Meditasyon
bolluk meditasyonu,
meditasyon mp3,
meditasyon nedir,
meditasyon resimleri,
meditasyon hipnoz,
yoga meditasyon,
meditasyon müzik,
meditasyon,
neşternino meditasyon,
transandal meditasyon,
transandaltal meditasyon,
transantal meditasyon,
transdantal meditasyon,
| Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. //Alternatif Kişisel Gelişim ve Meditasyon Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız TR-ance arkadaşım bunu telefona yüklesek olur mu,yoksa illa mp3 player mı olmalı.... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Meditasyon telkin cd indir izle İstanbul Meditasyon nerededir kimdir Meditasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Meditasyon hipnoz Meditasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Meditasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Meditasyon kuantum düşünce kitap haberi | |
|
13-12-2009, 01:22 AM
|
#131 (permalink)
| Guest | Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // TR-ance arkadaşım bunu telefona yüklesek olur mu,yoksa illa mp3 player mı olmalı. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |
13-12-2009, 01:28 AM
|
#132 (permalink)
| Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // böyle bir şeye çok ihtiyacım vardı şuan indiriyorum evren seni karşıma tam zamanında çıkardı TR-ance bu konuyu sanırım daha önceden görmemiştim. Çok mutlu oldum teşekkür ederim güzel paylaşımın için | Offline
| |
14-12-2009, 12:08 AM
|
#133 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 295
37 Mesajinıza toplam 211 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // arkadaşlar sizlerden ögrenmek istedigim,çakralarımızın açılması yaşantımızda bize ne gibi bir degişiklik saglayacaktır?şimdiden tşkkür ederim.sevgiyle kalın..
__________________ SEN BAŞKA BİR BENSİN. | Offline
| |
14-12-2009, 01:58 AM
|
#134 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 11
11 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // konuyu ilk gördüğümde cok sevinip hemen indirdim ama sayfalarda gezip yorumları okudukca sevıncım azaldı çunku ılla kulaklıkla dınlenecek demıssınız benım kulaklıkla dınleme gıbı bı sansım olmuyor tlfda da o ozellık yok :( eğer ufacıkta bı umıt yoksa pcden dınleyerek boşuna kafa ağrımıyım ben hiç başlamıyım bu işe...Ve emeğinize sağlık gercekten işe yarıyor galıba arkadasların yorumlarına bakılırsa.... | Offline
| |
14-12-2009, 01:01 PM
|
#135 (permalink)
| Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // Arkadaşlar ben bu çakra açıcıyı çok bilinçsiz bir şekilde kullandım ve şiddetli uzun süren bir baş dönmesi karnıma ve sırtıma saplanan ağrılar gibi yan etkilerle karşılaştım. TR-ance'ın konunun ilk msjında yarım saat kadar dinleyin önerisini hiç dikkate almamıştım ve gün içinde aralıksız 9 saat kadar dinledim. Kapattıktan bi süre sonrada bahsettiğim etkileri yaşadım. Konu içindeki msjlarda yeterli uyarılar var ama dosyayı indirmeden önce bu msjları okumamıştım dolayısıyla biraz önce hepsini inceledim. Benim gibi aynı hataya kimse düşmesin diye bazı bilgileri paylaşmak istiyorum. Beyin Dalgaları (Alıntı) Beyinden yayılan elektrik sinyalleri kafatasına bağlanan alıcılarla ölçülebiliyor. Elektroensefalogram (EEG) denen bir aletle ölçülen bu sinyallere "beyin dalgaları" deniliyor. Esas olarak 4 tür beyin dalgası var. Bunlar alfa, delta, teta ve beta ilk bulunan beyin dalgasına, Yunan alfabesinin ilk harfi olan alfa deniyor. Bu dalgalar, bir voltun milyonda biri kadar düşük bir voltaja sahip. Saniyede 10 kezsalınan alfa dalgaları bir görülüyor bir kayboluyor, yani sürekli mevcutta değiller. Örneğin, derin uykuda ya da aşırı heyecan durumlarında bu dalga neredeyse hiç yok. Alfa dalgaları, genellikle insanın rahat olduğu, çok fazla