![]() |
Ynt: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. Alıntı:
|
Sanırsam Sorun Sizin Tarayıcınızda Ama Ben Şimdi Rapidede Upload Edeceğim.. art56art56 |
Ynt: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. Tarayıcımda bir sorun olduğunu sanmıyorum.Sanırım linkte bir sorun var.Shamanıc başka bir link attı sağ olsun.Ama siz yine de bir kontrol edin isterseniz. |
Ben Tekrar O Linkten Download Yaptım Ve Hiçbir SorunLa KarşıLaşmadım.. Fakat Çokta ÖnemLi DeğiL.. Bu Vesilede Alternatif Linkide HazırlayabiLdim.. smil56 LinK : http://rapidshare.com/files/12278459...rming.mp3.html |
Ynt: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. Bu meditasyon çok güzel gerçekten.Fakat hala gözlerimi açamıyorum.Bende aşırı uyku isteği yaptı.Hiç adetim olmadığı halde öğlen saati 1 saatlik şekerleme yaptım medi eşliğinde.Yıllardır bu kadar güzel bir uyku uyumamıştım diyebilirim.Çok teşekkürler TR-ance. |
Bunu DirektifLi Meditasyona Başlamadan Önce DinLerseniz Meditasyonunuz Çok Daha Harika Geçecek Emin OLun.. Çünkü Bu Dalgalar Sizi Meditasyona HazırLayan Dalgalardan OLuşuyor.. Açıkçası Ben Bu Tip Dalgalar Yardımıyla Hayal Hanımın MeditasyonLarından %90 Daha FazLa Faydalanabiliyorum.. Ayrıca Ben Çok Teşekkür Ederim DeğerLi Yorumunuz İçin.. |
Ynt: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. evde var. ofise de indiriyorum. emeğine sağlık. 25889 |
Çok Teşekkür Ederim.. YararLı OLabiliyorsam Ne MutLu.. |
Ynt: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. beyin dalgaları yönlendiricilerini kulaklıkla dinlenmesi gerektiği söylenir, üstüne basa basa.. acaba bunu da kulaklıkla mı dinlememiz gerekir beyin dalgalarımıza etki edebilmesi için?? |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:47 PM. |