![]() |
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) Dün kaybettiğim bir kaç saati saymazsak, yaklaşık 9 saattir uğraştığım kaydı nihayetinde bitirmiş olmanın haklı gururunu yaşamaktayım :Pp Ses ayarları biraz dengesiz olmakla beraber hiç de fena bir çalışma olmamış :)) En güzel müzikleri ve en doğru efektleri seçmeye özen göstererek hazırladığım çalışmamı artık bilgisayarınıza indirebilir ve hemen dinlemeye başlayabilirsiniz. Sizden tek ricam dinleyen herkesin yorum bırakması. Derdim pohpohlanmak değil aksine beğenmediğiniz ya da benim göremediğim hatalı yerleri bilmek. Buyrun efenim :) RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting |
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) Hemen indiriyorum Arkadaşım çok Teşekkürler ne kadar Teşekkür etsek az Sana İyiki varsın. |
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) İlk indirende benim galiba hadi bakalım hayırlısı |
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) Sana bişey diyimmi şu an dinliyorum gerçekten çok güzel.Sen ya Gerçekten profesonelsin yada buna verdiğin emek çok fazla.Ve İnan bana Çok güzel olmuş.Ses tonunu iyi ayarlamışsın anlatımın tonlaman güzel seçtiğin müzik te gerçekten kulağa hoş geliyor. Teşekkürler melinda Ellerine diline yüreğine Sağlık |
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) şimdi indirmeye başladım. teşekkür ederim emeğine sağlık. yalnız bişi sorcam bu medi nin adı ne? |
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) bende şu an dinlemeye başlıyorum. ses tonunuz ve okuyuşunuz gayet güzel. |
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) Alıntı:
|
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) Alıntı:
Meditasyonun bir ismi yoktu. İndiriyorum hemen. Çok teşekkürler. Emeklerine sağlık. |
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) ee hani nerede yorumlar?utananadam |
Cevap: Biri bu meditasyonu seslendirebilir mi? :) bu meditasyon neye yarıyor? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:24 AM. |