Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Meditasyon (http://www.hayatimdegisti.com/forum/meditasyon/)
-   -   Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/meditasyon/9889-meditasyonunuzu-derinlestiren-bir-calisma-kendi-yapimim.html)

Belgin ∞ 16-06-2008 12:20 AM

Ynt: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım..

Alıntı:

TR-ance Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

redflowers Nickli Üyeden Alıntı
İki kere denedim yine de indiremedim.Tam sonuna geldiği an alınamamamıştır diyo.Yardım lütfen.

Sorununuzu Tam OLarak Anlayamadım.. Lütfen Biraz Daha Açıklarmısınız.. smiliyface

Programı diyorum indirip kuramadım bir türlü.Sonuna geldiği an dosya alınamamıştır diyor.Bir problem mi var acaba?

TR-ance 16-06-2008 09:21 AM

Alıntı:

Alıntı:

TR-ance Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

İki kere denedim yine de indiremedim.Tam sonuna geldiği an alınamamamıştır diyo.Yardım lütfen.

Sorununuzu Tam OLarak Anlayamadım.. Lütfen Biraz Daha Açıklarmısınız.. smiliyface

Programı diyorum indirip kuramadım bir türlü.Sonuna geldiği an dosya alınamamıştır diyor.Bir problem mi var acaba?

Sanırsam Sorun Sizin Tarayıcınızda Ama Ben Şimdi Rapidede Upload Edeceğim.. art56art56

Belgin ∞ 16-06-2008 10:24 AM

Tarayıcımda bir sorun olduğunu sanmıyorum.Sanırım linkte bir sorun var.Shamanıc başka bir link attı sağ olsun.Ama siz yine de bir kontrol edin isterseniz.

TR-ance 16-06-2008 03:27 PM

Alıntı:

Tarayıcımda bir sorun olduğunu sanmıyorum.Sanırım linkte bir sorun var.Shamanıc başka bir link attı sağ olsun.Ama siz yine de bir kontrol edin isterseniz.

Ben Tekrar O Linkten Download Yaptım Ve Hiçbir SorunLa KarşıLaşmadım.. Fakat Çokta ÖnemLi DeğiL.. Bu Vesilede Alternatif Linkide HazırlayabiLdim.. smil56

LinK : http://rapidshare.com/files/12278459...rming.mp3.html

Belgin ∞ 16-06-2008 03:31 PM

Bu meditasyon çok güzel gerçekten.Fakat hala gözlerimi açamıyorum.Bende aşırı uyku isteği yaptı.Hiç adetim olmadığı halde öğlen saati 1 saatlik şekerleme yaptım medi eşliğinde.Yıllardır bu kadar güzel bir uyku uyumamıştım diyebilirim.Çok teşekkürler TR-ance.

TR-ance 16-06-2008 03:36 PM

Alıntı:

Bu meditasyon çok güzel gerçekten.Fakat hala gözlerimi açamıyorum.Bende aşırı uyku isteği yaptı.Hiç adetim olmadığı halde öğlen saati 1 saatlik şekerleme yaptım medi eşliğinde.Yıllardır bu kadar güzel bir uyku uyumamıştım diyebilirim.Çok teşekkürler TR-ance.

Bunu DirektifLi Meditasyona Başlamadan Önce DinLerseniz Meditasyonunuz Çok Daha Harika Geçecek Emin OLun.. Çünkü Bu Dalgalar Sizi Meditasyona HazırLayan Dalgalardan OLuşuyor.. Açıkçası Ben Bu Tip Dalgalar Yardımıyla Hayal Hanımın MeditasyonLarından %90 Daha FazLa Faydalanabiliyorum.. Ayrıca Ben Çok Teşekkür Ederim DeğerLi Yorumunuz İçin..

MuminOKAN 16-06-2008 03:59 PM

evde var. ofise de indiriyorum. emeğine sağlık. 25889

TR-ance 16-06-2008 04:06 PM

Alıntı:

Mumin.Okan Nickli Üyeden Alıntı
evde var. ofise de indiriyorum. emeğine sağlık. 25889

Çok Teşekkür Ederim.. YararLı OLabiliyorsam Ne MutLu..

MagNetiC 16-06-2008 04:12 PM

beyin dalgaları yönlendiricilerini kulaklıkla dinlenmesi gerektiği söylenir, üstüne basa basa..
acaba bunu da kulaklıkla mı dinlememiz gerekir beyin dalgalarımıza etki edebilmesi için??

TR-ance 16-06-2008 04:18 PM

Alıntı:

MagNetiC Nickli Üyeden Alıntı
beyin dalgaları yönlendiricilerini kulaklıkla dinlenmesi gerektiği söylenir, üstüne basa basa..
acaba bunu da kulaklıkla mı dinlememiz gerekir beyin dalgalarımıza etki edebilmesi için??

KesinLikLe KuLakLıkLa DinLemenizi Tavsiye Ederim.. Aksi Takdirde Kuru GürüLtü OLur..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:47 PM.