![]() |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon Bu meditasyonun seslendirilmiş halini çok yakında "Sesli Meditasyonlar" başlığımız altında bulabilirsiniz. |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon Lütfen, sorularınızı sadece bir başlık altına yazıp cevabın gelmesini bekleyiniz. Her başlığa aynı soruları sormayınız. Tüm HD ekibi olarak istek ve sorularınıza mümkün olan en kısa sürede cevap vermeye özen gösteriyoruz. Anlayışınız için teşekkürler. |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon Bilgecim, çalışmanızı dört gözle bekliyoruz.Emeğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.956k |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon huzur verici bir meditasyon .. sesli meditasyonlar gerçekleştirildi mi acaba? |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon onlarca kez melinda yada özlem hanım'ın seslendireceği yazılmış, ama hala bi ses yok 2 yıl geçmiş nerdeyse , garip :)) Neden seslendirilmedi acaba? |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon anladığım kadarıyla çoğunluk bu meditasyonun seslisini arıyor ve iyi haber şu ki bu çalışmanın sesli meditasyonu bende var. Tam 1 saat sürdü internete yüklemem bu dosyayı ama umarım değmiştir. Nete dpsyayı yüklerken net kesildi ve tekar yükleyeyim derken öyle geçti işde... Herneyse Çalışmayı seslendiren kişi ne Melinda nede Özlem hanım çalışmayı seslendiren kişi Kerimali adını ilk defa duyuyor olsamda onun sayesinde bu çalışmayı 24 gündür devam ettiriyorum ve 41 güne kadar da devam ettiricem inş.. İşte indirme linki http://www.dosya.tc/server24/yCR2Yx/...syonu.mp3.html |
Cevap: Bilinçaltımızı temizleyecek çok güzel bir meditasyon bende bunu indirmiştim daha sonra başka bi yerden bulup ama keşke özlem hanım sözünü tutsaymış.. bi daha konuya uğranmamış bile ,üzüldüm onun sesinden dinlemek isterdim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:45 AM. |