix 24-07-2008 01:53 AM

evet hayal ablam haklı utananadam
arkadaslar su gune kadar kım ne basardıysa yazsın lutfen,cok merak edıyoruz
yanı uygulama teknıgınızı oldugu kadar ,basarabıldıklerınızı de yazarsanız cok seviniriz k8908

maxim 24-07-2008 10:41 AM

niyeti belirlemekte bazen kararsız kalıyorum,yani bir sağlık sorunu olduğunda..niyet nasıl oluşturulmalı..sorunamı odaklı yoksa çözümemi....??
bağ kurmayı başarıyorum o enerjiyi hissediyorum sonrasında sorumu sormalıyım yoksa imajinasyonmu yapmalıyım ?
alışana kadar denemye devam.....
sevgiyle kalın......

Belgin ∞ 24-07-2008 10:57 AM

Geçen gece ablamın arkadaşı geldi bize.Gözü mikrop kapmış doktor göz damlası vermiş.Gözleri kısık kısık bakıyordu.Ablamın feci diz ağrılarına 2 nokta yaptığımda geçtiği için ablam arkadaşına da yapmamı istedi bende yaptım.
Önce ellerimi gözlerine koydum sonra sağ elim gözünden başının tepesine doğru çekildi.Sol elim gözlerinde sağ elim başında ne zaman mikrop kaptığını sordum 4 gündür olduğunu söyledi.Ben kendimce uygulamayı yaptım.Ben biraz farklı yapıyorum galiba ama işe yarıyor bilemiyorum.5 gün öncesine gittim ve o andaki ağrılı hali 5 gün önceki ağrısız halin içinde erittim.Ve iyi haliyle bağlantı kurup başından içeriye doğru yolladım.İlk yarım saat pek bir fark olmadı.Sonra konu dağılınca yapılan işlem unutulunca gözleri açılmaya başladı.Kırmızılık geçti.Harika bir duyguydu hem benım hem onun için.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:51 PM.