| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Hersey icin tesekkurler. Hic bir sikayetim yok.Serbest Kürsü ve Mutluluk ve Yaşama Sevinci Hersey icin tesekkurler. Hic bir sikayetim yok. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hikaye, bana cok basit bir aydinlanma metodu ogreten Sono isimli bayan bir Zen ustadiyla ilgili. Sono, ona gelen herekese her tur kosul altinda gunde pek cok kez soylenen bir onaylama tavsiye eder. Onaylama sudur: "Hersey icin tesekkurler. Hic bir sikayetim ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutluluk ve Yaşama Sevinci telkin cd indir izle İstanbul Mutluluk ve Yaşama Sevinci nerededir kimdir Mutluluk ve Yaşama Sevinci çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutluluk ve Yaşama Sevinci hipnoz Mutluluk ve Yaşama Sevinci olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutluluk ve Yaşama Sevinci hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutluluk ve Yaşama Sevinci kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Site Yaşam Koçu Mert Ölçer Üyelik tarihi: Aug 2006 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 1,067
471 Mesajinıza toplam 3,964 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Hikaye, bana cok basit bir aydinlanma metodu ogreten Sono isimli bayan bir Zen ustadiyla ilgili. Sono, ona gelen herekese her tur kosul altinda gunde pek cok kez soylenen bir onaylama tavsiye eder. Onaylama sudur: "Hersey icin tesekkurler. Hic bir sikayetim yok". Hayatin her turlu arenasindan pek cok kisi sifa icin Sono'ya gelir. Bazilarinin fiziksel acilari vardir, bazilari duygusal olarak sikinti icinde, bazilari finansal zorluklar icinde ve bazilari ruhsal ozgurluk arayisi icindedir. Sikintilari ne olursa olsun veya ona ne sormus olurlarsa olsunlar onun yaniti aynidir: " Hersey icin tesekkurler. Hic bir sikayetim yok". Bazilari hayal kirkligi ile ayrilirlar, bazilari kizginlikla, bazilari onunla tartismaya calisirlar. Ama bazilari da onun bu tavsiyesini kalplerine alirlar ve pratik yapmaya baslarlar. Derler ki, Sono'nun matrasini pratik eden herkes huzur ve sifa bulmustur. Sadece tum sikayetlerinizden vazgectiginizde hayatiniz nasil olurdu, hayal edebiliyor musunuz? Bu radikal bir teklif cunku pek cogumuz sorgulamak, analiz etmek ve gordugumuz herseyi elestirmek uzere egitildik. Ama sonra kendimizi, kendi kendimizi sorgularken, kendi kendimizi analiz ederken ve kendi kendimizi elestirirken buluruz. Mistik sair Hafiz soyle demistir: "akli basinda bir adamin hakkinda dusunebilecegi tek sey sevgi vermekle ilgilidir". Bir aksam bir arkadasimdan bir telefon geldi. "Mucizeler Kursu" kitabini kesfetmis ve dunya capinda bir sevgi yayicisi olmustu. O sadece karsilastigi herkeste iyiyi ve guzeli aradi. Telefonda bana "Sadece seni ne kadar cok sevip, taktir ettigimi soylemek icin aradim" dedi. "Tesekkur ederim…cok hosuma gitti ama ne oldu da su anda beni aradin?" diye sordum. "Dizim agriyordu ve daha iyi hissetmemin tek yolunun daha fazla sevgi vermek oldugunu biliyordum. Boylece hayatimda deger verdigim insanlari dusunmeye basladim ve aklima sen geldin." Hersey icin tesekkurler. Hic bir sikayetim yok. Dusunsenize bu Sukran gunu nasil olurdu eger annemiz babamizla ilgili ne kadar sikayet ederse etsin, babamiz gercek bir is bulmamiz icin bizimle ne kadar ugrasirsa ugrassin, veya eski sevgilimiz ne kadar spirituel olmazsa olmasin, durdulamaz bir taktir etme makinasi olmayi secsek ve sevdiklerimizde iyiyi bulsak. Hakikaten bu bir zafer Sukran gunu olurdu. Biliyorum, icinizdeki bir ses karsi cikiyor. "Ama