![]() |
Ynt: matrix'e hükmedin Siz harikasınız tek kelimeyle.O kadar güzel hissettim ki enerjinizi mükemmeldi.Hepinize çok teşekkür ederim bana bu anı yaşattığınız için kiss3 |
Ynt: matrix'e hükmedin ellerimden, parmaklarımdan sanki bir şeyler geçti. bir ara daldım, uyuyordum nerdeyse. |
Ynt: matrix'e hükmedin isimlerinizi tek tek yazmayacağım ama can'daşlarım demek geliyor içimden ttli3 hepinize çok teşekkür ediyorum tek yürek olup, yüreğinizi sunduğunuz için kiss3 |
Ynt: matrix'e hükmedin o enerjiyi sadece hissetmekle kalmican tatlım... smiliyface |
Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı:
Alıntı:
|
|
önce zihinde başlıyor diye.bu bahsettiklerinin gerçekleşmesi yani böyle bi ilerleme yaşaman gerekiyordu.bunun zamanı gelmişti. bunun için zihninde bi yol açılmalıydı.matrix konusundaki okuduğun mesajlar zihinsel hazırlık oldu senin için.ön hazırlık.böylece önce zihninde yol açıldı.bilinçaltındaki karşıt sınırlayıcı inanç da varsa yok olmaya başladı.zaten zamanı gelmiş olduğu için de gerçek hayatta da hemen tezahür etmeye başladılar.ama olayların heyecanıyla çevredekilerle paylaşmamaya özen gösterin.ben ilk zamanlar olayın heyecanıyla bir iki defa bahsedince farklı gözle bakmaya başlamışlardı. aklına gelen herşeyin gerçekleşmesini gördükçe üzerlerinde fazla durmayıp bilmeniz gerekenin almanız gereken dersin ne olduğunu keşfetmeye çalışın. içinizdeki sese daha fazla kulak verin ve güvenin ona.o en doğrusunu size söyleyecektir.ve unutmayın doğrularınız sizin doğrularınızdır.sizin anladığınız keşfettiğiniz gizli karmaşık konulardan ders veren üstadların haberi bile olmayabilir. ya da onlar da kendine göre farklı yollardan ulaşmışlardır o doğruya. farkındalığınız artıyor.esas matrix şimdi başlıyor :) kolunun ısınması konusunda ise matrix olayını bi kenara bırakıp önce doktora görünün.işi garantiye alalım bence.sağlık herşeyden önce gelir. |
Ynt: matrix'e hükmedin Bütün emek harcayan arkadaşlarımın güzel enerjilerini sevgiyle ve minnetle şükrederek Kabul ediyorum Kabul ediyorum Kabul ediyorum kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: matrix'e hükmedin [quote=l3eyaz ] Alıntı:
|
Ynt: matrix'e hükmedin bu çalışmaların faydalı olacağına inanıyorum....... hepinize sevgiler...... hismiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:54 PM. |