Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Etkinlik Sosyal Aktivite Sanat Yaşam Gezi ve Tatil Klubü > Kültür ve Sosyal Aktivite > Kitaplar

Uyarılar

Kitaplar Kitap Önerileri

matrix'e hükmedin

Kültür ve Sosyal Aktivite ve Kitaplar matrix'e hükmedin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız evet ya baya hızlı giriş yapıldı ama su an 2 nokta durdu... 2 noktacı arkadaşlar biraz daha bilgi paylasın lutfen bize onderlik yapın......

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kitaplar telkin cd indir izle İstanbul Kitaplar nerededir kimdir Kitaplar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kitaplar hipnoz Kitaplar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kitaplar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kitaplar kuantum düşünce kitap haberi

matrix'e hükmedin

Like Tree7Likes

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-12-2009, 10:44 PM   #1321 (permalink)
Teğmen

SilentStorm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 45
20 Mesajinıza toplam 141 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
SilentStorm will become famous soon enoughSilentStorm will become famous soon enough
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

evet ya baya hızlı giriş yapıldı ama su an 2 nokta durdu... 2 noktacı arkadaşlar biraz daha bilgi paylasın lutfen bize onderlik yapın...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

SilentStorm isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-12-2009, 07:52 PM   #1322 (permalink)
Teğmen

alara333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 239
66 Mesajinıza toplam 386 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
alara333 is an unknown quantity at this point

ben anlatim o zaman qeçenlerde arkadaşımla eve qelmeye çalışıoduk acaip trafik vardı adım adım ilerlio resmen aklıma iki nokta qeldi yaptm hemen öle bi açıldı ki yolda araba yoktu neredeyse açıldı qaliba dedim arkadaşıma çok şaşırmıştı noldu ya birdenbire dedi bilmem dedim bn de (= tesadüf olmadqını biliorm artık çünkü her sefernde böle denk qelemez..
alara333 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-12-2009, 05:29 PM   #1323 (permalink)
Yüzbaşı

doris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,461
656 Mesajinıza toplam 4,071 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
doris is a jewel in the roughdoris is a jewel in the roughdoris is a jewel in the roughdoris is a jewel in the rough

2 nokta yapmaya hazırlanıyorum.Kitaba dün sahip oldum,bayağı uğraştırdı beni ama bu akşam yutacağım tüm bilgileri..yarın 2 nokta için hazırım inşaallah

Yıkıldığın heran Yokolmadığına Şükret Kalk aynalara Bak.. Yorulduun heran Kolay ölümdeN vazgeç Kalk gökYüzüne Bak.. yüreğine güneş koy, yüreğine bulut koy, yüreğine yıldız koy, yola devam!!...
doris isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-12-2009, 11:06 PM   #1324 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 81
67 Mesajinıza toplam 409 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ComRad3 is an unknown quantity at this point

ben serbest bırakma olayını anlamadım. Sonsuza kadar mı serbest bırakacağız yoksa serbest bırakıp 1-2 saat geçtikten sonra gerçekleşip gerçekleşmediğini kontrol edelim mi?
ComRad3 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-12-2009, 07:56 AM   #1325 (permalink)
Teğmen

SinanATASOY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 193
137 Mesajinıza toplam 995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
SinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud of

Sonsuza dek serbest bırak, hiç olmamış gibi..
Alt 16-12-2009, 11:45 AM   #1326 (permalink)
Teğmen

67 Mesajinıza toplam 409 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Alıntı:
SinanATASOY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sonsuza dek serbest bırak, hiç olmamış gibi..

öyle diyon ama istediğini gerçekleşip gerçekleşmediğini o zaman da anlayamayız bence. mesela yukarıda bazı örnekler var suyun tadı değişti diye. demek sonsuza kadar bırakmak gerekmiyor bence.sonsuza kadar bırakacaksa suyun tadını kontrol etmemesi lazımdı.
Alt 16-12-2009, 01:26 PM   #1327 (permalink)
Teğmen

SinanATASOY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 193
137 Mesajinıza toplam 995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
SinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud ofSinanATASOY has much to be proud of

İşin ucu seni etkiliyorsa zaten öğrenirsin..
Alt 16-12-2009, 03:39 PM   #1328 (permalink)
spestnaz
Guest

insan ın aklına geliyor istediği olunca. . sen mesela yapıp unutuyosun sonra bi anda oluyor o an güzelimm aklında hesaplı ampuller yanmaya başlıyor
Alt 16-12-2009, 05:11 PM   #1329 (permalink)
Teğmen

Herr_Mannelig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,355
230 Mesajinıza toplam 717 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Herr_Mannelig will become famous soon enoughHerr_Mannelig will become famous soon enough

iki nokta uygulanırken bilinç kaybetme ne oluyor?
Herr_Mannelig isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-12-2009, 12:50 AM   #1330 (permalink)
Teğmen

Alıntı:
MuminOKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
selam arkadaşlarım iki gün yoktum hatta birazdan gitmek durumundayım. -çok feci yorgunum uyumam gerek, iki nokta yada zamanda yolculuk demeyin çok yorgunum-
iki günde neler olmuş ya. okuyorken az evvel ahanda kaçıdık dedim -bugün ayın 18i sanıyorum-

benimde bir kaç deneyimim oldu. cuma akşamı geliyorken bahçedeki alengirli çiçekler -adını bilmiyorum ama bi ara fotolar koyarım- gözümün önüne geldi. çiçekler solmuştu. yani bi kaç tanesi. aklıma iki nokta geldi, yolda geliyorken çiçekleri imgeledim ve ikinci noktam evrendi. neyse beş-10 dakika sonra eve geldiğimde balkona çıktım baktım canlanmışlar. sevindim. ama bi nokta hatası yapmıştım. ben tek çiçeği imgelediğim için imgelediğim çiçek kendini toparlamıştı. biri oluyorsa hepsi olur dedim ve o anda noktam çiçeklerin tümüydü ve ikinci noktam evrendi. dün sadece birini kurtaramadığmı gördüm. o da komple çürümüştü. kesip atıldı. napalım...

neyse 2330 a az kaldı.

hatalı yazmışım düzelttim.
Alıntı:
SinanATASOY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İşin ucu seni etkiliyorsa zaten öğrenirsin..
Alıntı:
spestnaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
insan ın aklına geliyor istediği olunca. . sen mesela yapıp unutuyosun sonra bi anda oluyor o an güzelimm aklında hesaplı ampuller yanmaya başlıyor
MuminOKAN ın mesajında da görüldüğü gibi önce iki noktayı yapıyor sonra da bahçeye bakıyor.yani artık unut gitsin de gerçekleştiğinde iki noktanı hatırlarsın demek yanlış olur bence.çünkü MuminOKAN iki noktayı yapmış ve ardından da gerçekleşip gerçekleşmediğini kontrol etmiş.

Bookmarks

Etiketler
enerji, matrix