efor sarf etmediği durumlarda görülüyor. Delta dalgaları, uykunun derin evresinde ortaya çıkıyor. En fazla saniyede 4 kez dalgalanan delta dalgaları, en yavaş titreşen dalgalar. Teta dalgaları uykuya geçerken ya da uykunun ilk evrelerinde görülüyorlar. Bunlar biraz daha hızlı; saniyede 4-7 kez salınıyorlar. Beta dalgaları çok stresli durumlarda, kafamızı toplayamadığımız ve dikkatimizi veremediğimiz zamanlarda ortaya çıkıyor. Saniyede 13-40 kez salınan beta dalgaları alfa ve teta dalgalarından daha hızlı. Son yıllarda üzerinde çalışılan diğer bir dalga türü de "gama". Gama dalgaları saniyede 40 keztitreşiyor. Bu dalganın, algılama bilinç ve entelektüel düşüncenin kaynağı olduğu düşünülüyor. Her bir dalga türü, bilinç durumunun bir aşamasıyla bağlantılı. Bu dalgalar arasında eşgüdümlü bir geçiş sağlanamazsa çeşitli sorunlar ortaya çıkıyor. Örneğin, gerektiği zamanda delta ve teta dalgaları oluşmazsa, kişide uykusuzluk sorunu bağlıyor. Arabanın viteslerine benzetilecek olursa, delta birinci, teta ikinci, alfa üçüncü ve beta dördüncü vites. Arabayı kullanırken nasıl her vitesin ayrı önemi varsa, her dalganın da kendine göre bir önemi var. Bu viteslerin geçişinin oldukça yumuşak olması gerekirken, durum her zaman böyle değil. Örneğin bir pazartesi sabahı, uykumuzun en derin yerinde delta dalgaları üretmekte olan beynimiz, alarmın çalmasıyla bir anda stresli bir güne başladığımızı hatırlayıp beta dalgaları üretmeye başlıyor. Bir fincan kahve sonrasındaysa alfa ve teta dalgalarını iyice baskılayıp beta dalgalarına kendimizi alıştırmaya çalışıyoruz. Beynin zıt dalgalara ani geçişi, insanda stres yaratabiliyor. Alfa dalgaları günlük performansımızı artıran, beyni stresten koruyan ve genellikle yaratıcı olmamızı sağlayan dalgalar. Bu nedenle bu dalganın baskılanması insanda gerilim, yani stres oluşturuyor. Yaratıcılığımızı ve günlük hayatımızdaki performansımızı geliştirmek için delta dalgalarının artırılması gerekiyor. insanın kendisini rahatlatarak stresten uzak kalması, bu dalgaları artırıp performansımızı yükseltiyor. Şimdi kısaca durumu özetlemek gerekirse Beyin dalgalarıyla ilgili alıntıladığım kısımda söz edilen beyin dalgaları arasında bu çakra açıcıyı aşırı dinlediğimizde bir sıkışma meydana geliyor ve bu da vücudumuza zarar veriyor. Yani şu şekilde uyanıkken beyin betada oluyor bunu dinlerken alfaya geçiyor uyanıkken dinlediğimiz zaman beyin dalgalarımız karışıyor alfaya mı geçsem betaya mı geçsem diye karar veremiyor. O nedenle TR-ance'ın daha önceden de belirttiği gibi yarım saat kadar dinlemeniz yeterlidir. Dinlerken vücudunuzu rahat bırakırsanız daha iyi olur yani uzanabilirsiniz. Ayrıca önerilen 3 günde 1 dinlemenizdir. Herkeste farklı etkileri var her gün dinleyenlerde var ama siz yine de tavsiye edilene uyun bence. Ayrıca benim gibi bütün gün hoparlörle kesinlikle DİNLEMEYİN. KULAKLIKLa ve sesini çok açmadan dinleyin. Eğer yanlış bir bilgi verdiysem kusura bakmayın. Sevgiler. | Offline
| |
26-12-2009, 11:01 PM
|
#136 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 52
59 Mesajinıza toplam 244 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // hemen indirip dinliyorum buna o kadar ihtiyacım vardıki çok teşekkür ederim iyiki varsın | Offline
| |
27-12-2009, 11:56 AM
|
#137 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 64
45 Mesajinıza toplam 214 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // İndirirken yarıda hata verip kapanıyor , acaba elinde olan birisi yeniden upload edebilir mi? | Offline
| |
27-12-2009, 12:36 PM
|
#138 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 197
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // Linki en kısa zamanda yenileyeceğim.. Sadece biraz sabır.. :)
SevgiLer..
