26-06-2009, 02:40 PM
|
#28 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: kuantum sıçrama iyileşme devam ediyor arkadaşlar,dün kavradığım konuyu burada da bahsetmek istiyorum.redflowesın sayesinde öğrendiğim, tabiki kuantumlada alakalı, yani benim özüme doğru gitmem, tekamülümü tamamlama yolculuğumda öğrendiğim en önemli konu bence... üzüntülü bir olay başıma geldiğinde önce kabul eiyorum varlığını reddetmiyorum..sorumluluğunu alıyorum..sonucuna da sahip çıkıyorum...üzüntünün bana vereceği bir ders var..o dersi almayı seçiyorum fakat acıyı yaşamadan.çünkü korkunun verdiği acı bu bana öğretecek, ben bunu acı çekmeden de bulabilirim..kendime iyileşme izni veriyorum..üzüntünün gitmesine de izin veriyorum..yoksa yapışıp klıyormuş.,üzüntüyü çekme gereksinime de izin veriyorum.alıştım ya acı çekmeye yıllardır..artık acıdan zevk almaya başladım..dertleri zevk edindim,ben de neşe ne arar demeyip,sonlandırmayı seçiyorum.korkunun verdiği acıyı enerjiye dönüştürüp o enerjininde salıverimesini seçiyorum..oh be arkadaşlar korkumla yüzleştim...anlaşmamı yaptım..ilk önceleri bilmediğim için acı çektim..hatta bu siteye o acıyla girmiştim.hiçbirşey tesadüf değil.bunları öğrenecekmişim.arınarak,iki noktayı öğrenerek,üzüntümle dost olup,onu reddetmeden çıkıp, gitmesine izin vererek...aslında içimde var olan gücü ortaya çıkardı bu site..bunu da serpil hanımın yazısından öğrendim.kendimizi geliştirmek için değil, var olan gücünüzü ortaya çıkarın.Redflowerstan Serpil hanımdan Melodisten Mümin Beyden Shamanic Hanım ve yaşam koçumuzdan çok yardım aldım..çokşey öğrendim her yazıdan kendime ders ve tecrübe çıkardım..iyi ki varsınız...kendimi affetmeyi ve olduğum gibi kabul etmeyi...beni üzenleri affetmeyi...hepsini öğrenip ve uyguladığımiçin kendime.. emeği geçenlere, hem yaradanıma sonsuz teşekkürler... |
| |