Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü > Kültür ve Sosyal Aktivite > Kitaplar

Uyarılar

Kitaplar Kitap Önerileri

matrix'e hükmedin

Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar matrix'e hükmedin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: RAFUNSEL Nickli Üyeden Alıntı safir kitap error veriyor diğeriyse ingilizce :( neyse kitabı alıcam gercide dikatimi çekti verdiğin site adresleri ama sadece dikatimi çekmekle kaldıı:( aradığınız neydi?...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi

matrix'e hükmedin

Like Tree7Likes

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-07-2009, 09:57 AM   #1301 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Smile Cevap: Ynt: matrix'e hükmedin

Alıntı:
RAFUNSEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
safir kitap error veriyor diğeriyse ingilizce :(
neyse kitabı alıcam gercide dikatimi çekti verdiğin site adresleri ama sadece dikatimi çekmekle kaldıı:(
aradığınız neydi?

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-07-2009, 07:36 PM   #1302 (permalink)
Teğmen

lotus64 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 19 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lotus64 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

Alıntı:
SinanATASOY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Akın, demişsin ya burası tartışma forumu değil paylaşma yardımlaşma forumu diye.. Zaten eklenecek birşey kalmamış.. Ama şunu eklemek istiyorum.. Geçmiş zamanlarda mucizeler olmuşsa şimdi de olabilir.. Peygamberler ay'ı bölmüş denizi yarmışsa, bu olmasa bile benzer şeyler olabilir..Kendi doğrularımızı ölümüne sahiplenip olabilecek mucizelere gözlerimizi kapatmayalım ki mucize bir gün karşımızda dikildiğinde görme şansımız olsun.. Herşey olabilir herşey mümkün diyelim.. Olmazsa zaten olmaz ama olacağı varsa deneyimleme şansımız olur.. Kahraman77 sağ duyulu davranışın için teşekkür ederim..

Ayrıca diyelim ki bu Matrix enerjisi ağır geldi bir kerede sindiremedin ama ilgini çekti konu (ilgini çekmiş olcak ki okumuşsun) o zaman bu mucizelere bir giriş yapabilmen için kuantum dokunuş'u okumanı öneririm.. O çok daha kısa sürede deneyimleyebileceğin çok daha elle tutulur bir mucizedir yaradanın insanlığa hediye etmiş olduğu.. Ordan başlayıp adım adım gidersen bir gün iki nokta deneyimlerini de paylaşacağına eminim..
işte gelişmeyi gerçekte öğrenmeyi engelleme girişimi tartışmadan öğrenme???.Peygamberler ay'ı bölüp denizi yarmış ayşeler fatmalar değil benim bunları okumamın sebebine gelince evet merak ama neyi ?konu değil insanların bakış açıları ne kadar inandıklarını görmek yaşımın küçük olmasına rağmen böyle bir nesil yetişiyorsa bunları yazıp insanları sömüren bir zihniyete sahip çıkan bir nesil geliyorsa işte bunun için üzgünüm
lotus64 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-07-2009, 09:24 PM   #1303 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Smile Cevap: matrix'e hükmedin

Alıntı:
lotus64 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
işte gelişmeyi gerçekte öğrenmeyi engelleme girişimi tartışmadan öğrenme???.Peygamberler ay'ı bölüp denizi yarmış ayşeler fatmalar değil benim bunları okumamın sebebine gelince evet merak ama neyi ?konu değil insanların bakış açıları ne kadar inandıklarını görmek yaşımın küçük olmasına rağmen böyle bir nesil yetişiyorsa bunları yazıp insanları sömüren bir zihniyete sahip çıkan bir nesil geliyorsa işte bunun için üzgünüm

ben hiç üzgün değilim... ne şanslı ki, benden olacak nesil, bir çok bilgi birikimine ve sevgiye layık olduğunu özümseyerek büyüyecek. üzücü olan kısmı neresi? yanlış mı düşünüyorum.