eger sikayet etmezsem insanlar beni ezer gecerler ve bencil firsatcilar yiyeceklerimizle genetik olarak oynarlar ve teroristler ucaklari binalara carpmaya devam ederler ve…ve…Anladim. Simdi, eger Sono'ya gitmis olsaniz, onun yaniti "Hersey icin tesekkurler. Hic bir sikayetim yok" olurdu. Size sadece bu mantrayi tum bir Sukran gunu boyunca pratik etmenizi tavsiye ediyorum. Ve sonra belki haftada bir gun. Sonra kendimizi cok iyi hissetmeye baslayabiliriz ve hayatimiz o kadar etkileyici hale gelir ki her gunumuzu Sukran gunune donusturebiliriz. Duanin en yuksek seviyesi sukretmektir. Tanri'dan bir seyler istemek yerine, O'na verdikleri icin tesekkur edin ve goreceksiniz ki Tanri size isteyebileceginiz ve ihtiyaciniz olan herseyi zaten vermis…her gecen gun daha fazla zenginligi kesfetme macerasi dahil. Hayat buyuk bir hazine avidir. Eninde sonunda kendi disimizdaki zenginlikleri aramaktan yorgun duseriz ve icimize bakmaya baslariz. Aradigimiz altinin zaten orada oldugunu kesfederiz. "Olmayan"a odakli oldugumuz icin gozumuzden kacirdigimiz guzellik hala hayatta ve sabirsiz bir sevgili gibi bizi bekliyor. T.S. Eliot'un belirttigi gibi: "Tum arastirmalarimizin sonu basladigimiz noktaya donmek ve bu yeri hayatimizda ilk kez bilmek olacak" Hersey icin cok tesekkurler. Hic bir sikayetim yok.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ HERŞEY MÜMKÜNDÜR İMKANSIZ ZAMAN ALIR. http://www.mertolcer.com/ http://www.facebook.com/yasamkocum http://www.facebook.com/vizyongelistirme |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tesekkür: 8
36 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Muhteşem :) ![]() Herşey için çok teşekkür ederim hiçbir şikayetim yok
__________________ Kod adı : Mutluluk <br />Yazan Oynayan Yöneten Pamir Mühür |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Tesekkür: 0
51 Mesajinıza toplam 180 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() çok güzeldi Teşşekürler anahtar bu galiba şartlar ne olursa olsun şükran duygusunu içimizde hissedebilmek ... |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Pınar Akgüç Üyelik tarihi: May 2007 Bulunduğu yer: çekmeköy/İstanbul
Tesekkür: 20
176 Mesajinıza toplam 519 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() teşekkürler, herşey için teşekkürler hiç bir şikayetim yok... bunu artık daha sık uygulayacağım... hepinize yteşekkürler ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() güzel br paylaşım teşekkürler.. benzer bir hikayede ben okumuştum geçenlerde... dusun Arkadasim Jonathan bir keresinde basit tek bir satirlik minnet ifadesi ile korkunç bir hastaliktan kurtuldu. Jonathan iki tarafli zatürre idi. Hiç bir sey ise yaramiyor gibiydi. Derken, her saat basi tekrar ettigi, bir kasede kaydedip kendi kendine tekrar tekrar dinledigi ve evinin çesitli yerlerine astigi kagitlara basit ama güçlü bir cümle yazmasi için bir ilham geldigini hissetti. Bu tek satirlik parçayi tüm varligi haline getirdi. Ve 24 saat içinde Jonathan iyilesti. Kullandigi tek satir neydi? "Tesekkür ederim Tanrim, sahip oldugum ve almaya devam ettigim tüm nimetler için." Enerjiniz gönderdiginizin çok daha fazlasini etkileyen sinyaller gönderiyor. Sinyallerinizi degistirin ve sonuçlariniz degissin. Enerjinizi degistirin, yasadiklariniz degissin. Minnettarlik her seyi degistirebilir. Sadece sahip olduklariniz için içtenlikle minnet duymaya baslayin. Ellerinize bakin, sevdiginiz ve memnuniyet duydugunuz herhangi bir seye. Bu duyguda kalin. Istediginiz her seyi açiklamaya yardimci olacak enerji budur.
