Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kitaplar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitaplar/)
-   -   matrix'e hükmedin (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kitaplar/9725-matrixe-hukmedin.html)

stormguard 12-07-2008 08:29 PM

Ynt: matrix'e hükmedin

Anladım hayal, vallahi ben ve arkadaşlarım çok disiplinliyizdir o konuda o yüzden bizim çalışmalar hiç aksamadan aylarca devam etti.. kişinin istediği tezahür oluşunca yeni bi konuya geçiyoduk :) kişi sevdiği bi dostu için, güzel bi şey için 2 dakkasını ayırmazmı ya :) insanları mutlu etmekten güzel bi şey varmı. bütün tezahürler onun için, yoksa tezahür olsa nolur olmasa nolur... hepsi zamanı gelince elden çıkıp gidecek, yapılan gönüller ve yaşanan güzellikler bizle gelecek..

hayalayaz 12-07-2008 08:40 PM

Alıntı:

Storm Nickli Üyeden Alıntı
Anladım hayal, vallahi ben ve arkadaşlarım çok disiplinliyizdir o konuda o yüzden bizim çalışmalar hiç aksamadan aylarca devam etti.. kişinin istediği tezahür oluşunca yeni bi konuya geçiyoduk :) kişi sevdiği bi dostu için, güzel bi şey için 2 dakkasını ayırmazmı ya :) insanları mutlu etmekten güzel bi şey varmı. bütün tezahürler onun için, yoksa tezahür olsa nolur olmasa nolur... hepsi zamanı gelince elden çıkıp gidecek, yapılan gönüller ve yaşanan güzellikler bizle gelecek..

sana katılıyorum storm..insan bir arkadaşı için 2 dakikasını ayıramıyorsa kendisi içinde ayıramıyor zaten..tezahürlerin hepsi kalıcı olsa ne olur..paylaşamadıktan sonra, neyse biz önce sanemcemiz için 2 nokta yapalım bakalım..eğer tüm 2 nokta yapan arkadaşlardan olumlu yanıt gelirse tamam devam ettirelim diye bir sayfa açalım..yalnız bunun için bir kural koyalım...sadece üyelerimiz için olsun..bu sayfadan üye olmayanlar faydalanamasın..

mavifirca 12-07-2008 08:42 PM

Tamam hocam, uyur uyumaz yazacagim size, kesin bir saat simdilik yazamiyorum hismiley smiliyface blissy( bu isaretleri benim oglan size göndermemi istedi)SEVGILER

hayalayaz 12-07-2008 08:54 PM

Alıntı:

mavifirca Nickli Üyeden Alıntı
Tamam hocam, uyur uyumaz yazacagim size, kesin bir saat simdilik yazamiyorum hismiley smiliyface blissy( bu isaretleri benim oglan size göndermemi istedi)SEVGILER

bunlarda benden ona kiss3 kiss3 kiss3 blissy blissy smil56 smil56 ark5 gulensmiley gulensmiley wave wave

gunesim 12-07-2008 09:23 PM

arkadaşlar
Alıntı:

*zeyneb* Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
ŞİMDİİİİİİİİ

Bunca bilgiyi size bedavaya verdiğimi düşünmüyorsunuz herhalde..ben hayatımda kimseciklere karşılıksız hizmet vermedim..
şimdi bu bilgilerin bedelini açıklıyorum...

hepimiz SANEMCE' nin iş problemini 2 noktalıyoruz...sonrada bulmak istediği ideal işi varmısınız..

sizden istediğim böyle bir dayanışma..eğer bu dayanışmayı kabul ederseniz..burada yardım isteyen arkadaşlarımız için bir sayfa açıcam..herkes oraya gelsin istediğini yazsın bizde çalışma ve kendimizi geliştirme imkanı bulalım.. varmısınız..

ablacigim sen ya bir meleksin ya bir melek kiss3

iki nokta işini bi kavrayabilsem bende sanemceye ve diğer arkadaşlara yaparım ne olacak sonuçta sadece 2 dakikamızı alacak. bizim iki dakikamız arkadaşın bir hayatını etkileyecek.

hayalayaz 12-07-2008 09:27 PM

ablam bir sayfa geriye git ve benim kutuplar hakkında verdiğim bilgilere bak belki işine yarar..
Alıntı:

gunes

Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar
Alıntı:

*zeyneb* Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

ŞİMDİİİİİİİİ

Bunca bilgiyi size bedavaya verdiğimi düşünmüyorsunuz herhalde..ben hayatımda kimseciklere karşılıksız hizmet vermedim..

hepimiz SANEMCE' nin iş problemini 2 noktalıyoruz...sonrada bulmak istediği ideal işi varmısınız..

sizden istediğim böyle bir dayanışma..eğer bu dayanışmayı kabul ederseniz..burada yardım isteyen arkadaşlarımız için bir sayfa açıcam..herkes oraya gelsin istediğini yazsın bizde çalışma ve kendimizi geliştirme imkanı bulalım.. varmısınız..

ablacigim sen ya bir meleksin ya bir melek kiss3

iki nokta işini bi kavrayabilsem bende sanemceye ve diğer arkadaşlara yaparım ne olacak sonuçta sadece 2 dakikamızı alacak. bizim iki dakikamız arkadaşın bir hayatını etkileyecek.

gunesim 12-07-2008 09:44 PM

hayal ablacım okudum teşekkür ederim. uygulamaya geçecem hemen.

Belgin ∞ 12-07-2008 09:49 PM

Alıntı:

ŞİMDİİİİİİİİ

Hayal abla saat kaçta başlıyoruz beni de haberdar edin.

mavifirca 12-07-2008 09:54 PM

sevgili hayal, ben hazirim, saati söyle, baslayalim

mücevher 12-07-2008 09:58 PM

ben iki nokta yapamıyorum ama sanemce için deniycem..... smiliyface

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:20 PM.