![]() |
Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // şu anda 18. dakikasındayım bir uyku hali başladı ve korkuyorum açıkçası biraz sesler çok esarengiz |
Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // ben çakralarımı açık veya kapalı olduğunu nasıl öğrenebilirim. |
Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // bende indiriyorum şimdi tesekkrler |
Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // öğleleyin indirmiştim indirdiğim gibi dinledim başımda ağrıyordu dinlemeye başlamadan önce dinledikten sonra bir değişiklik hissetmedim ama başım hala ağrıyor... Birde antideprasan alıyorum bir sıkıntı yaşarmıyım. |
Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // Sorumu tekrarlıyorum arkadaşlar, Alıntı:
|
Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // Şu konuda bilgilendirirmisiniz arkadaşlar beni yaaa12389 |
Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // Bu tür frekansları kullanırken dikkatli olmakta fayda var.Uzun süreli dinlemeyiniz. Aslinda bu tür mesajları siliyoruz forumda yer vermiyoruz ancak bazi üyelerimiz fayda gördüklerini söyledikleri için kaldirmadik. Bence eğer anti depresan kullaniyorsaniz dinlemeyiniz. |
Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // bende natura programını indirdim ama çok içime sinmedi ..frakanslara tam olarak ne gittiğini bilmediğimden güvenilir bulmadım.. |
Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // teşekkürler, Atakan bey. |
Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // Selam, download link olan sayfa Trojan veya başka bir virus var benim Avast o sayfayı engeliyor. Bunu rapid veya başka bir yere yüklemen mümkün Mü ? Teşekkürler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:19 AM. |