![]() |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon Alıntı:
|
|
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon Bu link mi metacafe, youtube da yayınlanmış? Anlayamadım. Neyse :) Sesli meditasyonlar adlı başlığımızdan takip edeceğiz. Bahsettiğiniz başlığa taleplerinizi yazacaksınız, ben de sesli meditasyonlar başlığına hazırladığım çalışmaları yükleyeceğim :) |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon Meditasyon taleplerini burdan mı alıyorsun Bilge? |
|
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon Sevgili Moderatörüm, Konulara çok hakim olmanız konusunda sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Konulara destek veren arkadaşları ve sizleri çok seviyorum. Bu konuyu da sabırsızlıkla bekliyorum. Sevgi ve sağlıkla kalmanız dileğiyle, saygılarımla |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon Değerli çalışmalarınız için tüm ekibinize teşekkür ederim. Bu sitenin çok faydasını gördüm, güzel bilgilerinizi paylaşan siz ve üye arkadaşlarıma da teşekkürler..... İyi ki varsınız,956k956k956k |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon çok güzel bir paylaşım teşekkürler. Ama bişey soracağım bu tarz telkinler ve meditasyonları kendi sesimizle kaydetip kulaklıkdan dinlemek sizce daha yararlı olmaz mı ? |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon Arkadaşlar yardımm lütfen Bilinç altı temzileme meditasyonunun seslendirilmiş hali yok mu bulamadım.Bilen varsa yada bu meditasyonun sesli hali varsa lütfen bana iletsinn Teşekkür Ederim |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:53 PM. |