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-07-2009, 11:11 PM   #1304 (permalink)
Üsteğmen

alestason - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 191
243 Mesajinıza toplam 2,405 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
alestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the rough

kesinlikle size katılıyorum muminokan bizlerinde içinde olduğu nesilden bahsediyorsak mükemmel ve sevgi dolu insanlar yetiştiğini düşünüyorum.
en azında burada herkes birbirini çok seviyor bunu hissedebilmek çok büyük bir ayrıcalık.
alestason isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-07-2009, 05:25 AM   #1305 (permalink)
Teğmen

RAFUNSEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9
37 Mesajinıza toplam 283 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
RAFUNSEL is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Ynt: matrix'e hükmedin

Alıntı:
shamanic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sertstylecım iki nokta kuantum alana geçiş ile olasılık özelliği taşıyan oluşun gerçekleşmesini sağlamaya çalışmaktır..

her şey bir enerjidir..
her durum mevcuttur..
aşağıdaki örnek düşüncelerinin biraz daha netleşmesini sağlayabilir..

sevgiler..
TEZAHÜR ETTİRME SANATI 4 DEMİŞSİN ACABA NERDE DEVAMI YARDIMCI OLURMUSUN Bİ ARA BULMUŞ OKUMUŞTUM AMA OKADAR KAFAM KARIŞIYORKİ ÇOKDA SİTEDE NEYİ NASIL TEKRAR BULURUM İNCELEME FIRSATIM OLMADI O YÜZDEN BU PAYLAŞIMINDAKİ ÖRNEĞİN DEVAMI KONUSUNDA YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM....
RAFUNSEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-07-2009, 05:31 AM   #1306 (permalink)
Teğmen

RAFUNSEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9
37 Mesajinıza toplam 283 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
RAFUNSEL is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Ynt: matrix'e hükmedin

bende biran önce nasıl yapılacağı konusunda net bi karara varsan kim ne dese uyguluyorum bilinç altı üstü hepsi birbirine giricek diye korkuyorum hayatımda yolunda giden şeylerde karmakarışık oldu hayır onlarla ilgili bi uygulamada yapmadım ama yaptıklarım olucaksada yolunda gidenler neden böyle karmakarışık içinden çıkılmaz hale geldii galiba istediğim şeylere engellerdi ne diyim bari böle teselli ediyim kendimii hehehehe:)))))olumlu düşünmek gerekiyo ya olanlarıda umursamıyorum aslında bi tohaf oldum hadi hayırlısıı herşeyin bi sebebi vardır olup bitene böyle bakmaya başladım ama bu birazda ruhsuzmu yaptı ne beni keyifsiz değil ama ruhsuz oldum galiba:)))))
RAFUNSEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-08-2009, 10:53 AM   #1307 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 101
187 Mesajinıza toplam 1,304 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Turhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really niceTurhan is just really nice
Standart Kuantum ile hayatınızı yönetin

Kuantum ile hayatınızı yönetin
İstediğiniz yaşam yerine başkalarının yönettiği bir hayatı yaşıyorsanız ya da belirlediğiniz hedeflere nasıl ulaşacağınızı bilmiyorsanız Kuantum koçuna ihtiyacınız var demektir. Artık para, başarı, sağlık, huzur, mutluluk Kuantum tekniği ile yanıbaşınızda.

Pınar Dumlupınar

Cumhuriyet Haber Portalı- Bizi diğer canlılardan ayıran en büyük güç 'nefes'...Ve nefesin her şeyi yeniden şekillendirilebilecek bir gücü var. Bizler ve hayatımız da buna dahil. Tabi bu gücü kullabildiğiniz sürece şanslısınız...Kuantum düşünce tekniği ile hakkınız olan mutluluğu elde etmek, sahip olmak istediğiniz her şeyi kazanmak ve tüm bunları kalıcı kılmak sizin elinizde… Mimoza Yaşam Merkezi'nden Ülker Uzun Polat'ın konuğu olduk. Polat, hem bize nefes tekniğini öğretti hem de Kuantum Düşünce hakkında bilgiler verdi.

