| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Makaleler Olasılıklar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ, * SÖYLEMEK İSTEDİĞİNİZ, * SÖYLEDİĞİNİZİ SANDIĞINIZ, * SÖYLEDİĞİNİZ, * KARŞINIZDAKİNİN DUYMAK İSTEDİĞİ, * DUYDUĞU, * ANLAMAK İSTEDİĞİ, * ANLADIĞI... ARASINDA FARKLAR VARDIR DOLAYISIYLA İNSANLARIN BİRBİRİNİ YANLIŞ ANLAMASI İÇİN EN AZ 9 İHTİMAL VAR. SYLVIANE HERPIN İSTEMEK neyi İSTEMEK neden ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Makaleler telkin cd indir izle İstanbul Makaleler nerededir kimdir Makaleler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Makaleler hipnoz Makaleler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Makaleler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Makaleler kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ, * SÖYLEMEK İSTEDİĞİNİZ, * SÖYLEDİĞİNİZİ SANDIĞINIZ, * SÖYLEDİĞİNİZ, * KARŞINIZDAKİNİN DUYMAK İSTEDİĞİ, * DUYDUĞU, * ANLAMAK İSTEDİĞİ, * ANLADIĞI... ARASINDA FARKLAR VARDIR DOLAYISIYLA İNSANLARIN BİRBİRİNİ YANLIŞ ANLAMASI İÇİN EN AZ 9 İHTİMAL VAR. SYLVIANE HERPIN İSTEMEK neyi İSTEMEK neden İSTEMEK veya neyi İSTEMELİYİM neyi İSTEMEMELİYİM insan soru soruyor soru sormak bence çok zor iş ama gerçekten sormak sorunun içimizde sorun olması belki de sadece zihinden geçen soru değeri ne kadar taşıyor soru bizi sarsmıyorsa sallamıyorsa yerimizden ne kadar cevap bulabilir DOĞAL her şey doğal seyretmeli “yürüyerek gidilir yaşamağa” koşarsak tabiatını bozmuş oluruz sürekli telaş anlamsız zaten anlamı olmayan bir boyut insan için GAYRET VE SONUÇ şimdi burda önemli olan nasıl baktığımız mantığa sonuç önemli değildir ama sonuçtan başlarsak eyleme: o zaman eylem bizi emri altına alır ve bizi aşırı yıpratır sonuçta bizi burda sıkıştıran sonuçtur veya sonuçcu mantıktır ama gayreti küçümsememek lazım ama gayrette her şey demek değil gayretimizi de kutsamamak gerekiyor İSLAM/İNSAN denklemdir insani/islami bir şey insani ise islami dir islami ise insanı dir çünkü din fıtrattır BARIŞ önemli olan barışık yaşamak veya barış yapmak kendimizle ve karşılaştığımız herşeyle barıştır islamın ve hayatın özü GEÇMİŞ BENİ GEÇME geçmişin beni geçmesine izin vermem bundan dolayı geçmiş beni hüzünlendirmez çoğu zaman geçmiş beni geçmemeli ben şimdiyim NÖTR aslında nötr olmak imkansız olduğu gibi buna yaklaşmak da çok zor insanın kendini önyargılarından sıyırması kendi çarpık bozuk yoğunluklarından kurtarması gerçekten zor tarafsız olmak gibi bir durum da zaten yok zannımca dinsiz olmanın olmadığı gibi bir tarafta değilseniz öbür taraftasınızdır İNSAN insan böyle işte dimi bir iyi hissediyor kendini bir kötü tabiat bu devingen bir yapı var DESTEK aslında şöyle diyeyim insanlar beni onarıyor bir şekilde bulunduğum ortamlar içtiğim çaylar gezdiğim yerler yani her şeyin buna katkısı var doğal sürec beni onore ediyor zaten tabiatımızda devingen yapısıyla bize bu desteği sağlıyor sürekli aynı hal üzre olamıyoruz değişiyoruz sürekli işte burda önemli olan sabretmek ve beklemek kendimizi karanlığa gömmemek lazım bunun bir diğer adı da insanın kendi kendi ile “oynaşmak”
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Makaleler Olasılıklar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ, * SÖYLEMEK İSTEDİĞİNİZ, * SÖYLEDİĞİNİZİ SANDIĞINIZ, * SÖYLEDİĞİNİZ, * KARŞINIZDAKİNİN DUYMAK İSTEDİĞİ, * DUYDUĞU, * ANLAMAK İSTEDİĞİ, * ANLADIĞI... ARASINDA FARKLAR VARDIR DOLAYISIYLA İNSANLARIN BİRBİRİNİ YANLIŞ ANLAMASI İÇİN EN AZ 9 İHTİMAL VAR. SYLVIANE HERPIN İSTEMEK neyi İSTEMEK neden ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Makaleler telkin cd indir izle İstanbul Makaleler nerededir kimdir Makaleler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Makaleler hipnoz Makaleler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Makaleler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Makaleler kuantum düşünce kitap haberi