| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
matrix'e hükmedinKültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar matrix'e hükmedin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1291 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Bulunduğu yer: Kocaeli
Tesekkür: 101
187 Mesajinıza toplam 1,304 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum. BU ÇOK GÜZEL ARKADAŞLAR BENCE HERKES KULLANMALI TEŞEKKÜRLER İSMİRA
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #1292 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 361
19 Mesajinıza toplam 133 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() kitabı aldım bi solukta okudum... bugun ilk kez deneme yaptım sınırdayım sanırım ama somut birşeyler elde edemedim. ellerimde ısınma oluyor(psikolojik oldugunu dusunup başka insanlara sordum onlarda ellerimin sıcak oldugunu onayladılar) ozellikle işaret parmaklarımın uçlarında ısınma hissediyorum ama iki nokta arasında bağ kurmada zorlanıyorum.... birkaç kolay egzersiz imajinize edebilirsem sanırım olacakk... önerileriniz olursa memnun olurum :)))
__________________ "İnsan düşünceden ibarettir. Gül düşünür gülistan olur, diken düşünür dikenlik olur." Mevlana |
![]() | ![]() |
![]() | #1293 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Bulunduğu yer: İzmir
Tesekkür: 2,142
323 Mesajinıza toplam 3,530 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Çekim konusunda ise; eğer sayfaları biraz karıştırırsan,özellikle başlara biraz göz atarsan senin için çok faydalı olucaktır.arkadaşlar çekim konusunda ben de dahil baya bilgi verdik.biliyorum baya fazla sayfalar ama ![]() ![]() Başarılı iki noktalamalar ![]()
__________________ Nasıl nefes alacağınızı düşünmezsiniz, sadece nefes alırsınız. Dış koşulları yaratan içimdeki parçamı iyileştirmesi için, sevginin ruhunu yardıma çağırdım. Hayatındaki herhangi bir şeyi değiştirmek istediğinde bakacağın tek bir yer var: kendi için. “İçine baktığında, bunu sevgiyle yap.” Joe Vitale ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #1294 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 33
64 Mesajinıza toplam 415 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() merhaba acaba uygulama videoları çekip koyabilirler mi?? |
![]() | ![]() |
![]() | #1295 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tesekkür: 90
26 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bende deniyorum ellerim ısınıyor ama baglantıyı kuramıyorum acaba nerede hata yapıyorum merak ediyorum
__________________ YA OLDUGUN GİBİ GORUN YADA GORUNDUGUN GİBİ OL ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #1296 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 28 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ben de çok kere okudum fakat bir türlü yapamadım... yöntemini tarif eder misin |
![]() | ![]() |
![]() | #1297 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 28 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ...msn adresim... msn adresi vs özel mesajlarla iletelim birbirimize. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #1298 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Bulunduğu yer: İzmir
Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Aşağıdaki linkteki uygulama örneklerinden yararlanılabilir sanırım... http://www.hayatimdegisti.com/forum/...geldiiiii.html
__________________ Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var... Milton H. Erickson & Seni seviyorum Özür dilerim Lütfen beni affet Teşekkür ederim |
![]() | ![]() |
![]() | #1299 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Bulunduğu yer: İzmir
Tesekkür: 2,142
323 Mesajinıza toplam 3,530 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Sevgili Aydase, 133. sayfaya kadar deneyimlerimizi nasıl yapıldığını ince noktasına kadar anlattık,tekrar anlatırsak herhalde bir bu kadar daha sayfa olur ![]() ![]() http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tilarquot.html
__________________ Nasıl nefes alacağınızı düşünmezsiniz, sadece nefes alırsınız. Dış koşulları yaratan içimdeki parçamı iyileştirmesi için, sevginin ruhunu yardıma çağırdım. Hayatındaki herhangi bir şeyi değiştirmek istediğinde bakacağın tek bir yer var: kendi için. “İçine baktığında, bunu sevgiyle yap.” Joe Vitale ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #1300 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tesekkür: 9
37 Mesajinıza toplam 283 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() safir kitap error veriyor diğeriyse ingilizce :( neyse kitabı alıcam gercide dikatimi çekti verdiğin site adresleri ama sadece dikatimi çekmekle kaldıı:( |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
enerji, matrix |
| |
Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar matrix'e hükmedin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi