| ||||||||||
|
Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Koruma Kalkanı KORUMA KALKANI NE ANLAMA GELİR? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız çok sağol samancım,sorumun cevabını aldım sayende .paylaşım yapan diğer arkadaşlara da çok çok teşekkürler...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Koruma Kalkanı telkin cd indir izle İstanbul Koruma Kalkanı nerededir kimdir Koruma Kalkanı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Koruma Kalkanı hipnoz Koruma Kalkanı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Koruma Kalkanı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Koruma Kalkanı kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() çok sağol samancım,sorumun cevabını aldım sayende ![]() ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Dünya üç beş bilgisizin elinde; onlarca bilgi güya kendilerinde.üzülme;eşek eşeği beğenir,hayırlar vardır sana kötü demelerinde... Ömer HAYYAM |
![]() | ![]() |
![]() | #12 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ya ben herkesin affına sığınarak bişey sormak istiyorum; ne biliyim ışık oduğunu fln imgeleyin denmiş hani renklerin etkiside verilmiş fln ama bu bu kadar kolaymı? yani mutlaka yapan vardır ama bu hemencik olcak bişey değil gibime geliyo. koruma kalkanını herkes oluşturabilir ve görebilirmi yani? beni detaylarda aydınlatırsanız sevinirim ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #13 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 1
2 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Koruma kalkanına aura diyebilir miyiz? |
![]() | ![]() |
![]() | #14 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tesekkür: 30
63 Mesajinıza toplam 264 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() çok teşekkürler, aydınlanma konusundan bu kadar aydınlatıcı bilgi ziyadesiyle bizleri memnun ediyor |
![]() | ![]() |
![]() | #15 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() biraz geç olmuş ama esmir in sayesinde diğer arkadaşların sorularını gördüm.. yanıtlamadan geçmek istemedim.. önce aslım ın sorusu; evet aslında çok kolaydır.. bahsettiğimiz ışık ve renk çalışmalarını burada dinlediğiniz telkine yardımcı çalışma olarak düşünebilirsiniz.. aura güçlendirilirken ya da koruma kalkanı oluşturulurken kişinin bireysel çalışmaları önemlidir.. sürekli aura güçlendirme çalışmaları yapsak ama bu arada düzgün beslenmesek sürekli dedikodu yapsak sigara alkol v.b ürünleri aşırı tüketsek olumsuz düşünsek aurada biriktirdiğimiz enerjiyi emeriz.. bunun bir döngü olduğunundan bahsetmiştik.. içerdekini dışarıya .. dışardaki içeriye yansıtırız.. çalışma her kişinin yaşam ve düşünce tarzına göre çok kısa ya da uzun sürebilir.. ama mutlaka gerçekleşir.. 754 ün sorusu ise; auramız doğal koruma kalkanımızdır.. aura çalışmalarını genel olarak 2 başlıkta toplayabiliriz.. aura güçlendirme çalışmaları.. koruma kalkanı çalışmaları.. koruma kalkanı çalışmalarının da iki hedefi vardır.. aurayı korumak .. aurayı güçlendirmek.. sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #16 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Oct 2008 Bulunduğu yer: izmir
Tesekkür: 591
19 Mesajinıza toplam 112 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() koruma kalkanı telkinini 2 gün dinledikten sonra kendimi çok kötü hissetmeye başladım. Devam ettim geçer diye ama nerdeyse depresyona girecek gibi oldum. 1 hafta dinledikten sonra bıraktım. Hiçbir telkinde bu kadar kötü olmamıştım. Kabus gibiydi. Tek başına dinlenebilecek bi telkin değil mi? |
![]() | ![]() |
![]() | #17 (permalink) |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() merhaba haletuba telkinleri tek başına dinlemeyi önermiyoruz. ilk 15 gün suçluluk ve ego, sonrasında ihtiyacına yönelik telkinleri ilave etmende fayda var.. müsait olduğunda linkleri incelemeni tavsiye ederim. http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/ http://www.hayatimdegisti.com/forum/zaman-etkisini-gorurum/ http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruyalarda-degisim/ sevgiler ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #18 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tesekkür: 2
1 Mesajina 14 kez İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() yaklaşık bir aydır ego güçlendirici ve suçluluk duygusu telkinleriyle başlamak üzere biçok telkini dinliyorum geceleri sabaha kadar açık bırakıyorum doğa seslerini , koruma kalkanını fark etmemiştim tamda ihtiyacım olduğunu düşündüğüm bir konuydu.Diğer telkinlerle kendimi harika hissediyorum.Emeği Geçenlere çok teşekkür ederim.. |
![]() | ![]() |
![]() | #19 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tesekkür: 2,835
289 Mesajinıza toplam 1,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]()
__________________ sizi seviyorum ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #20 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tesekkür: 189
152 Mesajinıza toplam 1,121 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
MERHABALAR ben ego ve suçluluk duygusunu bir dinliyorum bunu 15 gün devam etsem koruma kalkanını da eklesem olurmu birde bu ışıkları dinlerken bizmi hayal edeceğiz. özür dileyerek soruyorum bu konuda bilgim yok yazılanlarda bana yeterli gelmedi şimdiden teşekkürler
__________________ ![]() SEVGİ DOLU BİR DÜNYADA YAŞAMAYI SEÇİYORUM esen27 | |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Koruma Kalkanı KORUMA KALKANI NE ANLAMA GELİR? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız çok sağol samancım,sorumun cevabını aldım sayende .paylaşım yapan diğer arkadaşlara da çok çok teşekkürler...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Koruma Kalkanı telkin cd indir izle İstanbul Koruma Kalkanı nerededir kimdir Koruma Kalkanı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Koruma Kalkanı hipnoz Koruma Kalkanı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Koruma Kalkanı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Koruma Kalkanı kuantum düşünce kitap haberi