26-11-2011, 12:11 PM
|
#7 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 1,209
574 Mesajinıza toplam 1,385 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: söküğümü dikemiyorum :S korkularım aştı bu gece :(( Alıntı: sweeet Nickli Üyeden Alıntı
Ben inanmıyorum o falcının dediklerine, bunu aşıcaksınız buna inanıyorum. Kadercilik anlayışımda seçimlerimizi biz yapıyoruz. Doğru seçimleri yapmak ve en hayırlısı için dua etmek sizi her zaman mutluluğa ulaştıracaktır. Aşkınıza inanın, ilişkinize sahip çıkın. Saygı ve sevgi ile aşılmayacak engel ne var. Engelleri zihninizde yaratıp aşamıyoruz diye üzüleceğinize, engelleri yıkın ya da daha güzeli ilişkinizde engelleri kapı dışarı ediverin. Bir ömür boyu birlikte mutlu olmayı seçin. Ruh eşinle ömür yolunda birlikte yürüyün bundan sonra yolarınız biridr. Siz ayrımayı seçene kadar. Neyi seçtiğinize dikkat edin. Cesur oldunsa kazanıcaksın. Bilgisiz cesaret cahilliktir, bilenin cesareti cesarettir. Bildiğin şeyleri söylüyorum Rimacım. Cesur olabilecek kadar bilgilisin sadece hatırlatmak istedim. | teşekkür ederim sewgili sweet.. gereken şeyleri zaten söyledin .. aldım alacağımı.. doğru söylüyorsunuz.. :)) zaman üzülme yıpranma zamanı değil, zaman sevme zamanı.!! |
| |