Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitaplar/)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitaplar/9725-matrixe-hukmedin.html)

Pamukk 05-07-2008 06:02 PM

Ynt: matrix'e hükmedin

Maximumcuğum;beni anlamışsın ttli3 ben de seni çok iyi anlıyorum ark5 nedense bilemiyorum tanışıklığım olan insanlar ile ilgili bu metodda başarılı olamadım ama uygularken dediğim gibi nokta bulmadan istediğimi o an yaşayıp özgür bırakıp unutarak denedim olmadı ttli3 mesela çok uzun zamandır haber alamadığım bir arkadaşımın bana nasılsın diye mesaj attığını imgelemede ,o anı yaşayacak kadar mutluluğumu iyi imegeleyebiliyorum ama bu konularda başarılı olamıyorum genelde..O konularda kullanmak istesem de ben onu şimdi bir kenara bıraktım,kendim,annem ve tandııklarımla ilgili fiziksel rahatsızlık ve ağrılar ile ilgilenmek istiyorum,şu yıllardır başımın belası boyun kireçlenmem ve sırt ağrılarım,öyle ki yazın bile yani şu sıcak havada hafif esintili bir ortamda bile oturamıyorum,hadi boşveriyorum takmıyorum bilinçli olarak bunu hep yaptım ama eve geldiğimde sabah kalktıgımda acılarla uyanıyorum
İşte kafamda net olmayan şeyler çok oldu bu metodu düşünürken biliyorum storm arkadaşımız haklı olarak diyor ,aslında çok basit akışına bırakın sadece,ancak ben birşeyi uygularken doğru uygulamak istiyorum çünkü doğru yoldan gitmedikçe o metodun sonucu alınmıyor,velhasıl çekim yasası ile ilgili çalıştıgım bir konu başarılı olmadı ,çünkü ben ısrarla doğru uyguladıgımı her adımı yaptıgıma içten inanırken mutlaka ki eksik veya yanlış birşey yapmışım ttli3 Bir de ben gercekten bu metodun doğru olduguna inanıyorum canım çünkü senin de verdiğin kitaplar gibi bu çekim yasası konusunun eksik parçası "kuantum alan"..bana öyle geliyor ki yüksek benlik-Sıfır Enerji seviyesine yaklaşmamızı sağlayan ( hepimizin bilinçlerinin birleştiği ve sınırsızca enerji alışverişi yapabildiğimiz seviye) bilinç halinde bulunduğumuz , yüksek benlikle uyum ve işbirliği alanına geçiş yaptığımız müddetçe (yani evrenin dilini konuşabilir seviye ttli3) bu istediğimiz enerjilerin transferi gerçekleşiyor..Belki evet çekim yasası ile de gerçekleşiyor ancak kuantum alanda bu enerjiler ile buluşunca daha hızlı oluyor Richard in dediği gibi ttli3 Kitabı br daha okuyayım bakaıyım siirokul

Güzel Hayal Ablam ; sen varya seen 25889 ..biz niye bunu düşünemedik daha önce,bir deneyelim ,Richardın fotografı da siyah beyaz kitapta ama ,dur imgeleme yapmaya çalışacağım bir daha ki sefere..çok ilginç olacak ttli3 ark5
kiss3

Su_Duru 05-07-2008 06:02 PM

[/quote]

Aslında Idefixe'den Alabilirsiniz.. Benim BiLdiğim Yurt Dışınada Satışları Var.. İsityorsanız Yardım Kısmınada Bir Göz Atın..

Yardım Linki: http://www.ideefixe.com/vitrin/yardim_alisveris.asp#13

Kitabın Linki : http://www.ideefixe.com/Kitap/tanim....IFE5CIFLDFDMGH

Ben Genelde Kitaplarımı Kitapyurdundan Ve Ideefixe'den Alırım.. Ama Sanırsam Bir Ideefixe'in Dışarıya Satışı Var..
[/quote]

Selam Tr-ance tavsiye ettigin linkden 6 kitap ismarladim... tsk ederim... iki nokta olayini cozseydim kitaplarin elime cabuk gecmesi icin bi uygulama yapardim ...
arkadaslarin deneyimlerini takip ederek uygulamalar yapmaya calisiyorum...
hayal ablanin dedigin gibi cicekde bocekde... nasreddin hoca ne demis "ya tutarsa" sung66

sevgiler

TR-ance 05-07-2008 06:55 PM

SeLamLar..

