![]() |
Ynt: Mizah Bölümü lerzan bu müthiş bi resim daha önceden de yapmıştım bunu yine çok etkilendim.. beyaz bi dairenin içerisinde sakallı bi adam gözüküyo ... 4897 sana yada diğer arkadaslarada aynısımı oldu acaba.. dusun bu kişinin Hz. İsa olduğuna dair söylentiler de vardı ama olabilir mi ? sevincli ( yoksa her sakallıyı Hz. İsa mı sanıyoz :) ) super |
Ynt: Mizah Bölümü Alıntı:
sakallı amcanın biri var orda. resminin negatifini koymuş. bir şeyler diyor ama sordum sarı çiçeğe deyü. niye soruyorsun çiçeğe böceğe? korkunc eydür derviş baba çayım küçük bardakta ola. içine yarım şeker az, bir şeker fazla ola. 22 lik gavur anahtarı büyük, 2 adet 11 lik gavur anahtarı küçük gele. hoyratın yanından geçilmez hayratından su içilmez çayının deminden geçilmez hoyrata gönül verme çalar gider hayratı elin yakar gider çayın demi katran olur akar her şiir dörtlük olmaz hoyratın hayratında çayın demi olmaz korkunctan da şair neyin hiç olmaz s45apk sevincli |
Ynt: Mizah Bölümü TEMEL CENNETTE:))) utananadam Yeryuzundeki hayatini butun kurallara uygun olarak yasayip tamamlayan Temel, yukarida birinci sinif torenle karsilanmis. Refakatci Melek : Efendim siz direk cennete alinacaksiniz, arzu ederseniz islemleriniz tamamlanincaya kadar bir tanitim gezisi yapalim. Melek onde Temel arkada cennete hazirlik bolumune girmisler. Ilk kapinin arkasindan canhiras feryatlar gelmekte imis. Kapiyi acip iceri girdiklerinde iki melegin aralarinda tuttuklari adamin sirtinda delik actiklarini gormusler. Temel: Uyy bu nedurrr ? Melek: Efendim, burasi kanat takma bolumu. Cennete katilan sizin gibi bir "aziz" mertebesindekilere kanat takiyoruz , bunun icin delik deliyorlar. Ikinci kapiya geldiklerinde gene kapinin arkasinda canhiras feryatlar,kapiyi acip iceri girmisler.Iki melek aralarindaki adamin kafasinda matkapla delik aciyorlarmis. Temel: Uyyy bu nedurrr ? Melek: Efendim burasi halka takma bolumu. Sizin gibi "aziz" mertebesindekilerin baslarinin uzerindeki kutsal halkayi takmak icin delik deliyorlar. Temel: Uyyy ben cehenneme cideyirum. Melek: Aman efendim ne yapiyorsunuz orda insanlari kaziga oturtuyorlar. Temel: Olsun... hic olmazsa delugum hazirdur daaa ! dusun |
Ynt: Mizah Bölümü Burdayım burdayım gulensmiley Kaçırır mıyım okumadan yorum yapmasam da s456 |
ben bir şairim zaten. 21 inci yüzyıl ozanı derler bana. (hep övgü hep övgü. yemezler. ) yazıyla yakarım şiirle sularım hoyratı da yakarım hayratı da yıkarım bardağı da yıkarım kafayı da kırarım heheheh |
Alıntı:
|
Ynt: Mizah Bölümü korkunc eydür derviş baba çayım küçük bardakta ola. içine yarım şeker az, bir şeker fazla ola. 22 lik gavur anahtarı büyük, 2 adet 11 lik gavur anahtarı küçük gele. hoyratın yanından geçilmez hayratından su içilmez çayının deminden geçilmez hoyrata gönül verme çalar gider hayratı elin yakar gider çayın demi katran olur akar khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 khkh56 |
Ynt: Mizah Bölümü Afacan cocuğun doğum günüdür ve annesinden bir Kırmızı bisiklet ister. Annesi hy789 de ona bisikleti hak etmediğini ve Tanrıya suçlarını itiraf ettiği bir mektup yazmasını söyler. Çocuk yu89 odasına gider ve başlar yazmaya... siirokul "Tanrım beni hep yalan söylediğim için affedin söz veriyorum bir daha olmayacak bugün benim doğum günüm ve sizden birkırmızı bisiklet istiyorum". 128956 Çocuk mektubu yırtar atar. Çünkü günahlar o kadarcık deyildir. sadanim ikinci mektubu yazmaya karar verir. "Tanrım beni hep yalan söylediğim için , annemi hiç dinlemediğim için beni affet.Bir daha olmıcak söz veriyorum onayi bu gün benim doğum günüm sizden kırmızı bisiklet istiyorum"... dunk56 Bu mektubu da yırtar, çünkü bunlarda işlediği bütün günahlar deyildir. Başlar üçüncü mektuba. Yine olmaz ve afacan çocuk başka bir yol denemek için annesinden izin alır veeeee kiliseye gider. 128956 Bunu gören annesi çok sevinir blissy ve yaramaz oğlunun akıllandığını sanar. Küçük çocuk kilisede gider Meryem annenin heykelinin yanına ve sağa sola baktıktan sonra onu çantasına koyar.. veeee eve götürür. 4897 Evde yine odasına çıkar ve Tanrıya son mektubunu yazar : dusun "Bana kırmızı bisikleti al. 789569 Anan elimde rehin. Onu bir daha göremiyebilirsin " sevincli |
Ynt: Mizah Bölümü süper ya akıllanmaz yumurcak khkh56 |
Ynt: Mizah Bölümü |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:16 AM. |