![]() |
Ynt: matrix'e hükmedin bu bence sıkıntıda olan bir çok arkadaşımıza uygulayabilceğimiz bir durum... ark5 ki uyguluyoruzda...shamanım ve hayal ablam her gün bizler için enerji kapılarını açıyorlar zaten bizlerde sevgiyle alıyoruz...ama ilk defa bu kadar birlik içinde büyük bir enerji oluşturduk... ttli3 hepiniz ve hepimiz harikayız...bununla ilgili bir şifa talebi veya şifa gönderme ile ilgili bir bölümmü oluştursak acaba...kişinin sıkıntısına şifa olması amacıyla belli günlerde toplaşıp büyük bir enerji topumu oluştursak... ki genellikle her akşam buralardayız...bir şekilde takip edilir ve bu konuda kişiye toplu şifa yardımında bulunmuş oluruz diye düşündüm....ne dersiniz... dusun |
Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
Ynt: matrix'e hükmedin bu günlerde araştırırken farkettim...bir çok kişisel gelişim sitesinde şifa talebi bölümleri var... dusun eee bizlerde çok yakın dostlarız...neden böyle kalabalık ve birlik içinde değerlendirmiyoruz enerjilerimizi....çok şükür hepimizde bu konuda bilinçli kişileriz... utananadam eee ablacım bu birde bu meret kullandıkça artıyor ya... ttli3 benim içinde düzenli enerji gönderme terapisi gibi olur.... ayy saçmalamıyayım daha fazla rt67 ...ablacım...eğer onaylıyorsanız...reiki bölümüne sadece bizim üyelerimiz için bölüm açabilirsin...seve seve katılımda bulunuruz.... bütünümüz hayrına...hayırlara vesile olsun...sevgilerle... kiss3 |
Ynt: matrix'e hükmedin sanemcem, pamuğum, redflowerim hayırlı ve uğurlu olsun..arkadaşlar bu işlemi 3 gün tekrar edelşm arkadaşlarımız için..sonra başkalarına geçelim..hepinizi yüreğinizden öpüyorum..sağolun.. |
Ynt: matrix'e hükmedin Hayal ablam çok teşekkür ederim.. en büyük zenginliğim sizleri tanımak oldu ttli3 ne kadar şükretsem azdır bunun için 96 hepinizi çok seviyorum kiss3 Alıntı:
|
Ynt: matrix'e hükmedin arkadaşlar aslında ben müminin bir önerisinden esinlendim..elbirliği ile sanemceye iş bulmayı teklif etmişti...o gün bende hep beraber 2 nokta uygulasak diye düşündüm..ama arkadaşların çoğu neyi nasıl yapacağını bilmiyordu..önce onları bilgilendirmek lazım diye düşündüm..ve bu gün eklediğim yazıları hazırladım..sonrada teklifi yaptım.böylece bir taşla iki kuş vurulmuş oldu...fikrin babası mümindir..namı diğer yeni ismini hatırlayamadım....siz anladınız onu..hepinize saygılı sevgiler |
Ynt: matrix'e hükmedin Yaaaaaaaaaaaa bende istiyorum yine kaçırmışım 88a bu sitede olanları hep kaçırıyorum blissy Hayal ablam bende istiyorum bu iki noktada nedir ya vallahi çok merak ediyorum bende istiyorum duyan varsa Allah razı olsunnnnnnnnnnn 96 |
Ynt: matrix'e hükmedin yıldz'cığım birşeyi kaçırmış değilsin. bu konunun ilk sayfasından itibaren okursan iki nokta ile ilgili herşey yazılı canım kiss3 Alıntı:
|
Ynt: matrix'e hükmedin mümin.okan namı diğer spy.game kardeşim sana da çok teşekkür ederim sevgilerimi gönderiyorum kiss3 BİZ KOCAMAN SEVGİ DOLU BİR AİLEYİZ ne güzel ne güzel uy897 uy897 |
Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:30 AM. |