Bugün Richard'ın Sitesinin Forumunda Geziniyordum Ve Bir BaşlıkLa Karşılaştım.. Başlıkta Richard'ın BeLirli Radyolarda Yapmış OLduğu Radyo YayınLarının Linklerini Koymuş Konuyu Açan Arkadaş.. YayınLar İngilizce OLduğu İçin Ve Biraz HızLı konuştukLarı İçin İngilizceM Orta Düzeyde OLduğu İçin Çok Anlayamadım Fakat İngilzce BiLen ArkadaşLar Faydalanabilirler Ve Bizede BeLirLi TüyoLar Verebilirler Müsaitlerse.. smiliyface

http://www.matrixenergetics.com/mess...7&nt=9&fpart=1

SevgiLer...

Belgin ∞ 05-07-2008 07:01 PM

Aklıma ne geldi biliyor musunuz.Kaç kişi burada bu konuya yazıyor.Ve kitabı okuyup da yorum yapmayan,ya da henüz kitabı okumamış siteden kaç kişi bu sayfaya günde defalarca bakıyor.Ve kaç kişi Richard Bartlett adını telaffuz ediyor.
Biz bu şekilde çekim yasasını çalıştırmış olmuyor muyuz.İster misiniz Richard Bartlett bizi rüyasında görsün de foruma üye olsun.Hiç şaşırmam y789

TR-ance 05-07-2008 07:08 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Aklıma ne geldi biliyor musunuz.Kaç kişi burada bu konuya yazıyor.Ve kitabı okuyup da yorum yapmayan,ya da henüz kitabı okumamış siteden kaç kişi bu sayfaya günde defalarca bakıyor.Ve kaç kişi Richard Bartlett adını telaffuz ediyor.
Biz bu şekilde çekim yasasını çalıştırmış olmuyor muyuz.İster misiniz Richard Bartlett bizi rüyasında görsün de foruma üye olsun.Hiç şaşırmam y789

Bende Hiç Şaşırmam Açıkçası.. smiliyface Çünkü NiyetLerimiz Saf.. Tam Çekim Yasasının ÇaLışma Zamanı Şu Anda.. s45apk

bulentaltinkaya 05-07-2008 07:14 PM

Richard, kitabı iki noktalamış demek ki, her basıldığı ülkede okuyup uygulayanlar tarafından ses getirdiğine göre :)
Çekim yasasını ben eylemsel olarak çalıştırayım sizin için :) Organizasyon konusunda yetenekli kişiler varsa Richard'ı Türkiye'ye eğitim vermesi için davet edebiliriz. Basınla iletişim kuracak, basın bültenleri hazırlayıp tv'lere ve gazetelere çıkmasını sağlayabilecek, iyi derecede ingilizce bilen, richard'ın konaklaması, yolculuğu, eğitim vereceği yer ve çevirmen konularında yardımcı olabilecek kişiler varsa konuşalım.

Belgin ∞ 05-07-2008 07:23 PM

İş ciddiye bindi ben yavaş yavaş kaçıyım.  y789
  Şaka bir tarafa her dediğim,düşündüğüm şey olma yolunda ilerliyor bu günlerde.Kanallarım fazla mı açık ne anlam veremedim.
  Bülent Bey bizim site buluşmalarımızı genelde pisimbat yapar ama siz tabiri caizse komple zeka moleküllerinden ibaret bir kişiden bahsediyorsunuz.
  Nasıl olacağı konusunda bir fikrim yok fakat umarım bu organizasyon gerçekleşir.
  Saygılı sevgiler.

bulentaltinkaya 05-07-2008 07:25 PM

Kaçmayın canım :) Bir kişi olmasına gerek yok, bir kaç kişide olabilir. Herkesin yeteneklerini belli yerlerde birleştirmek lazım. Birleştirme görevini de ben üstlenebilirim :)

maximumfelix 05-07-2008 08:18 PM

Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı

şeker dur ben link verim Richard'a sevincli Richard gel gel gel gel isterük isterük vien1
aa gelir gelir kim bilir
ama yogun olabılır yıne de..cunku daha once gonderdıgım maıle asıstanı yanıt vermıstı..
aslında gelse ıngılızceye hakım olan arkadaslar sorar o da yanıt verır aman da ne guzel olur valla super k8908
bı de turkıyeye gelıyormus atlar gıderım derty

maximumfelix 05-07-2008 08:23 PM

ya hakıkaten kım getırıyor bu tarz yabancı konukları ulkemıze?
bence bırkac organızasyon sırketıne maıl atmak ve oncesınde de heppimizin davet maılını Richy'e gondermemız iyi olabılır
bence hayata gecmelı bu konu..
aslında ben davet ettım daha once ama hepımız bırlesırsek bence bıze kayıtsız kalamaz kendı bıle cıkar gelır
benım tanıdıgım Richy öyle biri blissy

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:48 AM.