![]() |
Ynt: matrix'e hükmedin ablam bende bu olanlarin faydasi icin dua edebiliyorum simdilik, cünkü bu konuda hic bilgim yok, ama yakinda insaallah bende matrix hakkinda bilgileri topliyacagim ve o zaman bende yaparim, simdilik benim icin en güclü olan ve herzaman güclü kalacak dualarimla yanindayim kiss3 |
Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
Alıntı:
|
|
Ynt: matrix'e hükmedin tamam ablacım anladım demek istediğini ttli3 bir süredir pc başında değildim bir dolanayım neler olmuş ben yokken girlhaha kiss3 Alıntı:
|
Ynt: matrix'e hükmedin durum raporu veriyorum: 23:00 - 23: 05 arası iki nokta + başka bi şiler daha yaptım .. yalnız saat net olmadığı için ya da ben kaçırdım.. sad456 yoğunluktan tam olarak bilemedim.. doğru mu yaptım.. sevincli hayrını uğurunu gör inşallah.. tez zamanda güzel haberlerine sevinelim.. s456 thumbsanim hayal ablam ön ayak olduğun için sağol varol fıstığım.. ark5 sevgiler.. kiss3 |
Ynt: matrix'e hükmedin arkadaşlar saat 23.30 uygunmudur...kuzucuk uyudu herhalde...önce sanemce için sonra, pamuğumuz için ..sonrada redflower için..uzun sürmüyor diye şımardım...nasıl olurmu arka arkaya sanemce ve pamuk için istedikleri ideal iş ve maaş için..redflowerinde hayat yoluna...önüne çıkmasını istediği fırsatlara |
Ynt: matrix'e hükmedin bende önce yaptım demekki...olsun 23.30 da da yaparım.Diğer arkadaşlarımız için de bugün mü yapalım?yoksa hergün ayrı ayrı mı yapıcaz? [quote=hayalayaz ] arkadaşlar saat 23.30 uygunmudur...kuzucuk uyudu herhalde...önce sanemce için sonra, pamuğumuz için ..sonrada redflower için..uzun sürmüyor diye şımardım...nasıl olurmu arka arkaya sanemce ve pamuk için istedikleri ideal iş ve maaş için.. |
|
Ynt: matrix'e hükmedin Coktan uyudu, sizi beklerken ben birkac defa yaptim iki noktayi. Simdi verdiginiz saatte tekrar yapiyorum, herkese kolay gelsin art56art56 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:00 PM. |