![]() |
Ynt: matrix'e hükmedin Şimdi birşey sormak istiyorum... bu iki nokta olayı anlık değilmi? yani en azından etkisi anlık Yani mesala iş konuşunda gelecekteki bir durum söz konusu yani iki nokta yapılan arkadaşları herhalde o saatte sizi işe alıyorum diye kimse aramamıştır.? İki noktayla bir süreç başlatılması söz konusu o zaman yani bu böylemi çekim yasasındaki gibi bir süreç başlatılabiliyomu yoksa dediğm gibi trafiğin açılması sağlık yetenek gibi ne bilim anlık etkiler değilmi ama kitabı okumadımda bie bilene sormak istedim.. teşekür ettim hismiley |
Ynt: matrix'e hükmedin sertstylecım iki nokta kuantum alana geçiş ile olasılık özelliği taşıyan oluşun gerçekleşmesini sağlamaya çalışmaktır.. her şey bir enerjidir.. her durum mevcuttur.. aşağıdaki örnek düşüncelerinin biraz daha netleşmesini sağlayabilir.. sevgiler.. Alıntı:
|
Ynt: matrix'e hükmedin kiss3 Teşekkür ederim shamanic yine mükemmel bir açıklama tekrar teşekkür ettim.. super hismiley |
Ynt: matrix'e hükmedin mallory arkadaşımızın kekemelik problemi varmış. gerçi bu durum hakkında iyi de yol katettiğini az evvel yazısından okudum. bunlar çok güzel gelişmeler. peki arkadaşımız için elimizden bişeyler gelmez mi? bence gelir... super ne gelir? super sapkal89 neler yapabiliriz??? blook smiliyface |
Ynt: matrix'e hükmedin Ben bu gece çalışmama onu da eklerim SpY.GaMe.Zaten sadece sanemce ve pamuk la sınırlı kalmıyordum yaparken bir kişi daha eklenmiş oldu.Sanemce iş görüşmesine gidiyormuş bakalım pamuktan da bugun yarın alırız haberleri.Günlükte kutladım sanemce'yi buradan da kutluyorum. kiss3 |
Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı:
Bence Çok GüzeL ArketipLer EkLenebiLir.. Ben Bugünkü ÇaLışmamada EkLerim Kendisini.. f678h SevgiLer.. sapkal89 |
Ynt: matrix'e hükmedin Arkadaşlar hepinize, özellikle Mümin'e önerisinden dolayı teşekkür ederim kiss3 Aslında yardıma benden daha çok ihtiyacı olan arkadaşlarımızın enerjisini kapmayayım diye düşünmüştüm ttli3 Bu başlığı açıldığı günden beri ilgiyle takip ediyorum. Henüz iki noktalamadım aa34 ama kitabı satın aldım. Yakında yardıma ihtiyacı olanlara ben de iki noktalama yapacağım :) O zamana kadar dualarım ve olumlu düşüncelerim sizinledir art56art56 |
Ynt: matrix'e hükmedin sanemce gorusmeye mı gıdıyor k8908 uy897 tebrik ediyorum,çok çok sevindim insallah pamuşla redflowers aynı güzellikte haberlerle bize dönerler kızların gunluk uygulamasını yaptıktan sonra buraya ılla yazmamıs mı gerekıyor? ben dun tam 23.30 da yaptım ancak yazmıyorum buraya dusun kızlar ezanlarda da aklımdasınız ona gore, acaip müthiş dualar ediyorum size belki ezan zamanın rahmet kapıları acılıyordur bisi oluyordur insallah istedikleriniz hayırlısıyla olsun tam istediğiniz gibi.. blissy |
Ynt: matrix'e hükmedin arkadaslar kızların uygulaması ıcın saatı 23.30 a kurmak ıyı olabılır unutmamak acısında valla pusuya yatmıs beklıyorum, 23.30 da enerjı patlamasına katılıcam blissy |
Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı:
Yazman gerekmiyor devamlı.Sevgilerimi gönderiyorum sana kabul et lütfen kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:19 PM. |