![]() |
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // Dedim herkes dinliyo ben de eksik kalmayım 44 İlk geçen hafta pazar dinledim.. Vapur bekliyodum sıkıldım dinlemeye başladım, sonra vapura bindim vs.Tabi ki etki olmadı. Sonra çarşamba akşamı dinledim. Forumda gezinip sağa sola msj yazarken.. Gene bişey olmadı.. En sonunda hakkını vere vere dinlemeye kara verdim.. terli345 Perşembe gece yatmadan önce dinledim.. Sırtüstü ve hareketsiz bu sefer utananadam Sonuna doğru uyumuşum bitince uyandım.. Bi ağırlık bi ağırlık uykuya dalıverdim.. Sonra cuma yatmadan önce gene dinleyim dedim.. Gene süper bi ağırlık çöktü..uyudum sonrasında.. uykulusmile Bir de dedim gündüz dinlemek nasıl olur gündüz tavsiye ediliyor. C.tesi yani bugün bi saat önce dinledim.. Bi de kendimi iyi hissetmiyodum o nedenle de akşamı bekleyemedim.. Kendimi yataktan zor kaldırdım valla.. uykulusmile Valla bu beni böyle uyutacaksa her gece dinleyim.. Uyuyamama rahatlayamama sorunum var.. 2 gündür gayet iyi uyudum ttli3 Ama dinç mi uyanıyosun derseniz onu bilmiyorum dusun Genelde enkaz gibi uyanırım ama pek öyle uyanmadım gibi.. Ama üzerimde gene tatlı bi ağırlık vardı. Sabahları dinlersem vay halime Ofiste horlamaya başlarım herhalde aa34 Acaba bu ağırlık hissi iyiye mi işaret? dusun Bi de herkes maşallah enerji dolarken niye ben uyuyom dlckrn |
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // Alıntı:
SeLam.. Tabiki Herkeste Aynı Etkiyi Göstermeyebilir.. Fakat Bence Doğru Yoldasınız.. Bende de İlk Gün Biraz Ağırlık Hissi Yapmıştı Ama Dikkate Almamıştım Pek.. :) Kısacası Muhtemel Bir Etki OLacağını Düşünüyorum.. SevgiyLe KaLın.. |
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // Serenity bi şey daha sorabilir miyim? Hani demişsin ya hergün dinleyen kafayı çizebilir utananadam Bi süre hergün dinleyip sonra 3 günde 1 e indirsek olur mu? Mesela 1 hafta hergün dinlesek ya da ne bileyim var bunun bir rakamı? Ya ben çok uykusuzluk çekiyorum da bu süper uyuttu beni utananadam Vereceğin cevapla da gün konusunu burda kapatcam ttli3 Bi de delirmeye başlasam farkeder miyim rt67 |
|
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // hehe bu konuyu görür görmez tabiki geç görmüşüm utananadam hemen indirdim yani dün ve dinliyorum fırsat buldukça gerçektende böle nasıl desem bi ağırlık gellio sonra ayaklardan başlayarak her yerin sanki uyuşuyor. değişik bir duygu gerçekten inşallah bi etkisi olur.gerçi uyuştuktan(uyuşturucu gibi smiliyface )sonra enerji gelio birden. Ani ve güçlü bir enerji sanki hiç bitmeyecekmiş gibi oluo ama inanın fazla sürmüyor... smiliyface |
Sanırım insan kendi kendine ayarlayabilir. Yani biraz dengelendiğini hissedince azaltılabilir. Mesela ben dengelenmek nedir bilmemekle beraber, dinleyince sadece küp gibi uyuyorum wave 4 gün üstüste dinledim.. Yalnız benim gibi delirir miyim diye kafanıza takacaksanız 3 günde 1 dinlemenizi öneririm. Çünkü 4.günümde dinlerken kendi kendime deliriyo muyum deliriyo muyum diye 35 kez sorduktan sonra, delirmedim ama bi hayli gerildim!!! >:( Ve sesini çok açmamanızı tavsiye ederim.. Ben o kadar çok açmışım ki duyduğum sesler beni çok korkuttu.. Etkisi azalacak diye kalkıp sesini de kısamadım.. 44 Sonra gerginlikten ve korkudan uyuyamayıp yarım yamalak öğrendiğim EFT'yi uygulamaya çalıştım korkum geçsin diye.. Sabaha kadar da uyuyamadım.. sadanim Makul bir seste dinleyince gerçekten rahatlatıyor.. Aslında depresyonumun daha derin olduğu zamanlarda gerçekten de delirir miyim diye bir korkum vardı utananadam Sanırım tam geçmemiş onu da görmüş oldum utananadam |
|
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // khkh56 |
çok sağol güzel paylaşım956k ama bi zararı olmazmı acaba bunların merak ediyorum |
Bende dinledim iki kez üstüste ..Başımda birazcık agırlık hissi oldu o kadar .Herhangi bir agrı olusmadı.Ama uykumuda getirmedi.Burnum bogazıma kadar hafif bir sekilde yandı ilkinde.İkincisinde daha kuvvetli bir yanma hissi olustu.Sanki boyle mentollu keskin bir seker ataarsınız agzınıza yanar gibi oldu..Bu kadar ama yoksa acılmadı cok üzülürümmm niye boyle oldu ağla2 bel agrısı falanda olusmadı kı bende |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:23 PM. |