![]() |
Ynt: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. msjımdaki hataları gördüm...geri sildim....:=) |
Ynt: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. TR-ance ellerine saglik bende dinledim... uyumamak icin direndim.. cok rahatladim..uyku sorunum yok cok sukur fakat oyle bi durumum olsaydi kesinlikle faydasini gorurdum herhalde.. ben daha yeni yeni meditasyon yapmaya calisiyorum...ne kadar basariyorum daha bilmiyorum..zaman bunu gosterecektir fakat bundan boyle meditasyon yapmadan once mutlaka dinlerim |
Ynt: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. Alıntı:
Uykuya Yakın Bir Seviyede Meditasyondan KesinLikLe Randıman ALındığı İçin Kendinizi Uykuda Hissetmenizi SağLayacak Dalga BoyLarı Var İçinde.. Çünkü Uykuya YakınLıkta BLokajLar KaLkar.. Mesela Kendinize Normal Zamanda Bir Soru Soruyorsunuz Ama CevapLayamıyorsunuz.. Ama Meditasyon Anında Soru Hakkında Birden FazLa Hiç Aklınıza GeLmeyen CevapLar GeLiyor.. Ben Bu ÇaLışmamdan Çok Randıman ALdım Ve Ayrıca Benden Ve ÇevremdekiLerden ALdığım OLumLu Referanslar Edindiğim ÇaLışmaları Buraya Koydum.. SevgiLer.. |
Ynt: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. cok tesekkürler sevgili TR-ance cidden cok faydali bilgileri bizlerlede paylastigin icin emegine saglik 25889 |
Ynt: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. Alıntı:
|
Cevap: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. merhaba arkadaşlar, mutlu günler hepinize. meditationcharming'i ziddu'dan indirmeye çalıştım, 2 kez %20lerde durdu iptal ettim, sonra TR_ANCE rapid linki vermiş, onu da tıkladım ama link fazla kullanılmadığından ölmüş, bana yeni bi rapid linki verirseniz çok mutlu olurum. hepinize sevgiler. |
Cevap: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. Sevgili TR-ance tekrar rapidte yüklersen cok sevinirim... |
Cevap: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. evet ya, ben de indiremedim, zippudan iki kez denedim yarıda bırakıyor indirmiyor, rapid de silinmiş yeniden upload lütfen.... |
Cevap: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. bende indiremiyorum:/ |
Cevap: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. rapidshare linkten kullanılmadığı için hat düşmüş indiremedim. İlk linkten hiç indiremedim. yeni link verirseniz çok iyi olur. Teşekkürler.Çok yararlı konularınız var. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:50 PM. |