![]() |
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) Haaaalaaa uğraşmaktayım :D Ama sonunda güzel bir şey çıkacak, az sabır :) ( o "az sabır" kendimeydi :))) ) |
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) Alıntı:
|
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) Melinda bitmedimi daha :( |
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) Hazır olacak dediğim saatten gece yarısına kadar uğraştım ama pc sorun çıkarttı. Kısacası o dediğim teknik sorunları aşamadım. Şimdi diğer pcden sıfırdan alıyorum. 2 saate biter diye tahmin ediyorum :/ Azmettim bitecek bugün bu kayıt! |
Hadi güveniyorum sana |
|
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) Merak ve heyecanla bekliyoruz. Sevgiler. |
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) Teşekkürler Melinda sabırsızlıkla bekliyorum ;)) |
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) BİTTİ! 41 dk. 6 sn. sürüyor yalnız :D 37.6 MB lik bir dosya. Birazdan upload edip linki vereceğim hemen. Teknik imkanlarım kısıtlı olduğu için çok profesyonel bir şey beklememenizi önemle rica ediyorum :) |
Sen bizim için bu kadar uğraşırken sana kusur bulanın aklına şaşarım ben.Teşekkür ederim Sabırsızlıkla bekliyorum melinda. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:41 PM. |