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
Tesekkür: 0
160 Mesajinıza toplam 443 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Hayatımdan yakınmaya başladığım şu günlerde tekrar bu sitede olmak ve bu yazıları okumak çok iyi geliyor ve herşey için teşekkür ederim hiçbir şikayetim yok şükürler olsun .
__________________ Şükretmek hayatımıza daha çok şey katmanın mutlak yollarından biridir. |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() inanç yaşlı kadın oldukça dini bütün bir insanmış. her sabah kapısının önüne çıkar ve yüksek sesle dua edermiş: -"tanrım bize verdiklerin için sana şükürler olsun" o'nun bu duasının ardından, her seferinde yan komşusunun sesi duyulurmuş: - "tanrı yok kadın. tanrı yok diyorum sana !" yaşlı teyze bu olaya ne kadar sinirlense de, belki bir gün gerçeği anlar ümidiyle sabreder, komşularına örnek olmak, için de her sabah duasına devam edermiş. ancak; o ne kadar sabırlı ve azimliyse, kötü komşusu da, o kadar azimliymiş. bir akşam, komşusu ya şlı teyzeye bir oyun etmeye karar vermiş. hiç üşenmeden kalkıp markete gidip, bir sürü meyve sebze ekmek vs. alıp torbalara doldurmuş ve yaşlı teyzenin kapısının önüne bırakmış. ertesi sabah teyze kapıyı açıp da yiyecekleri görünce çok şaşırmış ve sevinçle bağırmış: - "sana şükürler olsun tanrım. bu gönderdiğin yiyecekler için sana şükürler olsun!!!" ağacın arkasından o'nu seyreden ve gördüğü manzara karşısında müthiş keyiflenen komşusu kazandığı zaferi herkese ilan etmek istercesine seslenmiş: - "tanrı yok kadın. tanrı yok dedim sana. o yiyecekleri ben alıp bıraktım kapıya!" yaşlı teyze kafasını kaldırıp sesin geldiği yöne bakmış ve hiç istifini bozmamış: -"yüce tanrım sana ne kadar şükretsem azdır. hem bu yiyecekleri göndermişsin hem de parasını şeytana ödetmişsin" ![]() ![]()
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: uşak
Tesekkür: 1
2 Mesajinıza toplam 14 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Her şey için teşekkürler.Hiç bir şikayetim yok. sevgiler |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b> ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Earth
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() mert abi emeğine sağlık teşekkürler. Hersey icin cok tesekkurler. Hic bir sikayetim yok. derken bile yüz gülümsüyor :)
__________________ Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir. Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler< Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 1,641
173 Mesajinıza toplam 1,012 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Mert bey, emekleriniz icin cok tesekkur ederim, cok sukurler olsun, sukurler olsun,sukurler olsun,hicbir sikayetim yok... sevgiler
__________________ Asalet boyda degil, soyda olmali Incelik belde degil, dilde olmali Dogruluk sözde degil,özde olmali Güzellik yüzde degil, yürekte olmali |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Mutluluk ve Yaşama Sevinci Hersey icin tesekkurler. Hic bir sikayetim yok. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hikaye, bana cok basit bir aydinlanma metodu ogreten Sono isimli bayan bir Zen ustadiyla ilgili. Sono, ona gelen herekese her tur kosul altinda gunde pek cok kez soylenen bir onaylama tavsiye eder. Onaylama sudur: "Hersey icin tesekkurler. Hic bir sikayetim ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutluluk ve Yaşama Sevinci telkin cd indir izle İstanbul Mutluluk ve Yaşama Sevinci nerededir kimdir Mutluluk ve Yaşama Sevinci çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutluluk ve Yaşama Sevinci hipnoz Mutluluk ve Yaşama Sevinci olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutluluk ve Yaşama Sevinci hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutluluk ve Yaşama Sevinci kuantum düşünce kitap haberi