11-01-2012, 02:09 PM
|
#2 (permalink)
|
Moderator
Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: boşluktaymış gibi hissetmek Alıntı: tugce918 Nickli Üyeden Alıntı
merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 1.5 aydır ego guclendırıcı ,sucluluk duygusu ve ayriyetten daha önce başka bi siteden aldığım pozitif hayat cdsini dinliyorum bu siteyi pozitiflik cdsini aldıktan sonra farkettim suanda sınav dönemindeyim ve ara ara dinliyorum cdleri ama içimde tuhaf bir hissiyat var aslında kendımı cok dingin ve mutlu hayat dolu hissediyorum ama aynı zamandada buruk bişiler korktuğum bişiler var gibi mesela sürekli allaha şükretme ve onu içimde hissediyorum onun dışında herşey bitmiş gibi bunca zamandır hayatımda yaşadığım selerin çozumunu bulmusum kendımle mucadelem bitmiş gibi acayip manevi hissediyorum kendimi tabi bunlar ilk etkilermi daha sonra bu yeni durumuma alışıp daha farklı bır hayatmı yaşıcam bilmiyorum tabi bunların yanında okulumun son sene olması ve napıcam die dusunup durmamında etkisi vardır die düşünüyorum kısacası çok garip bir boşluk içindeyimm | Sevgili tugce, Hosgeldi oncelikle, Yazdiklarini okudum tavsiyem ``Sucluluk duygusu` telkinini bir sureligine listeden cikarman olacak... Kendine guven + ego yu 1 hafta dinlemeni oneriyorum, sucluluk telkini biraz agir bir telkindir ve bence 1.5 ay yeterli hatta fazla oldugunu dahi soylemem mumkun... Sucluluk telkinin bu tarz etkilesimleri diger telkinlere oranla biraz daha fazladir bunu birebir yasadim ve biliyorum o yuzden, 1 hafta sonraki gelismeleri yeniden birlikte takip edelim, ne dersin? Hep mutlu kal Arzu |
| |