Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Meditasyon (http://www.hayatimdegisti.com/forum/meditasyon/)
-   -   Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/meditasyon/9889-meditasyonunuzu-derinlestiren-bir-calisma-kendi-yapimim.html)

momismyhope 27-12-2009 09:58 PM

Cevap: Meditasyonunuzu DerinLeştiren Bir ÇaLışma.. // Kendi Yapımım..

Çok teşekkürler şimdi oldu.Download onayı verdi.
Bu güzel çalışmalarının devamını bekliyorum.

Yolumuzdaki varolan ışık daima çoğalsın.

beyaz kebuter 27-12-2009 10:21 PM

çok teşekkürler hemen indiriyorumve dinlemeye sakinleşmeye ihtiyacım var.bu gün hayatımı etkileyecek olumsuz bi süprizle karşılaştım ne kadar olumlu düşünmeye çalışsamda panik halindeyim sakinleşemiyorum bi takım korkular yaşıyorum lütfen bana yardım edin lütfen beni yönlendirin ben çok yeniyim ne yapacağımı tam bilemiyorum .çok teşekkür ederim çok teşekkürler lütfen elimi tutun

YESHAPPY 28-12-2009 03:14 PM

teşekkürler.umarım bende etki gösterir

ankhca 27-01-2010 10:23 PM

Emeğinize sağlık ben TM yaparken deneyeceğim bu aralar uyku sorunum çok fazla umarım fayda sağlar :)

ankhca 30-01-2010 03:32 AM

3 gündür dinliyorum o kadar rahatlatıyorki uyku sorunum kalmadı yanlız uyuyakalmaktan meditasyon yapamıyorum:) Sanırım birikmiş uykusuzluk sorunumdan sonra meditasyondaki faydalarını da göreceğim. Çok teşekkür ederim tekrar emeğinize sağlık.

vittoria è nostra 27-12-2010 02:25 PM

bende yararlanmak istiyorum bu çalışmadan ama son 5 sayfadakı hiçbir linkten indiremedim. dosya düşmüş. bu çalışma elinde olan arkadaşlar yeniden yükleyebilirseniz bir linke ve bizlerle paylaşırsanız çok sevinicem. sevgilerimle.

hasan_4154 27-12-2010 04:01 PM

Alıntı:

birAsiAksAçlıkız Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 784523)
bende yararlanmak istiyorum bu çalışmadan ama son 5 sayfadakı hiçbir linkten indiremedim. dosya düşmüş. bu çalışma elinde olan arkadaşlar yeniden yükleyebilirseniz bir linke ve bizlerle paylaşırsanız çok sevinicem. sevgilerimle.

Sevgili TR-Ance kardeşim yapmış oludğun çalışmaların yorumlara bakarak çok güzel olduğu söyleniyor fakat ben bir türlü fayda sağlayamadım. Neden biliyormusun çünkü bu dosyaları yüklediğin programları açamıyorum. Rapid olarak bir denersen sevineceğim. sevgiyle kal, saygılarımlaooo67

can_can_ny 27-12-2010 06:36 PM

Alıntı:

TR-ance Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 58603)
Herkese SeLamLar..

SizLerle Gene Bir ÇaLışmamLa Beraberim.. Biliyorsunuz Daha Öncesinde Hayal Hanımın NLP Çalışmasında BeLirLi DaLga BoyLarı ÇaLışması Yaptım.. Ve Şimdide SizLerin Karşısında FarkLı Bir ÇaLışmayLa Duruyorum.. Amacım Yeni Meditasyon Yapan KişiLerin İLk Etapta Daha ZorLanmadan Meditasyon YapmaLarını SağLamak.. ( Ayrıca Dahada DoyumLu Bir Meditasyon.. ) Ben Kendi Açımdan DeğerLendirecek OLursam Bana Çok Faydası OLan Bir ÇaLışma OLdu Ve SizLerede Bunu Aktarmayı Kendime Çok Uygun Gördüm.. Eğer ÇaLışmamı Beğenirseniz Teşekkür Etmeniz Kafidir..

Download : World's Leading Image,Video,Audio and Document Sharing Portal

SevgiLer.. art56art56

merhaba,
indiremiyorum ben u meditasyonu yardımcı olabilirmisiniz.nasıl indiricem
Teşekkürler

scouter 27-12-2010 11:04 PM

TR-ance dosyaların hiçbiri çalışmıyor. Linklerin tümü ölü. Yeniden yükler misin?

sh32ma 28-12-2010 01:37 PM

Evet bizde yararlanmak istiyoruz bu çalışmadan acaba biran önce tekrar yükleyebilir misiniz ?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:39 PM.