Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Mutluluk ve Yaşama Sevinci

Uyarılar

Mutsuzsanız kendinize şu soruları sorun=

Serbest Kürsü ve Mutluluk ve Yaşama Sevinci Mutsuzsanız kendinize şu soruları sorun= Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız 1-Hayatım gerçekten kötümü gidiyor,yoksa sadece moralim mi bozuk? Ruh halleriniz,deneyimlerinizin kaynağıdır,sonucu değil.Kendinizi iyi hissetmediğiniz zaman düşüncelerinizi hafifletin,dikkatinizi düşüncelerinizden uzaklaştırın,olumsuz ruh halinin geçmesini,olumlu duyguların benliğinizi sarmasını bekleyin.Kısa bir süre sonra hayat,gözünüze çok daha güzel gözükür. 2-Mutluluğu yakalamak uğruna,beni mutsuzluğa götürecek bir ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutluluk ve Yaşama Sevinci telkin cd indir izle İstanbul Mutluluk ve Yaşama Sevinci nerededir kimdir Mutluluk ve Yaşama Sevinci çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutluluk ve Yaşama Sevinci hipnoz Mutluluk ve Yaşama Sevinci olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutluluk ve Yaşama Sevinci hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutluluk ve Yaşama Sevinci kuantum düşünce kitap haberi

Mutsuzsanız kendinize şu soruları sorun=

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-11-2008, 11:51 PM   #1 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 240
85 Mesajinıza toplam 490 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ışıkyolu will become famous soon enoughışıkyolu will become famous soon enough
Standart Mutsuzsanız kendinize şu soruları sorun=

1-Hayatım gerçekten kötümü gidiyor,yoksa sadece moralim mi bozuk?
Ruh halleriniz,deneyimlerinizin kaynağıdır,sonucu değil.Kendinizi iyi hissetmediğiniz zaman düşüncelerinizi hafifletin,dikkatinizi düşüncelerinizden uzaklaştırın,olumsuz ruh halinin geçmesini,olumlu duyguların benliğinizi sarmasını bekleyin.Kısa bir süre sonra hayat,gözünüze çok daha güzel gözükür.

2-Mutluluğu yakalamak uğruna,beni mutsuzluğa götürecek bir yolamı sapıyorum?
İzmir'den Ankara'ya gitmek istiyor,ancak doğu yerine güneye yöneliyorsunuz,kendinizi Antalya da bulursunuz. Aynı şey,hoşnutluk duygusunu bulmada da geçerlidir.kendinizi,sık sık olumsuz düşünceler üretiyorken buluyorsanız,bilinki yolunuzu şaşırmışsınız.Gerçekten mutlu olmak istiyorsanız hoşnutluk duygusunun peşinden gidin,mutsuzluğun değil.

3-Görüşlerimi olumlu dugularımın üzerinde mi tutuyorum?
Kendinize şu soruyu sorun:'Haklı mı olmak istiyorum, mutlu mu?'Görüşlerinizi fazla ciddiye alırsanız,başkalarının görüşleriyle çeliştiği yerde mutsuz olursunuz.Bu noktada görüşlerinizi savunmanın bir anlamı yoktur.Kendi görüşlerinizi,olumlu bir ruh hali içindeyken,uygun bir biçimde insanlara ifade ettiğiniz zaman,onlardan saygı görür,olumlu tepkiler alırsınız.

4-Karşımdaki insanın olumsuz ruh haline tepki mi gösteriyorum?
Hepimizin inişleri- çıkışları olduğunu unutmak kolaydır.En uyumlu,en olumlu insanın bile zaman zaman moralinin bozuk olabileceği gerçeğini aklınızda tutabilirseniz,sergiledikleri davranışların şahsınıza yönelik olmadığını bilir,üstünüze alınmazsınız.Ruh halleri insan olmanın bir gereğidir.Çevrenizdeki insanların ruh halleri değişkendir.Morali bozuk insan,moralliyken söyleyemeceği şeyleri söyler.Bu,insanların sizi suistimal etmelerine izin vereceğiniz anlamına gelmiyor.Yapmanız gereken tek şey,ruh hallerinin değişken olduğunu kabul etmek.Bu bilinçle karşı tarafın davranışlarını üstünüze alınmamayı başarabilirsiniz.

