Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için.açıkçası bilmiş bilmiş, heryerden çıkmak istemedim.Ben anlatmaya başlarsam, bir kitap çıkar, ona göre Redflowercim.ilk baştan başlarsam bilmeden yaptığım çok şey varmış çekim gücüyle olumlu yönde.
19 sene sorunlu bir evlilik yaşadım, fakat hiç birzaman çaresizliğe düşmedim, birgün mutlaka aydınlığa kavuşacağımı biliyordum.Normalde herkes için acıklı üzüntülü olayları ben gülerek espri olarak anlatıyorum,hem kendim gülüyor,hem çevremdekiler gülüyor fakat rahatsız oluyorlarmış eve gidince.üzücü bir olay bizim gülmememiz lazımdı.ama kendisi güldürüyor deyip,
teselli buluyorlarmış.oğlum annemin umudu hep vardır, hiç bitmez der herzaman.Kendisi de üniversiteye nasıl gideceğini düşünür ailevi nedenler dolayısıyla zorluk çekeceğini,o küçücük haliyle kaygılanır dururdu.
Ben de ona hep hayal kurmasını sağlardım.işte şöyle bir okul güzel bir öğrenci evi.bunlarda işe yaradı.şimdi onları fazlasıyla yaşıyor çok şükür.Eşimin hem ruhsal rahatsızlığı hem alkol problemleri beni sürekli psikolojik kitapları okumama itti.onu daha iyi anlamak için boyna kitap okudum.kişisel gelişim ne varsa...
çalışmamı istemediğ için,
ev hanımı olmak zorunda kaldım.Fakat başarılı olmuş iş kadınlarının hikayelerini dinler, hep üzülürdüm.Eşimi trafik kazasında vefat etmesi bizi çok üzdü.ayrı olmama rağmen.Oğlumla evimize tekrar geri döndük ve annemi de yanımıza aldık.Ben hemen işe başladım uluslararası bir şirkette satış uzmanlığı.BAŞARILI OLMAYA başladım ve mükafat olarak iki defa MAVİTURA gittik.. oğlum ve iş arkadaşlarıyla.çok güzel günler geçirdik.hiç bu kadar mutlu bir tatil yaşamamıştık.bunu da tv de başarılı iş kadınlarını hikayeleri çok özenirdim.azda olsa yaşadım bizde çıkıp konuşmalar yapıyor plan anlatıyorduk
.aman Allahım tam hayal ettiğim gibi.çekmeye başlamıştım.(fakat kimsenin suçu yok eşimi de ben çektim hayatıma.içki ve dayaktan çok korkardım.korktuğumuzu da çekiyoruz, dipnot)
eşimden kalan gayrimenkullerde kiracılarla sorunlar yaşamaya başladım.kirayı alamamak zarar ziyan.bu işime yansıdı mutsuz olunca işimde severek yapamadım.varlık içnde yokluk çekmeye başladım.maddi manevi beni çok üzdüler.Allahtan ğlumun sorumluluğu halada o pek etkilenmedi iyi bir okulda okuyor.
onun hayalleri gerçekleşti çok şükür.dijitürkte şanal beyi izlemeye başladım.HAYATIM DEĞİŞMEYE BAŞLADI DİYEBİLİRİM.Kiralar düzene girdi, herşey yolunda
fakat önemli bir sorunum var eski kiracıyla ilgili.yasal olarak dava sürüyor onunda üstesinden gelirim.
bu sorun olması belki benim daha kendimi geliştirip, sorumluluk almamdır.HER ŞERDE BİR HAYIR VARDIR.
Şanal Beyi izledikçe konuşurken ne kadar çok yanlış konuşarak hayatımızı zorlaştığını anladım.Burdada yaptığım yanlışlar var ama, içinde çekim yasası ile ilgili olaylar olduğu için arkadaşlara örnek olsun.
üzüntülerinizi acılarınızı ballandırmayın diyordu ama ben tüyo vermek için yazdım.yoksa acıların kadını değilim çok şükür..
bU YAZI ÇOK UZUN OLDU HAYAT HİKAYESİ NERDEYSE ŞANAL BEYİN DERSLERİNE SONRA DEVAM EDECEĞİM.PÜF NOKTALARI VAR ÇÜNKÜ...SEVGİYLE KALIN ARKADAŞLAR KAFA ŞİŞİRDİM.REDFLOWERS YAZ DEDİ, HAYAT HİKAYESİ ÇIKTI.DERSLER AZZZ SOONRAAA...