| ||||||||||
|
Alternatif Kişisel Gelişim ve Meditasyon Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba. Çakralarınızın açıldığını nereden anlıyorsunuz? dusun...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Meditasyon telkin cd indir izle İstanbul Meditasyon nerededir kimdir Meditasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Meditasyon hipnoz Meditasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Meditasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Meditasyon kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #91 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 423
173 Mesajinıza toplam 1,335 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() merhaba. Çakralarınızın açıldığını nereden anlıyorsunuz? dusun
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #92 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: Ankara
Tesekkür: 8
244 Mesajinıza toplam 690 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() belli oluyor zaten, insanda bir farkındalık oluyor. çevreyi daha iyi hissediyorsun.
__________________ Güzel bakan güzel görür, güzel gören güzel düşünür,güzel düşünen hayatından lezzet alır. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #93 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 15
81 Mesajinıza toplam 344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Ya öğrenme ömür boyu sürer derler ya kesinlikle doğru,ben burda neler neler öğreniyorum,çakraymış,reikiymiş,meditasyonmuş benim hiç bilmediğim şeyler Alfa beta dalgaları okuyunca hemen atladım ![]() O dalgaların bende çok olumlu etkileri var İndiriyorum,iniyor inecek ![]() Düzeltme: Ve indi,yazarken bir taraftan da dinliyorum İlk açıldığında korktum dedim nooluyo :) Bir arkadaşaın motor benzetmesi yerinde olmuş,aynen öyle sesler geliyo Bunu kulaklıkla mı dinlemek gerekiyor Daha önce dediğim gibi alfa beta dalgalarının bende olumlu etkileri oluyor,bunları 1-2 saat aralıklardan sonra dinliyorum Şimdi bunu dinliyorum,ve kafamı taşıyamıyorum,ensemde de ağrı oldu,çok ağır geldi bana, ![]()
__________________ Taşı delen suyun kuvveti değil damlaların sürekliliğidir<br /><br />Bir Brezilya Atasözü |
![]() | ![]() |
![]() | #94 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tesekkür: 4
53 Mesajinıza toplam 187 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #95 (permalink) |
53 Mesajinıza toplam 187 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() ben de indirdim..indiriken herhangi bi sorunla karşılaşmadım.... bunu yarın sabah uynınca dinlemeyi düşünüyorum...daha da yeni tibet in gençlik iksiri kitabını okudumorda çakralarla ilgili az da olsa bilgi edinmiştim..bu da üstüne ii olacak sanırım..inşş...şimdi 25,59 sn sürüo günde 1 defa dinlememiz gerekio..ya da 3 günde bir mi...nasıl olck merak ediorum...çakraların oldugu bölgeleri daha net mi hissdiyoruz..ağrı duygusu mu oluo..daha mı rahatlıyoruz bu ağrı hisssinden sonra....hiç bişey hissetmemeihtimali var mı... şaşkın |
![]() | ![]() |
![]() | #96 (permalink) |
![]() | ![]() vala bu soruların cevabınıalınca gerçekten çok mutlu olacağım.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #97 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tesekkür: 197
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Selam.. Sizin Sorularınızın Cevabı Geçmiş Sayfalarda Yanıtlandı Fakat Ben Genede Tekrar Tekrar Yazayım.. ![]() - Evet Kesinlikle Kulaklıkla Dinleyin.. Aksi Takdirde Kuru Gürültüden Öteye Gitmez.. - Bu Çalışmayı 3 Günde Bir OLmak Üzere Bir Kere Dinleyin Aksi Takdirde Çakralarınız Çok ÇaLışabilir Ve Hiç Ummadığımız Tepkimeler Doğurabilir.. Kısacası Dengeyi Sağlamanız İçin 3 Günde 1 Dedim.. - Bu Çalışmayı Sakin Ve Gürültüsüz Bir Yerde Uzanarak Dinlemenizide Tavsiye Ederim Etki Açısından.. Rahatlık Temeldir Binaural Dalgalardan Randıman ALabilmek İçin.. Dahada Sorunuz Varsa Cevaplamaya Hazırım.. SevgiLEr..
__________________ Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF | |
![]() | ![]() |
![]() | #98 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tesekkür: 197
445 Mesajinıza toplam 3,041 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Selam.. Çakraların Açılması Hissi Genellikle Vücudunuzun Rahatlamasıyla Anlaşılıyor.. Fakat Belirli Enerji Sorunlarınız Varsa Bu Rahatlama Hissi Biraz Daha Uzun Sürede Tezahür Edebilir.. Birde Bu Etkiler Genellikle Dinledikten Birkaç Saat Sonra Dahada Etkisini Gösterebiliyor.. Diğer Sorularınızada Cevap VErdim Bir Önceki Mesajımda.. SevgiLer..
__________________ Ateşli çaba,kendini eğitme ve Mutlak varlığı algılama Yoga faliyetidir Paramahamsa Yogaçarya MAHA Yogi AKİF MANAF | |
![]() | ![]() |
![]() | #99 (permalink) |
![]() | ![]() çok teşekkür ederim ilginize... ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #100 (permalink) |
![]() | ![]() bende de denedim..belim ağrıyorr..ama bi de dün biraz harek et yapmştım ondan da olailir..tam olarak kestiremiyorum..25,59 dakidanın 20 dakikasında uyuyakalmışım zaten..dank diye bi sesle uyandım..bişyler hissedilio ama şu an tam olarak tanımlayamıyorum.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Alternatif Kişisel Gelişim ve Meditasyon Çakra Açıcı.. // Kendi Yapımım .. // Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba. Çakralarınızın açıldığını nereden anlıyorsunuz? dusun...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Meditasyon telkin cd indir izle İstanbul Meditasyon nerededir kimdir Meditasyon çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Meditasyon hipnoz Meditasyon olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Meditasyon hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Meditasyon kuantum düşünce kitap haberi