| ||||||||||
|
Alternatif Kişisel Gelişim ve Kuantum Düşünce kuantum sıçrama Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız arkadaşlar, kuantum düşünce sayesinde düşüncelerimizin ne kadar önemli olduğunu anlıyoruz.düşüncelerimizin yarattığı sonuçlardan sorumlu olduğumuzu, bu nedenle hayatımızı değiştirebilme yeteneğine sahibiz.bunu öğrendiğim zaman düşüncelerimi artık kontrol etmeye başladım. .aklıma olumsuz bir olay geldiğinde yorum yapmadan başka bir düşünceyle değiştirmeye çalışıyorum.yada o ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kuantum Düşünce telkin cd indir izle İstanbul Kuantum Düşünce nerededir kimdir Kuantum Düşünce çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kuantum Düşünce hipnoz Kuantum Düşünce olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kuantum Düşünce hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kuantum Düşünce kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() ![]() ![]() | |||
21 gün çalışmaya devam ettiniz mi? | ![]() ![]() ![]() ![]() | 3 | 20.00% |
çekirdek inancınızı buldunuz mu? | ![]() ![]() ![]() ![]() | 4 | 26.67% |
sahip olduğunuz gücü kullanmayı seçtiniz mi? | ![]() ![]() ![]() ![]() | 3 | 20.00% |
mucizelere izin verdiniz mi? | ![]() ![]() ![]() ![]() | 5 | 33.33% |
Katılımcı sayısı: 15. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #21 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ olanı olduğu gibi olduğu haliyle kabul ediyorum.şimdi şu anda... mucize olumlama... ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #22 (permalink) |
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]()
__________________ olanı olduğu gibi olduğu haliyle kabul ediyorum.şimdi şu anda... mucize olumlama... ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #23 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009 Bulunduğu yer: İzmir
Tesekkür: 3,001
542 Mesajinıza toplam 5,510 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı: Buna bayılıyorum... Ses, vurgu, içerik... her şeyiyle çok etkiliyor beni. Ben de çıktığından beri dinliyorum. İlk zamanlar her gün dinledim, hatta bazen günde iki kez. Şimdilerde aralıklı dinliyorum. Sudem'ciğim, bu ve başka pek çok şey... Senin şu dönemde benim karşıma çıkman hiç rastlantı değil...
__________________ Bildiğiniz ama bildiğinizi bilmediğiniz bir şey var... Milton H. Erickson & Seni seviyorum Özür dilerim Lütfen beni affet Teşekkür ederim | |
![]() | ![]() |
![]() | #24 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
__________________ olanı olduğu gibi olduğu haliyle kabul ediyorum.şimdi şu anda... mucize olumlama... ![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #25 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() kuantum düşünce gücüyle ilgilenmeden önce,yani tam bir kurban hayatı yaşarken sanırdım ki, sonuç hep dışarda... başkaları değişse herşey değişecek...sebebi de sonucu da hep dışarda arardım.halbuki içimizde olduğunu öğrendim...ben değişirsem dünya değişir...sorumlulukları üzerimize alarak sonuçları kendi seçimlerimiz olduğunu bilmemiz iyileşmemizi sağlar..sahip olduğumuz gücü kullanmasını bilirsek sorunlarımızın üstesinden gelir.kimseyi mazaretlerle suçlamayız...yeteneklerimizi gücümüzü kullanmayı seçtik mi ilk adımı atmış oluyoruz...sevgi almayı bekliyorsak,sevgi veren kişi durumunu seçmek,ya da hep anllayışı dışardan beklemeyi bırakıp,biz anlayışlı olmayı seçersek hayat amacımızı buluruz...ama dikkat etmeliyiz ki Allah inancını yani yaşam enerjisini ilk sırada ,hayat amacımızı ikinci sıraya koyarsak sihirli bir değnek değmişcesine değişim başlar.. ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #26 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() kendimi affederek,bana zarar veren, ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #27 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #28 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #29 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Buraya hepimiz öğrenmeye ve bir sınava geldik.. Allahın izniyle sınavlarımızı başarıyla vermeye başladık bundan sonrada vereceğiz.. Bende sana o güzell paylaşımlarına çok teşekkür ederim canım..
__________________ Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler? | |
![]() | ![]() |
![]() | #30 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]()
__________________ olanı olduğu gibi olduğu haliyle kabul ediyorum.şimdi şu anda... mucize olumlama... ![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
kuantum, sicrama |
| |
Alternatif Kişisel Gelişim ve Kuantum Düşünce kuantum sıçrama Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız arkadaşlar, kuantum düşünce sayesinde düşüncelerimizin ne kadar önemli olduğunu anlıyoruz.düşüncelerimizin yarattığı sonuçlardan sorumlu olduğumuzu, bu nedenle hayatımızı değiştirebilme yeteneğine sahibiz.bunu öğrendiğim zaman düşüncelerimi artık kontrol etmeye başladım. .aklıma olumsuz bir olay geldiğinde yorum yapmadan başka bir düşünceyle değiştirmeye çalışıyorum.yada o ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kuantum Düşünce telkin cd indir izle İstanbul Kuantum Düşünce nerededir kimdir Kuantum Düşünce çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kuantum Düşünce hipnoz Kuantum Düşünce olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kuantum Düşünce hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kuantum Düşünce kuantum düşünce kitap haberi