merhaba
siteyi keşfedeli ve subliminal maceraya başlayalı 5 gün oldu. hergün 10-12'şer saat reçeteye uygun(ego güçlendirici ve suçluluk giderici) dinliyorum.
siteyi günlerdir okuyorum, inceliyorum ve okudukça telkinlere inancım ve değişim hevesim artıyor. ilk günden itibaren (inanılmaz birşey!) 7 yıldır depresyonda olan bünyem mutlulukla doldu
artık sabahları erken uyanabiliyorum. eskiden 13'den önce kalkamazken, şimdi ne kadar geç yatmış olsam da, 8-9 gibi gayet dinç bir şekilde, kolayca kalkıyorum ve içim kıpır kıpır oluyor acaba bugün ne sürprizlerle karşılaşıcam diye...
pozitif düşüncenin varlığından haberdar olduktan sonra ki bu son 4 seneyi kapsıyor; hemen hemen bütün günüm sözlü olumlamalarla geçiyordu ve aynaya bakıp kendime gülümsemeye çalışırdım. fakat "40 haramiler" hikayesinden sonra uzun yıllarımı heba ettiğimi anladım.
neyse, zararın neresinden dönülse kardır. kardır diyorum zira bu siteye rastlamamış olsaydım birilerinin cebine çok fazla para girecekti. yine bilinçaltına telkin veren ve bunun için fazlasıyla para alan insanlar var maalesef...
sizin burada yaptığınız şey son derece hümanist ve takdir edilesi. eminim aldığınız hayır dualarıyla hayatınız daha da bir güzelleşmiştir :)
benim de dualarım sizinle. annem de çok teşekkür ediyor, o da çok faydasını gördü daha 5. gününde:)
artık hayatimdegisti.com'un müdavimi ve destekçisiyim.
zamanla başarı hikayemi sizlerle de paylaşacağımdan emin olabilirsiniz. büyük hedeflerim ve onları gerçekleştireceğime dair inancım var çünkü.
şimdiden başaracağım herşey için size teşekkür ederim.
keyifli günler & hayırlı değişimler dileğiyle