__________________ Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir
Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF | Offline
| |
27-12-2009, 02:32 PM
|
#139 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 60
18 Mesajinıza toplam 134 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // Merhaba,
Soracagim soru acaba var mi diye tam 13 sayfa okudum ama yoktu bitmek bilmiyor hala 14-15 diye gidiyor sayfalar o yuzden sormaya karar verdim:)
Bende takinti sorunu var ve ilac tedavisi goruyorum yani antidepresan.birinci sorum: bunu dinlememin bir yan etkisi olur mu?
ikinci sorum ise:bir meditasyon yazisinda meditasyon yaparken kesinlikle ölümü akliniza getirmeyin ölebilirsiniz gibi bir sey okumustum ,malum takinti hastaligi oldugundanmidir nedir takildi kaldi ve bunu aklimdan cikaramiyorum :)yani tam tersine surekli aklimda olacakmis gibi geliyor ve korkuyorum,bu konuda bana yardimci olursaniz cok sevinirim,sevgiler...
__________________ "Zeki insanlar deneyimlerinden ders alır.Süper zeki insanlar diğer insanların deneyimlerinden ders alır." John Bytheway | Offline
| |
27-12-2009, 02:52 PM
|
#140 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 197
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // Alıntı: care Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba,
Soracagim soru acaba var mi diye tam 13 sayfa okudum ama yoktu bitmek bilmiyor hala 14-15 diye gidiyor sayfalar o yuzden sormaya karar verdim:)
Bende takinti sorunu var ve ilac tedavisi goruyorum yani antidepresan.birinci sorum: bunu dinlememin bir yan etkisi olur mu?
ikinci sorum ise:bir meditasyon yazisinda meditasyon yaparken kesinlikle ölümü akliniza getirmeyin ölebilirsiniz gibi bir sey okumustum ,malum takinti hastaligi oldugundanmidir nedir takildi kaldi ve bunu aklimdan cikaramiyorum :)yani tam tersine surekli aklimda olacakmis gibi geliyor ve korkuyorum,bu konuda bana yardimci olursaniz cok sevinirim,sevgiler... | Merhaba..
Eğer ilaç tedavisi görüyorsanız dinlememenizde fayda var lakin bu size zarar yaratacağından değil.. Tedavi sürecinde yavaşlamaya sebebiyet vermemek adına size bu öneride bulunuyorum.. Nitekim antidepresanlar da beyni alfa modunda tutmaya sevk eden ilaçlardandır.. Hem de bu çalışmamda türlü türlü dalgalar var.. Kısacası ilaç tedaviniz bitince dinlemenizi tavsiye ederim.. Frekanslar karışmasın.. :)
Meditasyon konusuna gelince ,
Öncelikle meditasyon bir düşünce kontrolü değildir.. Meditasyon sizin tanık olmanız demektir.. Çevrenizden aldığınız "BEN" duygusunun saçmalığını görmektir.. Emin olun ki meditasyon sırasında türlü türlü düşünceler aklınıza gelecek.. Önemli olan bu düşüncelerin önünü kesmeden sadece gözlemci kalarak rahatlamanın keyfini yaşamaktır.. Üstad Oshonun dediği gibi gerçekten meditasyon bir hünerdir.. Eğer meditasyon konusunda çok daha bilgi elde etmek ve anlamını kavramak isterseniz öncelikle Osho'yu incelemenizi tavsiye ederim.. Özellikle Tantra'nın mesajını anlayınca kavrayamadığınız birçok şeyi kavrayacaksınız..
SevgiLer..
__________________ Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir
Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF | Offline
| | | |