04-05-2010, 11:10 AM
|
#3 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Evimizde ağır bir atmosfer var... Alıntı: provakatör mistik Nickli Üyeden Alıntı
Bizim evde ağır bir atmosfer var. Eve girer girmez kendimi kötü hissetmeye başlıyorum. Yani kısacası dışarıdayken kendimi daha iyi ve mutlu hissederken eve gidince kendimi ağırlaşmış ve kötü hissediyorum. Bu duruma bir çözüm bulabilir miyim acaba? Sizin fikriniz nedir? | Düşünce yapını değiştirmenin etkisi her ne kadar tartışılmaz olsa da başlı başına bir çözüm olmayabiliyor çoğu zaman. Kısa kısa önerilerde bulunmak gerekirse evde çok fazla ayna varsa öncelikle onlarla vedalaşman gerekiyor :) Aynı zamanda doğal taşlardan veya saksı çiçeklerinden faydalanabilirsin. Tuzun negatif enerjiyi çektiğini biliyoruz hepimiz, bir çay tabağına koyup yatağının aldına koyabilirsin sık sık değiştirmek koşuluyla, ya da cam kenarlarının pervazlarına serpebilirsin. Büyüklerimiz bu konuda farkında olarak veya olmayarak çok doğru davranışlarda bulunmuşlardır zamanında. Misal benim anneannem Erzurum'un bir köyünde doğmuş, okuma yazması bile yokmuş :) ama her sabah uyandığında sokak kapısını açar kötüler dışarıııı iyiler içeriiii dermiş tam 3 sefer :) Evine seninde yüklediğin anlam çok çok önemli. Mesela ben işten evime giderken her gün 'güzel evim sana geliyorum' derim. Eve girdiğim zaman onunla konuşurum ve onu severim. Ve çok mutlu olurum. Neyi yansıtırsan onu alırsın.. Alıntı: tülsüm Nickli Üyeden Alıntı
şimdiiiiiiiiii ben siteye yeni üyeyim birincisi burda yapılan işin herhangi bi ticari boyutu varmı?nasıl dersen cd lerin siteye üyeliğin falan!!!neden soruyorum henüz çalışmıyorum ve şu an karşılayamam.ikincisi psikolojik olarak berbat bir durumdayım hangi telkinleri dinlemeliyim.peki sen faydasını gördün mü buda eşantiyon soru... | Merhaba tülsüm :) Sitemizin herhangi bir ticari kaygısı yok. Zaten bunu çok kolaylıkla anlayabiliriz, bir kişinin en ihtiyacı olan telkinler ücretsiz bir şekilde sunuluyor. Üyelik de elbette ücretsiz. Öncelikle ego+suçluluk+mutluluk telkinleriyle başlamanı tavsiye ederim. 2 hafta bu şekilde dinle ve sonra istediğin diğer telkinleri ekleyebilirsin. Fayda gören üyelerimizi günlükler bölümünden takip edebilirsin, bu konuda yeterince paylaşım var zaten. Sevgiler.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |