![]() |
Cevap: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. Çok teşekkürler şimdi oldu.Download onayı verdi. Bu güzel çalışmalarının devamını bekliyorum. Yolumuzdaki varolan ışık daima çoğalsın. |
Cevap: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. çok teşekkürler hemen indiriyorumve dinlemeye sakinleşmeye ihtiyacım var.bu gün hayatımı etkileyecek olumsuz bi süprizle karşılaştım ne kadar olumlu düşünmeye çalışsamda panik halindeyim sakinleşemiyorum bi takım korkular yaşıyorum lütfen bana yardım edin lütfen beni yönlendirin ben çok yeniyim ne yapacağımı tam bilemiyorum .çok teşekkür ederim çok teşekkürler lütfen elimi tutun |
Cevap: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. teşekkürler.umarım bende etki gösterir |
Cevap: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. Emeğinize sağlık ben TM yaparken deneyeceğim bu aralar uyku sorunum çok fazla umarım fayda sağlar :) |
Cevap: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. 3 gündür dinliyorum o kadar rahatlatıyorki uyku sorunum kalmadı yanlız uyuyakalmaktan meditasyon yapamıyorum:) Sanırım birikmiş uykusuzluk sorunumdan sonra meditasyondaki faydalarını da göreceğim. Çok teşekkür ederim tekrar emeğinize sağlık. |
Cevap: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. bende yararlanmak istiyorum bu çalışmadan ama son 5 sayfadakı hiçbir linkten indiremedim. dosya düşmüş. bu çalışma elinde olan arkadaşlar yeniden yükleyebilirseniz bir linke ve bizlerle paylaşırsanız çok sevinicem. sevgilerimle. |
Cevap: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. Alıntı:
Sevgili TR-Ance kardeşim yapmış oludğun çalışmaların yorumlara bakarak çok güzel olduğu söyleniyor fakat ben bir türlü fayda sağlayamadım. Neden biliyormusun çünkü bu dosyaları yüklediğin programları açamıyorum. Rapid olarak bir denersen sevineceğim. sevgiyle kal, saygılarımlaooo67 |
Cevap: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. Alıntı:
indiremiyorum ben u meditasyonu yardımcı olabilirmisiniz.nasıl indiricem Teşekkürler |
Cevap: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. TR-ance dosyaların hiçbiri çalışmıyor. Linklerin tümü ölü. Yeniden yükler misin? |
Cevap: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. Evet bizde yararlanmak istiyoruz bu çalışmadan acaba biran önce tekrar yükleyebilir misiniz ? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:39 PM. |