yazını devamı aşağıdaki linkte;

Cumhuriyet Portal
Turhan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-08-2009, 11:44 AM   #1308 (permalink)
Teğmen

suxvegas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 23
27 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
suxvegas is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Ynt: detaylı anlatım

Merhabalar,

Paylaşım için çok teşekkürler ancak ne olur deneyimlerinizi " yaptım oldu " dedikleriniz.. Bunları detaylı bi anlata bilir misiniz lütfen...

link i açamıyorum... Biraz daha detay verirseniz çok memnun olur hepimiz daha fazla yararlanırız..
Çok çok teşekkürler..

Alıntı:
stormguard Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kitap mükemmel ve iki nokta ile yapılabileceklerin ucu bucağı gözükmüyor. Benim şahsi deneyimlerim, annemin yaklaşık 4 senedir hiç durmadan çınlayan kulağı 30 saniyede düzeldi, sürekli iltihaplanan kulak ve burun yolları düzeldi. Bir bardak suya uygulamıştım, tadı değişti, hoş bi lezzet aldı. Yola çıkarken ya da bir iş yapacakkende iki nokta uygulayıp öyle yapıyorum.. o zaman rahat ve hızlıca halloluyor. Bide emin olmadığım ve komik gelicek bi şey yaptım. Türkiye - Hırvatistan maçında iki nokta uyguladığım an gol attık, penaltılarda da uyguladım kazandık :) hadi bu rastlantı olsun, fakat hollanda - rusya maçında, ruslar lehine iki nokta yaptım, ruslar yendi.. ispanya - italya maçında da ispanyollar lehine yaptım, ispanyollar kazandı :) vallahi bi katkım varsa prim istiyorum hiç anlamam :)) yarınki almanya maçımızda da yapıcam, bakalım :))

bu arada 2 arkadaşımda, yöntemi denediğimde ikiside bilincini kaybetti ve ayaktalardı.. eğer tutmasaydım yere yapışacaklardı. Bunu ben www.matrixenergetics.com sitesinde videoda izlerkende görmüştüm ve nasıl yapıyo diye hayret etmiştim :) ama oluyomuş. Bu arada videoyu seyretmek için gereken şifreyi www.safirkitap.com adresinde yayınlamışlar. Herkes seyredebilir. Bilginize. Sevgiler...
suxvegas isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-08-2009, 12:16 PM   #1309 (permalink)
Teğmen

alara333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 239
66 Mesajinıza toplam 386 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
alara333 is an unknown quantity at this point

dün acaip karnım aqrıodu bi süre sonra dayanamicak hale qeldim aklıma iki nokta qeldi sonra uyquladım hemen saniyesinde aqrı qeçti hatta spor bile yaptm sonra (=
bi örnek daha annem hastalanmıştı ona uyqulim dedim buqün içersinde iyileşsin die aynı qün ayaqa kalktı ki daha önce aynı hastalıktan bi hafta kendine qelememişti ztn annem bi yerim aqrıo deyince hemen noktalıyorum onu =)
bi örnek daha verim kuzenlerimle dışarı çıkmıştık qün boyu hiçbişey yememiştm yanımda da fazla para yoktu ki ztn o kadar kişiye yemek ısmarlamaya param da yetmezdi en iyisi kuzenimi noktalim dedim (nasılsa parası çok ama nedense cimri biraz=)) neyse iki noktayı yaptım bi süre sonra tam da düşündüqüm yemeqi ısmarladı (=
qenelde başkalarında uyquluyorum ve oluyo kendimde pek yapmıorum çünkü ters etki yapıo serbest bırakamıyorum sanırım=( bu konuda yardım eden olursa sevinirim..
alara333 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-08-2009, 03:22 PM   #1310 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 24
65 Mesajinıza toplam 343 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
arztrkm will become famous soon enougharztrkm will become famous soon enough

şu iki nokta olayında serbest bırakma olayını ben anlamadım..açar mısınız ltf.

tşk
arztrkm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiketler
enerji, matrix