BODRUM’da KUANTUM İYİLEŞME YAZ KAMPI
16- 19 Ağustos 2008 tarihlerinde
Bodrum’da R. ŞANAL ve IŞIK ELÇİ ile HASTALIKTAN SAĞLIĞA…
Bu program, hastalıkların zihinsel nedenleri konusunda bilgilendirme ve bu nedenlerin olumluya dönüştürülmesi ile ilgili Kuantum Düşünce Tekniğinin ileri düzeyini içerir.
Kuantum İyileşme ‘Tıbbı bir tedavi yöntemi değildir, daha çok tamamlayıcı, bütüncül bir yaklaşımın ifadesidir. Ancak Kuantum İyileşme; artan farkındalıklarla, rahatsızlıkları iyi yönde değiştirmede, olumluya çevirme de modern tıbba yardımcı olabiliyor. Böylece kişi bedensel veya zihinsel rahatsızlıklarının sebebini ortadan kaldırmak için gerekenleri bulup çıkararak arınmayı hızlı ve kalıcı olarak sağlarken kişinin hastalıktan sağlığa kavuşmasını sağlıyor.
Migren, panik atak, boyun ve bel fıtığı, reflü ve gastrit, diabet, fobi, isteksizlik, sedef, vitiligo, alkol ve insan bağımlılığı, ağrılar, dolaşım bozuklukları, peklik, yüksek tansiyon kekemelik, huysuz el ve ayak sendromu, takıntılı davranışlar, aşırı terleme, utangaçlık, cinsel sorunlar, bölgesel kitleler…….vb, bu çalışmaya cevap veren rahatsızlıklardan bazılarıdır.
Tüm bu sorunlar için iyileşmeye yönelik destekleyici teknikleri içen KUANTUM İYİLEŞME ÇALIŞMASI’na katılmak üzere lütfen bizi
0212 271 4554 – 0212 271 3557 nolu telefonlardan arayarak kayıt yaptırınız.
NOT: Katılım 15 kişi ile sınırlı grup olacağı için erken rezervasyon yaptıranlara öncelik tanınacaktır.
Bilginize