![]() |
Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı:
Kitaptan okuduğum kadarıyla zaten yöntemden cok etkilendim, bu kadar kısa sürede mükemmel sonuçlar alınması şaşırtıcı. Kızıyorum kendime nası beceremem bu yöntemi diye ama anladım sanırım hissetmede bi problem var. Ama yapacağım mavifirca, İki nokta yöntemi, üstte tanılan kitaptaki bi teknik. Kitapta hastalıkları iyileştirme adına bahsedilmiş ama başka şeylerde de uygulanabiliyor. Dakikalarla ölçülebilecek zamanlarda semptomlar dönüşebiliyor. Ağrılar diniyor vs. vs. Kısaca yöntemi özetlersem, önce birinin üzerinde sert, yapışık hissettiğin bi nokta buluyorsun(iki parmağınla tutuyorsun), sonra bu noktayla arasında çekim olan başka bir nokta buluyorsun. Arasındaki çekimi hissediyorsun. (Gerçekten hissedebilmek lazım, işte ben bunu yapamıyorum) Sonra hastalık birden dönüşüyor. Bu arada uygulanan kişide bilinç kaybı olabiliyormuş.. Umarım biraz da olsa anlatabilmişimdir. Kitapta çok daha ayrıntılı ve güzel anlatıyor. Okumanı öneririrm. |
Ynt: matrix'e hükmedin Tesekkürler verdigin cevap icin. Zaten az önce ismarladim, konu cok ilgimi cekti, büyük bir sabirsizlikla bekliyorum kitabi. hismiley |
Ynt: matrix'e hükmedin Rica ederim, kitabı okuduktan sonra bu konuda deneyimlerin olursa paylaşımlarını bekliyorum.. smiliyface |
|
Ynt: matrix'e hükmedin Tüm yardımların için teşekkür ederim Storm, Akşama kadar şu işi yapmayı bir öğrenmek için uğraşacağım. Almanları bu akşam sahadan sileceğiz 956k |
Ynt: matrix'e hükmedin bu kitabı bu akşam alacağım fakat bizimd yapabileceğimiz bişey varsa kıssadan bişeyler anlatın. ugulayalım. |
Ama bence olumlu düşünceyi eksik etmeyelim, ne olursa olsun umutsuzluğa kapılmayalım. Zaten Milli takım da umutsuzluk nedir bilmiyor gördüğümüz kadarıyla. Biz de pozitif düşüncelerle destek olursak akşama 5 tane atarız.. |
Ynt: matrix'e hükmedin pc05 acayip ilgimi çekti.videoyu henüz izleyemedim ama ben henüz bunu bilmedende yapıyormuşum onu farkettim.iki elimi karşılıklı tutup arasındaki enerjiyi hissedebiliyorum ama bi amaç için kullanmıyordum |
Ynt: matrix'e hükmedin Ayşegül merhaba, Bu yöntem, pek iki elin arasındaki enerjiyi hissetmek gibi değil ama bunu hissetmen kesinlikle bu çalışma esnasında işine yarayacaktır. Bu arada almanya - türkiye maçı için iki nokta yaptım, ilk yarı bitti durum 1-1, sakın sonuç odaklı olarak, aa yöntem işe yaramıyor diye düşünmeyin.. yapın ve serbest bırakın, hem yöntemin hemde maçın keyfini çıkarın ;) sonuçlara takılmayın.. ilginç bi deney yapıyoruz şu anda.. bakalım nelerle karşılaşacağız.. bakalım iki nokta, 22 kişinin kabiliyetlerini ve takım organizasyon yapılarını aşabilecekmi. Bakalım kuantum alana ve dolayısıyla insanlara, olaylara etki edebilme gücümüz nedir. İyi seyirler herkese.. |
Ynt: matrix'e hükmedin Evetttt, inşallah dünya kupasında buluşmak üzere :))))) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:25 AM. |