21-07-2010, 10:20 AM
|
#15 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 604
231 Mesajinıza toplam 1,004 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: TV Programı / Kanalturk Çok teşekkür ederim , bilgilendirme için. çünkü bende izlemek istiyordum ancak çalışıyorum ve video vs gibi internet bağlantılarını buradan seyredemiyoruz, anneme söylemiştim izlemiş ancak 21 günlük yapılan olumlamayı kaçırmış..sabah içimden foruma girmek geldi ve burada görünce çok mutlu oldum..teşekkür ederim :)karete noktası dediğiniz nedir, onu anlamadım ? Alıntı: yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı
Dolu dolu ve çok keyifli bir programdı..Özlem'ciğim öncelikle sana ve buna vesile olan programcılara teşekkürler..
Özellikle geçmişe ait olumsuz duygularımızı değiştirebilmek ile ilgili olan meditasyon harikaydı..
Örneğin para ile ilgili olumsuz düşünceleriniz var,bunun için sol tarafımıza dönerek-ki sol taraf geçmişimizi temsil ediyor-sağ elimizin parmağıyla sol elimizin üzerine (karate noktası) vuruyoruz ..Böylece olumsuzluğu geçmişte bırakıyoruz..Bu esnada para ile ilgili seçtiğimiz olumlamaları 40-45 defa söylüyoruz..
"Para çoktur ve kolay kazanılır"
"Yaratıcı kaynakla bir bütünüm"
"Attığım her adımla para kazanıyorum"
"İsmimi her duyduğumda,yaşamımdaki zenginlik artıyor" gibi..
Bu çalışmaya 21 gün devam ediyoruz..
Ayrıca hep sabah programlarına katıl canım,evde olduğum bir saate denk gelmesine çok sevindim..Melda ile olanları hep kaçırıyordum çünkü | |
| |