![]() |
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // Merhaba Serenity, Eserin için çok teşekkürler. Ben bugün uyguladım. Başlangıçta başımda, sonra alnımda birtakım hisler oldu. Üçüncü göz bölgesinde ışık gördüm. Sonra etki yavaş yavaş enseme doğru kaydı. Arada bir süreyi hatırlamıyorum. En son baldırlarımda ağırlık hissettim. İşlem bittikten sonra da kendimi çok ağırlaşmış ve yorgun hissettim. Acaba sence doğru yoldamıyım? Teşekkürler Sevgiler ve saygılar |
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // paylasimin icin cok tesekkürler emegine yüregine saglik alk78 |
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // güzel bir çalışma herkese tafsiye ederim..teşekurler |
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // Emeğine sağlık..Ben de dinledim ama kulaklıksız dinlediğim için bi faydası olmadı sanırm sad456 Yarın sabah kulaklıkla bi daha dinlicem smiliyface |
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // bugün indirdim. yarın sabah dinleyeceğim. tüm çakralarımın tıkalı olduğunu düşünüyorum. sonuçlardan haberdar ederim. teşekkürler Serenity, emeğine sağlık alk78 |
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // Matriks enerjisi çakra mp3 ünün ardından bunu dinleyebilirmiyiz? Yoksa sadece birini mi dinlemeliyiz? |
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // üç gün birer kere uyanır uyanmaz dinledim. şimdi birer gün arayla dinliyoeum. ilk gün harikaydı. günüm çok güzel geçti. kendimi harika hissettim.sırt ağrısı yaşadım bir kaç gün. sonra geçti. çok başarılı bir çalışma olduğunu düşünüyorum. tekrar teşekkürler Serenity. |
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // Alıntı:
ya simdi cok tembelsiniz deme hayal abla nolur. bu cakra ve deap peat olaylarini kesinlikle uygulama karari aldim. iki sorun var. 1. si senin de dedigin gibi cakralarla ilgili okadar cok bilgi var ki kafam allak bullak oldu. konu zaten cok kafa karistirdigi icin uygulama kismi da bir okadar zor oluyor bu da 2. sorun. cakralar icin bir meditasyonun en iyisi oldugunu düsünürken bu sayfaya ulastim. simdi indirdim ve henüz denemedim. ama telkinler benzeri bisey bu imgeleme vs yok. ama senin hazirladigin 2 mediyi de cok uzun zamandir uyguluyorum ve faydasini da cok gördüm. burdaki en fazla tecrübeye sahip kisiler arasinda olduguna göre cekim yasasini icin hazirladigin medi ile ayni mantikta bir medi yapilamaz mi cakralar icin. ve ayrica deap peat e gelince sanirim onu anlamam icin önce eft yi cözmek gerek. yanlis mi düsünüyorum bilemedim. haddimi astiysam cok özür dilerim |
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // 1 haftadır deniyorum... olumlu yanlarını hissediyorum... güne başlarken tavsiye ederim |
Ynt: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // Yorumlarınız İçin Çok Teşekkür Ederim.. Soruları OLan Arkadaşlar OLmuş OnLarada Özel Mesajla Cevap Vereceğim.. ;) SevgiyLe KaLın.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:02 AM. |