5-Zihnimde kendimlemi savaşıyorum?
Tartışma gerçekleşmeden önce veya gerçekleştikten sonra,zihniniz tartışmaya sahne olur.Zihninize girip sizi hoşnutsuz eden düşüncelerin,gerçekler değil,yanlız düşünceler olduğunu aklınızdan çıkarmamalısınız.Bir çelişki yaşıyorsanız üzerine gitmeyin,moralinizin iyi olduğu zamanda çözüm belirivercektir.Düşüncelerinizin yaratıcısı sizsiniz.Bunun bilincine vararak zihninizde sürüp giden savaşlara bir son verebilir,kendinizi daha huzurlu ve mutlu hissedersiniz.

6-Bir sorunla mı uğraşıyorum?
Düşünceler,dikkatinizi onlar üzerinde yoğunlaştırdıkça büyürler.Dikkatimiz neredeyse,enerjimiz oradadır.Bir sorunumuzu etkili bir biçimde çözüme ulaştırmak için kendimizi sorunumuzdan bir adım geride tutmak gerekir.Sorunumuzu çok yakından incelersek,onu bir bütün olarak göremez,açıklıkla algılayamaz,ayrıntılarda takılıp kalırız.Sorunumuzdan bir adım geride durmak,bizi yanıtı daha çabuk ve daha kolay görmemizi sağlar.

7-Strese karşı fazlamı dirençliyim?
Strese ne kadar dayanıklıysak,hayatımızda o kadar stres olur.Çoğumuz,kendimizi stres altında hissettiğimiz zaman kolları sıvayıp işe girişme eğilimi içindeyizdir.Kendimizi stres altında hissetiğimiz zaman,kendimize biraz zaman tanımanın,rahatlamanın zihnimizi düşünce kalabalığından zamanı gelmiş demektir.Stresten kurtulmanın yolu,strese olan direncimizi azaltmaktır.Bunun üzerine çalıştıkça,stres altına girmeden önce tehlikenin farkına varır,gerekli önlemleri alır,stresi devre dışı bırakabiliriz.

8-Kendim hakkında çok mu düşünüyorum?
Kendinizi değerlendirmek,bir işi başarıp başaramadığınızı düşünmek,moralinizi bozar.Harcadığınız herhangibir çaba ile doğal olarak gurur duyduğunuzu kendinize hatırlatmak için,çocukları gözlemlemeniz yeterlidir.Başarınızdan şüphe duymak,kendinize verdiğiniz değeri azaltmakdan başka işe yaramaz.Yaşadığınız her anı dolu dolu yaşayın,her anın tadını o an çıkarın.Hayata bu doğrultuda baktığımız zaman,tüm ayrıntılar,başarılar sorumluluklar,kendiliğinden yerlerini bulur.Bu arada biz de,geçtiğimiz sürecin tadını çıkarabiliriz.

9-Geçmişimi sırtımda mı taşıyorum?
Geçmiş,düşüncelerinizle taşıdığınız anılarınızdan ibarettir.Bir olayı ister yirmi yıl önce olmuş olsun ister yirmi dakika,geçmişte kalan o olayın,içinde bulunduğumuz zamanla bir ilgisi kalmamıştır, ŞİMDİ nin tadını çıkarmanıza engel olmaktadır.Düşüncemizin dinamiğini daha iyi anladıkça,kendimizi kötü anıların olumsuz etkilerinden kurtarırız böylelikle,içinde bulunduğumuz anın tadını çıkarır hale geliriz.

10-Yaşamımı erteliyor muyum?
'Hayat siz başka planlar yapmakla meşkulken geçip gider' derler.Mutluluğu ertelerseniz,zaten sahip olduğunuz ve istediğiniz an yakalayabileceğiniz mutluluk duygusunun farkını bile varamazsınız.Mutluluğu yakalmak,koşullara bağlı bir şey değildir'............... olduğu zaman mutlu olcağım' diyerek kendi mutluluğunuzu kendiniz ertelemiş olursunuz.Mutluluğu doğal haliniz olan sağlıklı psikolojik işleyişinizi devreye soktuğunuz an yakalarsınız.
Seçim sizin: şimdi,burada mutlu olabilirsiniz.

'Ne olursa olsun mutlu olabilirsiniz' kitabından alıntı

Bende paylaşmak istedim.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

ışıkyolu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks